Καταρρίπτεται – Ξέρετε που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε επισήμους σε παρέλαση;

In Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης6 Comments

Ας δούμε τι λέει και αυτό το άρθρο το οποίο έφτασε να παρουσιάζεται σαν πραγματική είδηση με πολλές αναπαραγωγές και κοινοποιήσεις στον απίθανο κόσμο του facebook και του διαδικτύου.

 

Χωρίς τίτλο

 

Αξέχαστη είναι για πολλούς η φωτογραφία ενός νεαρού
μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους προσκεκλημένους μιας παρέλασης.

Στα πλαίσια ρεπορτάζ για την αυριανή Επέτειο του ΟΧΙ το επιτελείο μας ταξίδεψε μέχρι τον Έβρο για να δει τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος της φωτογραφίας. Οι ρεπόρτερ μας μετά από πολλά μπινελίκια, λάσπη και κρύο βρέθηκαν στο τελευταία σκοπιά της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.

Εκεί ο νεαρός φαντάρος μας εκμυστηρεύτηκε ότι αμέσως μετά τη παρέλαση το όνομα του μαθεύτηκε στους επισήμους με αποτέλεσμα να κερδίσει το τελευταίο και απομονωμένο φυλάκιο, όταν ξεκίνησε τη θητεία του μετά τις σπουδές του.

Ενδεικτικό της κακής του μεταχείρισης ο ίδιος λέει πως είναι ο αξιωματικός που μιλάει στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο ίδιος μούτζωνε :

«Η δυσμενής μετάθεση μου είχε ήδη κανονιστεί…»

Ο μικρός Λαρισινός έχει μετανοιώσει πλήρως για την πράξη του καθώς στο στρατό πλέον η ζωή του έχει γίνει πολύ δύσκολη και έχει να κάνει επιπλέον τέσσερις μήνες από κρατήσεις, κάτι το οποίο τον κάνει να πιστεύει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς του.

«Δεν ήξερα καν ότι δεν υπάρχουν καθόλου πολιτικοί στην εξέδρα…»

Οι ρεπόρτερ μας έπειτα από λίγο αποχώρησαν δε ξέχασαν όμως να δώσουν στο νεαρό φαντάρο τσιγάρα και σοκολάτες ευχόμενοι μάλιστα “Καλός Πολίτης”.

Το είδαμε στο fevgato 


Το άρθρο είναι σατιρικό και προέρχεται από την σατιρική ιστοσελίδα mprouklis.net, η ιστοσελίδα ξεκαθαρίζει το σατιρικό της χαρακτήρα στην επικεφαλίδα κάτω από το όνομα της.

Καταγραφή189

Δείτε το άρθρο στη πηγή του.

http://mprouklis.net/?p=1349

Το άρθρο αυτό  έχει αναπαραχθεί από πολλά ιστολόγια αλλά στο τέλος κάποια από αυτά τόνισαν ότι προέρχεται από σατιρική ιστοσελίδα, ένα τυχαίο παράδειγμα δείτε στο fanpage.

Γιώργος Ζ.

 • Diabolo

  που τον θυμηκαν !!Παντως με κρατησεις δεν κανεις παραπανω θητεια οποτε όντως ειναι ψεμα

 • Leo

  Καλό είναι να μαθαίνουμε πια είναι πραγματική είδηση και πια όχι, αλλά θα περίμενα περισσότερα όπως πιο πραγματικά είναι το μέλλον αυτού του παιδιού και αν είχε κάποια επίπτωση στη ζωή του η ενέργειά του αυτή.

  • Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μήπως;

  • nearxos

   Μπορείς να το ψάξεις αν θέλεις…

  • John Smith

   Αν η ιστορία αυτή έχει όντως κάποια στοιχεία αλήθειας (ήτοι υπάρχει όντως νεαρός που μούτζωσε), οι επιπτώσεις που είχε το γεγονός στη ζωή του θα είναι οι ίδιες με αυτές όσων έχουν κατά καιρούς μουτζώσει πολιτικούς: καμία απολύτως.

   Λες και τους νοιάζει τι κάνει ο κόσμος ώστε να πάρουν και μέτρα…

  • Τότε είστε σε λάθος σελίδα. Εδώ ασχολούνται μόνο με τα μυθεύματα του διαδικτύου.