Καταρρίπτεται – Ὁ Πανορμίτης φαίνεται νὰ ἀποτρέπει τουρκικὸ πολεμικὸ σκάφος φέτος παραμονὴ τῆς Παναγίας

14

Όταν είχε κυκλοφορήσει (Σεπ 2015) το παρακάτω άρθρο, προσπάθησα να βρω αν οι φωτογραφίες ήταν παραποιημένες. Λόγο έλλειψης χρόνου δεν κατάφερα να ασχοληθώ αρκετά με το συγκεκριμένο άρθρο. Σήμερα όμως θα δούμε τι συμβαίνει με αυτές τις φωτογραφίες.   

30506


Ὁ Πανορμίτης φαίνεται νὰ ἀποτρέπει τουρκικὸ πολεμικὸ σκάφος φέτος παραμονὴ τῆς Παναγίας

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
Πολλὲς φορὲς δὲν μπορεῖς νὰ ταιριάξεις τὴν συγκίνηση, τὴν λογικὴ καὶ τὴν ἔκπληξη.
Αὐτὸ σήμερα συνέβη καὶ σὲ ἐμένα ὅταν ὁ φίλος μου Ἀναστάσης ζήτησε νὰ μὲ δεῖ γιὰ νὰ μοῦ δείξει κάτι ἀπὸ τὸ προσωπικό του ἀρχεῖο φωτογραφιῶν ποὺ τράβηξε φέτος παραμονὴ τῆς ΠΑΝΑΓΙΑΣ καὶ συγκεκριμένα στὴν παραλία τοῦ Ἁγίου Γεωργίου Δυσάλωνας τῆς νήσου Σύμης.
Ἔτσι καὶ ὁ ἴδιος μοῦ ξεδίπλωσε τὴν ἐσωτερική του συγκίνηση καὶ ἔκπληξη.
– Παραμονὴ τῆς ΠΑΝΑΓΙΑΣ βρέθηκα στὴν Σύμη γιὰ νὰ προσκυνήσω τόν Ἀρχάγγελο Μιχαὴλ τὸν Πανορμίτη ποὺ εὐλαβοῦμαι ἰδιαιτέρως.
– Ἡ ζέστη τοῦ μεσημεριοῦ ἦταν ἀνυπόφορη καὶ μετὰ τὸ προσκύνημα ἀποφάσισα νὰ κάνω μία βουτιὰ στὴν πανέμορφη παραλία τοῦ Ἁγίου Γεωργίου Δυσάλωνας.
– Μετὰ τὴν δροσιὰ τῆς θάλασσας καὶ ἐνῶ ξεκουραζόμουν βλέπω νὰ ¨σκάει μύτη¨ ἀπὸ τὴν δεξιὰ βραχώδη ἀπόληξη τοῦ κόλπου καὶ στὸ βάθος σὲ ἀπόσταση ὁρατὴ ἕνα τουρκικὸ πολεμικὸ σκάφος.
– Ἡ ἔκπληξή μου μεγάλη ἀλλὰ ἀποκορυφώθηκε ὅταν μαζὶ μὲ τοὺς ἄλλους λουόμενους εἴδαμε ὅτι τὸ τουρκικὸ ἐπιβράδυνε τὴν πορεία του καὶ ἀμέσως ἔκανε ἀναστροφὴ ἐπὶ τόπου γιὰ νὰ φύγει ἀπὸ τὴν ἴδια πλευρὰ ποὺ εἰσῆλθε.
– Ἀποφάσισα τότε νὰ τὸ φωτογραφίσω καὶ νὰ τραβήξω αὐτὲς τὶς πέντε φωτογραφίες.
– Βρὲ τοὺς τουρκαλάδες εἶπα μέσα μου, τί νὰ σκαρώνουν παραμονὴ τῆς ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας καὶ…
Δεῖτε τὶς φωτογραφίες…
τὸ μυαλό μου πῆγε στὸν ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ.
– Ἒκανα ΠΑΝΑΓΙΑ στὴν Σύμη καὶ ἐπέστρεψα στὴν Ἀθήνα.
– Τὶς φωτογραφίες ὅμως δὲν τὶς ἀποθήκευσα ἀμέσως καὶ τὶς ἄφησα μέσα στὸ κινητό.
– Κάποια στιγμὴ τὶς ἀποθήκευσα στὸν ὑπολογιστὴ καὶ ἀπὸ περιέργεια ἔπαιξα λίγο μὲ τὴν μεγέθυνση γιὰ νὰ ὑποστῶ τὴν πρώτη ¨κρυάδα¨… ὅπως θὲς πὲς το ἀνατριχίλα.
– Καὶ στὶς πέντε φωτογραφίες ἐμφανίζεται πάνω ἀπὸ τὸ τουρκικὸ πολεμικὸ σκάφος μία πανύψηλη ἀγέρωχη ἀνθρώπινη φιγούρα καὶ μάλιστα νὰ κραδαίνει μὲ τὸ δεξί του χέρι πρὸς τὰ πάνω καὶ μὲ κίνηση πρὸς τὰ κάτω μία ΡΟΜΦΑΙΑ.

30501

– Δὲς καὶ μόνο σου Κώστα καὶ πές μου ἂν μπορεῖς νὰ καταλάβεις ποιὸς εἶναι ΑΥΤΟΣ πού ἀνάγκασε τοὺς Τούρκους σὲ ἄμεση ἀναστροφὴ πορείας;
Ἦταν πλέον ἡ δικιά μου σειρὰ νὰ ἀνατριχιάσω καὶ νὰ συγκινηθῶ.

30502

Καὶ στὶς πέντε φωτογραφίες ἀπεικονιζόταν ἡ φιγούρα τοῦ Ἀρχαγγέλου Μιχαὴλ νὰ κραδαίνει πάνω ἀπὸ τοὺς τούρκους τὴν Ρομφαία του.
Οἱ λέξεις πλέον περισσεύουν…

30503

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ τὸ περιπολεῖ μὲ ὅλο τὸν στρατιωτικό του ἐξοπλισμὸ ὁ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ.
Ἀλλοίμονο σὲ αὐτοὺς ποὺ τὸ ἐπιβουλεύονται καὶ ἀλλοίμονο σὲ ἐμᾶς ποὺ ἀμφισβητοῦμε τὰ ¨Ἱερὰ καὶ τὰ Ὅσια μας¨.

Μὲ πνευματικὴ εὐθύνη καὶ συνείδηση

30504

Υ.Γ ἔκρινα σκόπιμο νὰ στείλω καὶ τὶς πέντε αὐτὲς φωτογραφίες τοῦ Ἀναστάση ὥστε ὁ καθένας νὰ σχηματίσει μία ὁλοκληρωμένη ἄποψη.

30505

Το είδαμε ΕΔΩ


 

Όπως έγραψα στην αρχή, το παραπάνω άρθρο, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου το άφησα για να το ψάξω κάποια άλλη στιγμή. Από προχθές (07/11/2015) ξανάκανε την εμφάνισή του με διαφορετικό τίτλο, πιθανότατα λόγω της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

ΠΑΝΑΓΙΑ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ είναι ήδη σε επιστράτευση για το plan B της Ελλάδος.

Μάλιστα στο νέο άρθρο, πρόσθεσαν και 2 ακόμη θαύματα και λίγο plan Β. Όμως το θέμα μας σήμερα είναι οι φωτογραφίες του τουρκικού πολεμικού πλοίου και ο ισχυρισμός πως εμφανίστηκε η φιγούρα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

30506

Να μας συγχωρεί ο Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας, αλλά δεν έψαξε να βρει κάποια λογική εξήγηση και τι μπορεί να είναι η φιγούρα πάνω από το τουρκικό πολεμικό πλοίο. Αν κοιτούσε μερικές φωτογραφίες πολεμικών πλοίων θα καταλάβαινε πως αυτό που μοιάζει με πανύψηλη αγέρωχη ανθρώπινη φιγούρα και κραδαίνει με το δεξί χέρι προς τα πάνω και με κίνηση προς τα κάτω μία ΡΟΜΦΑΙΑ, (εμένα μου θυμίζει περισσότερο το άγαλμα της Ελευθερίας) δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις κεραίες και τα ραντάρ του πλοίου.

30507

30509b

Αλλά το πλοίο δεν είναι καν τουρκικό. Είναι ελληνική κανονιοφόρος τύπου OSPREY-55

30515

30516

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

30517

30518

Ο ισχυρισμός πως ο Πανορμίτης εμφανίστηκε και απέτρεψε τουρκικό πολεμικό σκάφος καταρρίπτεται.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • anasa andromeda

  Ο Αρχ. Μιχαήλ είναι ο αγαπημένος μου άγγελος τον αγάπησα από ταν ήμουν 7 ετών,από τότε πάντα έχω στην σκέψη μου την μορφή του και στα χείλη μου το όνομά του και στην καρδιά μου την δύναμή του. Όμως εδώ ο dr κ.βαρδακας έχει γράψει πολλά κατά καιρούς ειδικά για τον άγιο παισιο ,πιστεύω πως πρέπει να έχει κάποιου είδους θρησκοληψίας ,διότι ο άγιος έγινε μπριτανικα λαρους από τα τόσα που του είχε πει ,και από τους αγγέλους που βλέπει ,ο θεός ας με συχωρέσει,μπορεί και να τον αδικώ αλλά τόσα που έχει πει με έκαναν να αμφιβάλω

 • John Smith

  Σοβαρότης μηδέν. Και να πω ότι ήταν κάποια φωτογραφία που όντως έμοιαζε, θα έλεγα πάει στην ευχή. Εδώ όμως θέλει τρομερή φαντασία για να δεις τα όσα ισχυρίζονται.

 • TheELLINAS1 .

  πρώτη φορα στην σελίδα σου και δεν θα ήτανε ευγενικό από μέρος μου να σου τα χώσω κατευθείαν δεν θέλω να πω αν είναι αλήθεια η ψέματα αλλα ρε φιλε μου εσύ είσαι καλύτερος και από τον serlok να σε χαίρονται οι αναγνώστες σου φαντάζομαι πνευματικό επίπεδο όταν περιμένουνε από κάποιον να τους διαφώτιση σε κάτι τέτοιες εξυπνάδες
  και αυτό το καταρρίπτεται κάτσε καλά ούτε ο παπας τις ρώμης να ήσουνα

  • Μάνος

   Φιλαράκο, αν πιστεύεις πως η άρνηση του ολοκαυτώματος, η πίστη πως δεν πάτησε άνθρωπος στο φεγγάρι, η πεποίθηση πως τα εμβόλια σκοτώνουν και άλλα πολλά είναι λιγότερο φαιδρά από το συγγεκριμένο τότε κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά

   • TheELLINAS1 .

    Φιλαράκο ??? γνωριζόμαστε και από εχτές και δεν το γνωρίζω ?? το τι πιστεύω εγώ και τι όχι είναι άλλο βιολί σημασία έχει ότι εγώ δεν χρειάζομαι κάποιον που να μου λέει καταρρίπτεται όσο για τα εμβόλια και το πάτημα του φεγγαριού εγώ προσωπικά αφήνω τον καθένα να πιστεύει ότι θέλει άλλωστε ο δημιουργός μας προίκισε όλους κατάλληλα αλλα υπάρχουνε και ορισμένοι που μάλλον χρειάζονται τον ινστρούκτορα του ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

 • Black Sheep

  Κάτω τα χέρια απ’ το Αιγαίο. Τα ‘χει πει ο Γέροντας. 35 ευρώ από 120, προλάβετε.

 • Fipps Mjolnir

  ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ/Φ «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ» P61
  ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ Ο «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ…

 • Fipps Mjolnir

  …ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΗΤΑΝ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΚΛΙΝΑ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ «ΝΑΥΜΑΧΟΣ»…ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥ.ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΒΕΤΑ Ή ΦΡΕΓΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΡΥΜΝΗ ΔΙΟΤΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ HELIPAD…

 • Μάνος

  Mαζί με τα Osprey, παίρνουμε και τους αρχαγγέλους ή είναι εξτρά;

  • Konstas

   Όχι, είναι έξτρα καθώς θεωρούνται πολεμοφόδια.

   Οι Osprey, ως γνωστόν, είναι κανονιοφόροι κανονικά, αλλά κατόπιν μετατροπής έχουν αποκτήσει δυο θέσεις εκτόξευσης αρχαγγέλων (Μιχαήλ και Γαβριήλ). Στην προκειμένη περίπτωση εκτόξευσαν τον Μιχαήλ.

 • Γιώργος Μεταξάς

  Και εγώ νομίζω ότι κανονιοφόρος τύπου Osprey

 • Scripta Manent

  όχι όχι… ο αρχάγγελος είναι… Είναι πιο ωραία ιστορία έτσι. + ΤΟΡΠΙΛΙCON +