Καταρρίπτεται – Αυτός είναι ο….καφές του Σατανά! Δείτε τα ποτήρια που έφτιαξαν σατανιστές!

2

Δεν θα κάνω πρόλογο για αυτό το άρθρο, βαριέμαι, ας το δούμε…

Χωρίς τίτλο


 

Κι ενώ μένουν περίπου 40 ημέρες για τα Χριστούγεννα οι πολέμιοι της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης έχουν ξεσαλώσει. Πέρυσι ήταν οι άθεοι που ζητούσαν να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό, φέτος οι σατανιστές έφτιαξαν σατανοπότηρα ενόψει Χριστουγέννων με ξεκάθαρο στόχο να προκαλέσουν!

Επειδή εδώ και χρόνια γνωστή αλυσίδα καφεπωλείων- η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα- πριν από τα Χριστούγεννα βγάζει ποτήρια με σχέδια που παραπέμπουν στα Χριστούγεννα, μάλλον στα Χριστούγεννα του υλισμού και όχι του πνέυματος, οι σατανιστές για να απαντήσουν τρόπον τινά σε αυτό έφτιαξαν αντίστοιχα ποτήρια για καφέ με το έμβλημα του Εωσφόρου τα οποία πωλούν στο Ιντερνετ!

Το είδαμε στο ekklisiaonline.gr, defencenet.gr


 

Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη από τον Weird Al Yankovic ο οποίος μάλλον είχε διάθεση να τρολάρει ασύστολα.

 

Χωρίς τίτλο

 

Η αυθεντική φωτογραφία είναι η παρακάτω και τη βρίσκουμε στο techinsider όπου και εξηγείται ότι ο Weird Al απλά πήρε την αυθεντική φωτογραφία και την επεξεργάστηκε.

http://www.techinsider.io/weird-al-makes-satanic-starbucks-red-cup-meme-2015-11

Χωρίς τίτλο

 

H φωτογραφία είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί σε άρθρο που εξηγούσε πως κάποιος αυτοαποκαλούμενος ευαγγελιστής και διαδικτυακή προσωπικότητα εν ονόματι  Josh Feuerstein αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία για αυτά τα Χριστούγεννα επειδή δεν του άρεσαν τα κόκκινα κυπελλάκια των Starbucks δίχως  να απεικονίζονται ελαφάκια ή άλλες εικόνες που παραπέμπουν σε Χριστούγεννα.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα δείτε και το βίντεο της διαδικτυακής προσωπικότητας- ευαγγελιστή, δεν το είδα όλο, συγγνώμη, έκλαψα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

http://www.techinsider.io/starbucks-red-cups-anger-christians-2015-11

Γιώργος Ζ.

 • Diabolo

  ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!! Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ Η ΑΛΛΗ ΤΩΝ Starbucks EINAI HOAXES

 • John Smith

  Εκτός του ότι βρομάει απο χιλιόμετρα το ότι είναι ψεύτικο -εκτός και αν οι σατανιστές αποφάσισαν να προσεγγίσουν ειδικά τα Starbucks για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να αντιληφθώ- δεν ξέρεις και με τι να πρωτοτραβήξεις τα μαλλιά σου.

  Με τον τύπο που αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατία κατά των Starbucks επειδή δεν έβαλαν χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα κύπελλα του καφέ τους;

  Με αυτούς που τον πήραν στα σοβαρά και προόθησαν το θέμα περεταίρω;

  Με αυτούς που θεώρησαν ότι έπρεπε να trollάρουν την είδηση, δίνοντάς της έτσι περισσότερη σημασία;

  Με αυτούς που πήραν το trolling στα σοβαρά, και μάλιστα έφτιαξαν και ολόκληρη ιστορία χωρίς να ψάξουν λίγο περισσότερο;

  Επίσης, ποιοί σατανιστές; Έτσι αόριστα; Υπάρχουν ποικίλες ομάδες σατανιστών, η κάθε μία με τα δικά της συστήματα και πιστεύω, και καμία δεν διαφημίζεται -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- επίσημα πουλώντας αντικείμενα με το σήμα της στο internet, πολύ δε μάλλον ποτήρια του καφέ. Να έλεγε ότι το έκανε πχ κάποιο μουσικό συγκρότημα από αυτά που ασχολούνται με σατανισμό να το δεχτώ, αλλά όχι έτσι γενικώς.

  Τόση πολλή βλακεία, τόσος λίγος χρόνος…