Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Αυτός είναι ο….καφές του Σατανά! Δείτε τα ποτήρια που έφτιαξαν σατανιστές!HOAXES

Καταρρίπτεται – Αυτός είναι ο….καφές του Σατανά! Δείτε τα ποτήρια που έφτιαξαν σατανιστές!

16 Νοε
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Δεν θα κάνω πρόλογο για αυτό το άρθρο, βαριέμαι, ας το δούμε…

Χωρίς τίτλο


 

Κι ενώ μένουν περίπου 40 ημέρες για τα Χριστούγεννα οι πολέμιοι της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης έχουν ξεσαλώσει. Πέρυσι ήταν οι άθεοι που ζητούσαν να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό, φέτος οι σατανιστές έφτιαξαν σατανοπότηρα ενόψει Χριστουγέννων με ξεκάθαρο στόχο να προκαλέσουν!

Επειδή εδώ και χρόνια γνωστή αλυσίδα καφεπωλείων- η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα- πριν από τα Χριστούγεννα βγάζει ποτήρια με σχέδια που παραπέμπουν στα Χριστούγεννα, μάλλον στα Χριστούγεννα του υλισμού και όχι του πνέυματος, οι σατανιστές για να απαντήσουν τρόπον τινά σε αυτό έφτιαξαν αντίστοιχα ποτήρια για καφέ με το έμβλημα του Εωσφόρου τα οποία πωλούν στο Ιντερνετ!

Το είδαμε στο ekklisiaonline.gr, defencenet.gr


 

Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη από τον Weird Al Yankovic ο οποίος μάλλον είχε διάθεση να τρολάρει ασύστολα.

 

Χωρίς τίτλο

 

Η αυθεντική φωτογραφία είναι η παρακάτω και τη βρίσκουμε στο techinsider όπου και εξηγείται ότι ο Weird Al απλά πήρε την αυθεντική φωτογραφία και την επεξεργάστηκε.

http://www.techinsider.io/weird-al-makes-satanic-starbucks-red-cup-meme-2015-11

Χωρίς τίτλο

 

H φωτογραφία είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί σε άρθρο που εξηγούσε πως κάποιος αυτοαποκαλούμενος ευαγγελιστής και διαδικτυακή προσωπικότητα εν ονόματι  Josh Feuerstein αποφάσισε να ξεκινήσει εκστρατεία για αυτά τα Χριστούγεννα επειδή δεν του άρεσαν τα κόκκινα κυπελλάκια των Starbucks δίχως  να απεικονίζονται ελαφάκια ή άλλες εικόνες που παραπέμπουν σε Χριστούγεννα.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα δείτε και το βίντεο της διαδικτυακής προσωπικότητας- ευαγγελιστή, δεν το είδα όλο, συγγνώμη, έκλαψα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

http://www.techinsider.io/starbucks-red-cups-anger-christians-2015-11

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής