Καταρρίπτεται – ´´…έτσι ξημέρωσε η Γαλλία σήμερα το πρωί

In Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης3 Comments

Αυτό το ποστ επίσης αναπαράγεται από χρήστες του διαδικτύου με μια φωτογραφία που δείχνει νεκρά παιδιά στη Συρία και ισχυρίζεται λανθασμένα ότι πρόκειται για θύματα  των Γαλλικών βομβαρδισμών, ας το δούμε.

´´…έτσι ξημέρωσε η Γαλλία σήμερα το πρωί,

ω περίμενε δεν είναι Γαλλία,
είναι παιδιά σύριοι αθώοι που πέθαναν από τον εναντίον βομβαρδισμό της Γαλλίας στη Συρία,

αλλά κανείς δεν νοιάζεται γιατί δεν είναι η Γαλλία….´´

Χωρίς τίτλο


 

H φωτογραφία είναι όντως από τη Συρία αλλά δεν είναι τωρινή, η φωτογραφία μας έρχεται από το 2013 και τη συναντάμε σε πολλά άρθρα και δείχνει Σύριους να προσπαθούν να αναγνωρίσουν τα παιδιά που σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις μεταξύ των δυνάμεων του Άσαντ και των εξεγερμένων στη Συρία, δεν θα μπω σε παραπάνω αναλύσεις, δεν είναι και αυτό που απασχολεί άλλωστε, διαλέξτε μόνοι σας από όποια ιστοσελίδα θέλετε, δείτε ΕΔΩ.

Γιώργος Ζ.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • John Smith

  Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο υποθετικά trolls, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να νοιάζονται ταυτόχρονα και για τους νεκρούς στη Γαλλία, και για τους νεκρούς στη Συρία, και για τους νεκρούς σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

  Εσάς γιατί σας πιάνει η ανάγκη να μας δείξετε πόσο πιο ευαίσθητοι είστε από εμάς, και δημοσιεύετε posts με τα οποία το μόνο που δείχνετε είναι το ότι δεν σας νοιάζει ότι πέθαναν άνθρωποι όταν η χώρα τους είναι δυτική και με λευκούς κατοίκους;

  Ναι, το ξέρω ότι στη Συρία πεθαίνουν άμαχοι και λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά και οι Γάλλοι άμαχοι ήταν. Απαγορεύεται δηλαδή να λυπάμαι και γι’ αυτούς;

  • Remon_Kewl

   Θα δεις ότι αυτές οι σελίδες και οι άνθρωποι που ποστάρουν αυτά τα «άρθρα», δεν έχουν ποστάρει τίποτα για τους βομβαρδισμούς από τους Ρώσους.

   • Darth Homer

    γιατι οπως ξερουμε , τα ρωσικα υπεροπλα που ειναι βασισμενα σε Ελ-ληνικη τεχνολογια-σοκ/δοιαδοσται , εχουν την ικανοτητα να πλητουν μονο στρατιωτικους στοχους ενω τα αθλια «δυτικα» που κατασκευαζονται σε εβραικες και νεοταξηκες εταιριες σκοτωνουν ανεξαιρετως μαχιμους και αμαχους με προτιμηση στους δευτερους.