Οι πλαστές φωτογραφίες του Ομπάμα της Χίλαρι και της Κοντολίζα Ράις με τον Μπιν Λάντεν

In Fake, Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης2 Comments

Δεχτήκαμε αρκετά μηνύματα από αναγνώστες για αυτές τις φωτογραφίες οι οποίες κοινοποιούνται στο facebook, τα σχόλια που τις συνοδεύουν είναι για να γελάς, τόσο που αν τα πάρει η Χρυσή Μούτζα θα έχει υλικό για ένα μήνα.

12079081_958051364253726_5164516539416164026_n

Ας δούμε τις φωτογραφίες που κοινοποιούν οι χρήστες του facebook, όπου απεικονίζεται η Χίλαρι με το αστέρι του Δαυίδ στο στήθος και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπάρακ και η Κοντολίζα Ράις σε χαλαρές στιγμές με τον Μπιν Λάντεν.

12079081_958051364253726_5164516539416164026_n

 

Πιο παλιά είχε κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και πάλι η φωτογραφία με τη Χίλαρι με τον Μπιν Λάντεν δίχως όμως το αστέρι του Δαυίδ, η φωτογραφία αναρτήθηκε από το freaking news to 2007 και πρόκειται για ένα διαγωνισμό photosop με θέμα τη Χίλαρι.

http://www.freakingnews.com/Hillary-Clinton-for-President-Pictures–1303.asp

hillarybinladen3

 

Η αληθινή φωτογραφία μας έρχεται από το 2004 και απεικονίζεται με κάποιον καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Shubhashish Mukherjee, μην με ρωτήσετε ποιος είναι, δεν τον ξέρω, κάτι σε τραγουδιστή μου κάνει, δείτε και μόνοι σας στο ιστολόγιο του.

http://www.swarmandal.com/AsiaInWashington.html

ShuboHillary2

 

Η φωτογραφία του Μπάρακ Ομπάμα εντοπίζεται από το 2009 και βρίσκεται στη Χαβάη, τη γενέτειρα του, την οποία επισκέπτεται για διακοπές.

Η φωτογραφία κυκλοφορεί σε πολλά ιστολόγια, δείτε ΕΔΩ

obama-hawaii

 

Η φωτογραφία της Κοντολίζα Ράις μας έρχεται και πάλι από το freaking news, ο ιστότοπος αυτός αρέσκεται σε διαγωνισμούς photosop και πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα.

http://www.freakingnews.com/April-Fools-Day-Pictures–1396.asp

http://www.snopes.com/photos/politics/osamarice.asp

osamabinladen

 

Αυτά τα ολίγα για αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο facebook από χρήστες που στη φαντασία τους κατέχουν την αλήθεια.

Γιώργος Ζ.

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • John Smith

    Η καλύτερη πάντως είναι αυτή με τον Ομπάμα, όπου ο Μπιν Λάτνεν όχι μόνο έχει δει το φωτογράφο αλλά παίρνει και πόζα. Ρε φίλε, τόση δουλειά έκανε η CIA να σε κρύψει, γιατί πας και καρφώνεσαι μόνος σου;

  • ToSaP

    Ο Μήτρογλου δεν είναι αυτός? Μήπως δεν πέθανε ποτέ ο bin? Τροφή για σκέψη!!