Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!HOAXES

Καταρρίπτεται – Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

20 Νοε
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο να παίρνεις παλαιότερες φωτογραφίες και να τις τοποθετείς στο τώρα και στη προκειμένη περίπτωση στα γεγονότα με τους γαλλικούς βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων των τζιχαντιστών.

Ας δούμε το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

Χωρίς τίτλο

Το αίμα των αθώων παιδιών και το αίμα των Γάλλων νεκρών, στα κεφάλια των φονιάδων ιμπεριαλιστών!

Ναταλί Γλέζου
Το αίμα τους να σας πνίξει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ASSAD ΘΕΛΑΤΕ!!! ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!
sibilla

Το είδαμε στο triklopodia


Αυτό που θα εξετάσουμε λοιπόν εδώ είναι το αν οι φωτογραφίες προέρχονται από τους γαλλικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, όχι πολιτικές θέσεις και απόψεις (ο καθένας με τον πόνο του) και συγκεκριμένα τον ισχυρισμό…Τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ολάντ, βομβαρδίζουν νοσοκομεία στη Συρία!

Οι φωτογραφίες από μόνες τους έχουν μια τραγική ιστορία, ένας βομβαρδισμός με αθώα θύματα είναι κατακριτέος από όποια εμπλεκόμενη μεριά και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για βομβαρδισμό νοσοκομείου.

Τις φωτογραφίες τις συναντάμε και το Μάρτιο του 2015.

H Γαλλία όμως συμμετείχε για πρώτη φορά σε βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων του ισλαμικού κράτους πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών κοντά στο Ντέιρ Εζόρ, ως εκ τούτου δεν μπορεί οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως απόδειξη των τωρινών γαλλικών βομβαρδισμών.

http://www.ert.gr/i-gallia-vomvardizi-gia-proti-fora-thesis-tou-ik-sti-siria/

Γιώργος Ζ.

Αρθρογράφος - Ερευνητής