Καταρρίπτεται – 86χρονη γιαγιά στα Ζωνιανά της Κρήτης περιμένει αρματωμένη τους τζιχαντιστές [photo]

In Hoax, Γκάφες, Σάτιρα by Θοδωρής Δανιηλίδης0 Comments

Η γιαγιά στα Ζωνιανά ταμπουρώθηκε στο σπίτι της και περιμένει τους τζιχαντιστές; Δεν το νομίζω… 

31101

Πρώτα θα διαβάσουμε το άρθρο…


 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 86χρονη γιαγιά στα Ζωνιανά της Κρήτης περιμένει αρματωμένη…. τους τζιχαντιστές [photo]

31101

86χρονη γιαγιά προσπαθεί εδώ και δυο μέρες η αντιτρομοκρατική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας να πείσει να εξέλθει από το σπίτι, στα Ζωνιανά στην Κρήτη…
Η γιαγιά παραμένει ταμπουρωμένη περιμένωντας τζιχαντιστές.

Η 86χρονη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα τραγικά νέα που έκαναν τον γύρο του κόσμου φαίνεται να πείστηκε από γειτόνισσες ότι ο πόλεμος της τζιχαντ ήταν κοντά και ήταν ζήτημα ημερών μέχρι να εμφανιστούν και στην Κρήτη. Επηρεασμένη από τα τηλεοπτικά δρώμενα και αφού στην αρχή εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά κλείστηκε στο σπίτι και αρνείται πεισματικά να εξέλθει.

Τις πρώτες μέρες αφού έριξε παπουτσόσυκα στους δημοτικούς άρχοντες που κάθονταν σε καφενείο της περιοχής και ενώ όλοι νόμισαν ότι η γιαγιά άρχισε να εμφανίζει σημάδια Αλτσχαϊμερ, τρία από τα εγγόνια της αποφάσισαν να την επισκεφτούν αφού ανησύχησαν για την υγεία της. Στην θεά των γενειοφόρων εγγονιών της η γιαγιά άρχισε να τους λιθοβολεί και να φωνάζει λόγια από την Καινή Διαθήκη και να επικαλείται τον Αή Γιώρκη. Τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή αλλά για κακή τους τύχη η γιαγιά βρήκε το όπλο του παππού τους στο κελάρι.

Η ριπή που πέρασε ξυστά τους έκανε να καταγγείλουν την υπόθεση στην τοπική Αστυνομία η οποία με την σειρά της κάλεσε την αντιτρομοκρατική ομάδα. Η επιχείρηση βρίσκετε σε εξέλιξη αφού μέχρι και ο Παπάς της εκκλησιάς όπου σύχναζε η 86χρονη έφτασε στο σημείο για να την καθησυχάσει. Τα γένια όμως και οι μαντήλες δεν φαίνεται να καθησυχάζουν την γιαγιά η οποία ταμπουρωμένη φωνάζει Μολων Λαβε. O Πάτερ σε προσπάθεια του να ζυγώσει ηταν ο πρωτος τραυματίας αφου η γιαγιά δεν σηκώνει αστεία. Μεταφέρθηκε στο κοντινό νοσοκομείο όπου του έγιναν συρραφές.

Το είδαμε στα παρακάτω links

https://archive.is/b7ypL

https://archive.is/CNxPO


Φυσικά η παραπάνω ιστορία δεν είναι αλήθεια.

Η φωτογραφία της γιαγιάς είναι μεν πραγματική, αλλά τραβήχτηκε το 1990 και η γιαγιά είναι μια Αρμένισσα, 106 ετών.

https://archive.is/Y8DWm

Η δεύτερη φωτογραφία του τραυματισμένου παπά, είναι από τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον Ιούλιο του 2013 στην Μονή Εσφιγμένου

Το άρθρο είναι σατιρικό και ξεκίνησε από την Κυπριακή σατιρική σελίδα xeroteana.com που ξεκαθαρίζει το σατιρικό χαρακτήρα στο ABOUT US

https://archive.is/sN8AR

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.