Καταρρίπτεται – Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!

49

Κυκλοφορεί και αναπαράγεται από αρκετά συνωμοσιολογικά blogs το παρακάτω τρομολαγνικό άρθρο, με θέμα τα εμβόλια. 

Ας δούμε τι αναφέρει.


 

Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!

31401

ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ NOUVEL OBS,Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤEVA Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1,ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ VIP,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ,ΣΚΟΥΑΛΕΝΙΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VIP ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΧΙ!!!
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ…50.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ.Α ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ 94.000.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SPIEGEL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ »ΛΑΙΚΗΣ» ΠΑΡΤΙΔΑΣ,ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!!!
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΦΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ,ΑΡΓΙΛΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ…
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!![ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ]..ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ CARDASIL..TO ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!..ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ

https://archive.is/ijYXt

31402

https://archive.is/xarfl


Τόσες ανοησίες μαζεμένες έχω αρκετό καιρό να διαβάσω. Πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίζω…

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, όσο πιο απίστευτοι και τρελοί ισχυρισμοί υπάρχουν σε ένα κείμενο, τόσο πιο ατράνταχτες αποδείξεις και στοιχεία θα πρέπει να το συνοδεύουν. Αν δεν υπάρχουν τότε η ανάρτηση είναι προϊόν φαντασίας του αρθρογράφου.

Διαβάστε το. Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν μια ανάρτηση είναι hoax. 

Στο παραπάνω κείμενο διαβάζουμε για δύο άρθρα (έρευνες), του γαλλικού περιοδικού  Le Nouvel Observateur και του spiegel για την εταιρία Teva, αλλά αυτά τα άρθρα (έρευνες) δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένα άρθρο στα δύο περιοδικά που να αναφέρει την εταιρία Teva. Αν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία για την εταιρία Teva, η είδηση θα είχε κάνει το γύρο του κόσμου και θα είχε αναφερθεί σε όλα τα ΜΜΕ. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί και ο μοναδικός που ανακάλυψε αυτές τις έρευνες, είναι ένας χρήστης του facebook με όνομα Μανώλης Πράσινος.

Ακόμη δεν υπάρχει η ρωσική εταιρία ufa που σύμφωνα με τον αρθρογράφο είναι υπεύθυνη για τα ρωσικά εμβόλια. Στην ufa, που είναι μια πόλη της Ρωσίας, υπάρχει η εταιρία IMMUNOPREPARAT – μια θυγατρική εταιρεία της Microgen που παράγει πάνω από 400 ανοσοβιολογικά παρασκευάσματα, όπως εμβόλια, προϊόντα αίματος, ορούς και φάρμακα. Για να καταλάβουμε τη σοβαρότητα του κειμένου, να πούμε πως το αλουμίνιο και το αργίλιο είναι το ίδιο.

Συνεχίζοντας το κείμενο ανακατεύει συνωμοσιολογίες, τον Rockefeller (ποιον από όλους;) με την οργάνωση του παγκόσμιου συμβουλίου ελέγχου του πληθυσμού και με το εμβόλιο Gardasil. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που αγωνίζονται για τη σταθεροποίηση του πληθυσμού αλλά παγκόσμιο συμβούλιο ελέγχου του πληθυσμού, δεν υπάρχει. Ο ισχυρισμός πως το Gardasil έχει απορριφθεί από τη Ρωσία και δεν χορηγείται σε Αμερική, Γαλλία και Ινδία, είναι μια μπούρδα. Με μια απλή έρευνα μπορείς να δεις πως το Gardasil χορηγείται κανονικά σε αυτές τις χώρες και μάλιστα στην Ιαπωνία είναι δωρεάν και στη Γαλλία χρηματοδοτείται το 65% του κόστους από το κράτος.

https://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccines

https://www.service-public.fr/particuliers/actualites/A10004

Και στο τέλος προσθέτει και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ένα 100% αποδεδειγμένο πλαστό βιβλίο.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Πιστεύω πως τα παραπάνω είναι περισσότερο από αρκετά για να καταρρίψω το κείμενο του Μανώλη Πράσινου, και πολλοί  αναγνώστες θα αναρωτιέστε γιατί ασχολήθηκα με μια τόσο φανερή μπούρδα. Ασχολήθηκα γιατί το παραπάνω κείμενο άρχισε να αναπαράγεται από αρκετά blogs και σε ομάδες αντιεμβολιαστών στο facebook.

Μέχρι στιγμής εκτός από την παραπάνω πηγή το έχω δει στα παρακάτω ιστολόγια.

https://archive.is/ijYXt

https://archive.is/Az6Id

https://archive.is/EKKKZ

https://archive.is/4n5al

https://archive.is/SB4Ym

https://archive.is/yb3Ct

https://archive.is/ovnrS

https://archive.is/YR22w

Οι ομάδες αντιεμβολιαστών στο facebook το αναπαρήγαγαν χωρίς να χάσουν χρόνο.

31403

Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως είναι τόσο φανερή η μπούρδα που ακόμη και στις ομάδες των αντιεμβολιαστών υπήρχαν αντιρρήσεις για την αξιοπιστία του κειμένου αν και στην αρχή η διαχειρίστρια το πίστεψε.

31404 31406 31407

Το κείμενο του Μανώλη Πράσινου, είναι ένας αχταρμάς από συνωμοσιολογίες και αχαλίνωτη φαντασία, δεν παρουσιάζει καμιά απόδειξη και είναι γεμάτο από λογικά σφάλματα και ανοησίες.

Η άρθρα για ιατρικά θέματα πρέπει να είναι έγκυρα, ακριβή, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από διάφορα blogs που αναπαράγουν οτιδήποτε εντυπωσιακό για να κερδίσουν κλικ και έσοδα από τις διαφημίσεις. Με την υγεία δεν παίζουμε. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Νίκος

  Όλα καλά και ωραία ρε φίλε…… αλλά πολύ υποστηρικτή των Monsanto, Ροκφέλερ, Σόρρος και λοιπών σκουπιδιών σε βρίσκω. Όσα ισχυρίζεσαι εσύ για να καταρρίψεις το εν λόγω δημοσίευμα, άλλα τόσα μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας για να καταρρίψει τα δικά σου γραφόμενα…………
  Τι χρώμα έχουν οι παπαγάλοι της Greece ρε φίλε;
  Και εις άλλα με υγεία…….

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

  Η ειδηση φαινεται απο μακρυα οτι ειναι μουφα.

  Εγω παντως ξερω δυο πραγματα σιγουρα.

  Πρωτον τα εμβολια ειναι απο επικινδυνα μεχρι και υποπτα.

  Ισως κανουν πιο πολυ καλο απο κακο ισως κι οχι. Παντως πολλες φορες εχουν παρενεργειες πολυ σοβαρες.

  Το αλλο ειναι οτι τα Πρωτοκολλα που με τοση ευκολια αφοριζετε επαληθευονται καθημερινα και οποιος τα εχει μελετησει καταλαβαινει οτι ειναι αξια προσοχης, ακομη κι αν ειναι πλαστα.

  Ειδα να θεωρειτε σιγουρη την πλαστοτητα τους επειδη καποιες εκφρασεις (τρεις ειδα, δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλες), μοιαζουν με καποιο αλλο βιβλιο.

  Αυτο ομως ειναι πολυ ασθενες επιχειρημα, γιατι ο ομιλητης,προφανως ειναι διαβασμενος ανθρωπος και δεν ειναι καθολου παραξενο να χρησιμοποιησε εκφρασεις απο βιβλια που του εκαναν εντυπωση. Εγω το κανω καθημερινα και νομιζω και εσεις το ιδιο κανετε.

  Θα ηταν εξαλλου πολυ περιεργο καποιος πλαστογραφος να εχει γραψει τοσα κεφαλαια που αν μη τι αλλο δειχνουν βαθεια κατανοηση των πραγματων και να επρεπε να αντιγραψει απο ενα αλλο βιβλιο μια παρομοιωση η ενα οικονομικο παραδειγμα λες και δεν μπορουσε αντι Βισνου να χρησιμοποιησει την Καλι οι τους Εκατογχειρες η να βαλει επιτοκιο 6% αντι για 5% και επρεπε να ψαχνει βιβλια για να κανει λογοκλοπη.

  Ο Χιτλερ δεν το χρησιμοποιησε απλως, αλλα στην Πολιτικη Διαθηκη που γραφτηκε τις τελευταιες του μερες, τα επιβεβαιωνει απολυτως αρνουμενος να δεχτει οτι πολεμαγε με Ευρωπαιους κι Αμερικανους και υποστηριζοντας οτι πολεμαει με Εβραιους που ελεγχουν τον Τσωστσιλ και τον Ρουσβελτ.
  Ο τιτλος του παραφρονα εκανε την δουλεια του μεχρι τις μερες μας που απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου οποιαδηποτε συζητηση.
  Προφανως σας φαινεται ευκολο να επιβαλεις στην Αμερικη και την Ευρωπη να ψηφισουν νομους που να απαγορευουν την αμφισβητηση των λεγομενων σου και την αναπαραγωγη της αλλης αποψης.
  Δεν εχετε παρα να παρατηρησετε οτι κανενα μεσο ενημερωσης δεν τολμαει να εχει αλλη γραμμη για το θεμα για να αντιληφθητε τον Βισνου να τα ελεγχει ολα.

  Αλλα και πριν απο τον Χιτλερ ο αναρχικος κουμουνιστης Μπακουνιν εγραφε

  ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΙ
  ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ
  ΜΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ
  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΠΩΣΕΙ
  ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΜΕΤΙΚΑ
  ΕΝΤΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.

  Και πριν απο αυτον ο Βυρωνας

  Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία
  Όχι φυσικα σε ορυχεία, ή ειρήνη
  ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
  Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
  πλούσια σε εβραίους;
  Όλες οι καταστάσεις.
  Όλα τα πράγματα.
  Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
  Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
  με μεγάλη ταχύτητα.
  Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
  Βοηθούν την χρεοκοπία μας
  τύραννοι για το συμφέρον τους…»

  Και δεκαδες αλλοι επωνυμοι απο τον Ναπολεοντα μεχρι τον Μαρλον Μπραντο εχουν κανει την ιδια διαπιστωση.
  Δεν ειναι λοιπον καθολου σωστο να βγαζεται ευκολα συμπερασματα για θεματα τετοιου μεγεθους.

   • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

    Ας μην μπουμε σ αυτην την διαδικασια, γιατι να ειστε σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα αρθρα και βιντεο και ερευνες στο διαδυκτιο και εχουν γραφει πολλα βιβλια για το θεμα.

    Καλυτερα προσπαθηστε να εξηγησετε πως επαληθευονται πραγματα σαν κι αυτο

    ΤΟΤΕ
    ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ
    ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ
    ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ
    ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ
    ΤΟΥΣ

    Που τοξεραν οι πλαστογραφοι οτι μετα απο εναν αιωνα η παγκοσμιοποιση θα εχει οργανισμους των οποιων οι αποφασεις ειναι πανω απο τις νομοθεσιες των κρατων;

    ΘΑ
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΟΛΩΝ
    ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ
    ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΗΤΟΡΕΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
    ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ
    ΑΠΟΣΤΟΜΩΘΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.

    Σημερα στην Ελληνικη βουλη ολα τα κομματα πλην ενος που βρισκεται υπο διωγμον, ειναι υπερ της παγκοσμιας διακυβερνησης.

    Φαινεται οτι μονο εγκληματιες ειναι αντιθετοι στην εξαφανιση των Ελληνων. Η η εξηγηση ειναι αλλη

    ΓΙΑ
    ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΟΥΜΕ
    ΣΤΟ ΕΔΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΠΛΑ
    ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομη αλλα θα αρκεστω σε ενα που περιγραφει επακριβως το οικονομικο μας συστημα που εχει παραδωσει ολο των πλουτο του κοσμου στους τραπεζιτες.

    ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ
    ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ
    ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ
    Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ
    ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ
    ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ
    ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    Παρακατω εχω παρει απο μια τυχαια ιστοσελιδα μερικα ονοματα των μεγαλυτερων τραπεζιτων οι οποιοι μεσω των τραπεζων ελεγχουν και τα χαρτοφυλακια των ισχυροτερων πολυεθνικων

    Rothschild, Rockefeller,
    Lloyds,Goldman, Sachs, Lehman, Lazards, Warburg, Schiff, Kuhn, Loeb,
    Gates, Morgan, Salomon Brothers, Bache & Co, Seligman,
    Soros
    Μια και ειδικευεστε στο να βρισκεται τις ψευτικες ειδησεις θα με υποχρεωνατε αν κανατε και μια ερευνα αν ισχυει οτι ολοι ειναι Εβραικης καταγωγης.

    Το ιδιο και για την ειδηση

    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=426219

    Που ισχυριζεται οτι το Ελβετικο Ομοσπονδιακο Ινστιτούτο Τεχνολογίας εκανε μια ερευνα στα χαρτοφυλακια των πολυεθνικων και καταληγει

    «Με περαιτέρω ανάλυση προέκυψε ότι τελικά στο ανώτερο σκαλί της «πυραμίδας» βρίσκονται 147 εταιρείες που συνδέονται ακόμη πιο στενά μεταξύ τους. «Στην πραγματικότητα λιγότερο από το 1% των εταιρειών ήταν σε θέση να ελέγχουν το 40% του συνολικού δικτύου», λέει ο Τζέιμς Γκλατφέλντερ, του Ελβετικού Ινστιτούτου. Οι περισσότερες εταιρείες που βρίσκονται στη κορυφή είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ στις 20 πρώτες βρίσκονται η Barclays Bank, η JPMorgan Chase &Co, η UBS AG, η ΑΧΑ και οι όμιλοι Goldman Sachs και Vanguard.»

    Σας ειπα απο την αρχη οτι η πλαστοτητα η οχι των πρωτοκολλων δεν εχει μεγαλη σημασια.
    Ακομη μικροτερη σημασια εχει το τι γραφει ο ενας και ο αλλος, υπερ η κατα ξετρυπωνοντας στοιχεια και αποδειξεις.
    Σημασια εχει αν εσεις μπορειτε να μου πειτε οτι δεν περιγραφουν τον κοσμο μας.

    • John Smith

     Το ότι περιγράφουν μια κατάσταση που βλέπουμε -ή περίπου βλέπουμε- σήμερα δεν σημαίνει κάτι. Τα πρωτόκολλα περιγράφουν τα βασικά βήματα που θα έπρεπε να ακολουθήσει οποιοσδήποτε θα ήθελε να ελέγξει τον κόσμο, άρα δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τους Εβραίους, άσχετα αν το αποδίδουν σε αυτούς. Άλλο το αν προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο και άλλο το ότι ήδη το κάνουν.

     Δεν μου αρέσει πάντως η νοοτροπία «οι Εβραίοι/μασώνοι/Αμερικάνοι/εξωγηϊνοι μας ελέγχουν, και μπορώ να το αποδείξω». Αν μπορείς να αποδείξεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι σε άφησαν να το κάνεις, και αν δεν τους νοιάζει αν θα το διαδώσεις ή όχι σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αντίδρασης, άρα ούτε και ελπίδα να αλλάξει κάτι. Άρα ας κάτσουμε και ας περιμένουμε το τέλος.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Νομιζω οτι η απαντηση που δινω παραπανω καλυπτει και εσενα.

     • John Smith

      Δεν με καλύπτει για το λόγο που σου είπα:

      Δεν μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα απόλυτα ελεγχόμενο από κάποιους (στο συγκεκριμένο παράδειγμα τους Εβραίους) το οποίο λογοκρίνει κάθε αντίθετη άποψη, και παράλληλα να δημοσιοποιεί τη δική του αντίθετη άποψη -ή και άλλων- χωρίς συνέπειες.

      Το ότι γίνεται προσπάθεια απο διάφορους κύκλους να επιβληθεί ένα τέτοιο σύστημα δεν σημαίνει ότι ήδη επιβάλλεται. Το έχω γράψει και σε άλλους, αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτούς τους διαλόγους γιατί θα λογοκρίνονταν.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Κανεις λαθος.

      Το συστημα δεν βασιζεται στην δια της βιας φιμωση του καθε ενος που λεει κατι, αλλα στον ελεγχο ολων τω μεσων που θα μπορουσαν να κανουν τις αποψεις αυτες γνωστες στον πολυ κοσμο.

      Δεν μπορουν να κανουν τιποτε αλλο και ουτε χρειαζεται. Αν προσπαθουσαν να επιβαλλουν την σιωπη θα εκαναν ανεπιθυμητο θορυβο γυρω απο το θεμα.

      Ετσι παρολο που εχουν ηδη ψηφισει νομο που απαγορευει τον «αντισημιτισμο». ακκομη δεν τον εχουν χρησιμοποιησει. Στο μελλον ομως θα το κανουν, γιατι ηδη δειχνουν οτι δεν τους ειναι απαραιτητο πια να κρυβονται.

      Προς το παρον, εγω τα λεω και σχεδον εγω τ ακουω.

      Για καθε ψιθυρο που ακουει καποιος απο μενα η απο αλλους που οπως εγω δεν διαθετουν τα μεσα να ενημερωσουν, εχει υποστει τουλαχιστον χιλιες ωρες προπαγανδας απο το καθεστως.

      Το συστημα δεν προκειται να κινδυνεψει απο την δραση μου.

      Αντιθετα θα μπορουσε να κινδυνεψει απο την δραση ενος κομματος και ισως να θυμασαι τον Ρουπακιωτη, που σε δηλωσεις του στο ΣΚΑΙ αποκαλυψε οτι σαν υπουργος δικαιοσυνης δεχοταν πιεσεις απο αμερικανοεβραικες οργανωσεις κι αυτος και ο Σαμαρας για την Χ.Α.

      Κατεληξε μαλιστα με το απιστευτο «κατι επρεπε να κανει».

      Γιατι κατι επρεπε να κανει ο Ελληνας πρωθυπουργος εναντιον ενος κομματος που το ψηφισε μισο εκατομμυριο κοσμος;

      Κι ομως εκανε. Στο αντιρατσιστικο δε νομοσχεδιο, γινεται ειδικη μνεια για τα κομματα. Κοντολογις, μια δηλωση «ραστσιστικη» ενος μελους, μπορει να γινει αιτια για να βγει το κομμα στην ουσια εκτος νομου.

      Ποτε ακουσες μια συζητηση για τον ΒΠΠ με καποιον που να υποστηριζει την οπτικη του Χιτλερ;

      Ποτε ακουσες απο καποιο καναλι καποιο αποσπασμα απο τα πρωτοκολλα;

      Οπως σου ειπα ουτε καν ξερει ο κοσμος οτι ο Χιτλερ υποστηριζε αυτα που εγραψα στο σχολιο μου.

      Δεν εξεταζω αν ειναι σωστα η λαθος. Το θεμα ειναι οτι ποτε κανενα ΜΜΕ δεν επετρεψε τετοιες συζητησεις.

      Προφανεστατα , δεν υπαρχει κανεις φιλοναζι δημοσιογραφος.

      Μαλλον θα ειναι συμπτωση.

     • John Smith

      Για τους μεν νόμους, αν έχεις αποδείξεις θα με ενδιέφερε να τις δω. Αλλά να είναι από επίσημες πηγές, όχι από ένα ή δύο άρθρα που μπορεί να κάνουν λάθος ή να παραπληροφορούν σκόπιμα.

      Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν έχω καταλάβει τι εννοείς. Δηλαδή ο Χίτλερ πολεμούσε μόνο Εβραίους; Σου θυμίζω ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης υπήρχαν έξι βασικές κατηγορίες και δεκάδες άλλες δευτερεύουσες. Όλοι αυτοί ελέγχονταν από Εβραίους;

      Για το γιατί δεν ακούμε κανέναν να υποστηρίζει το Χίτλερ, νομίζω ότι είναι αρκετά απλό: γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς η συμπεριφορά και τα πιστεύω σου να είναι τέτοια που να εμποδίζουν κάθε μορφή διαλόγου. Ο φασισμός δεν κάνει διάλογο, επιβάλλεται δια της βίας.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      http://www.nomika-nea.gr/post/?id=1048

      http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=URISERV%3Al33178

      Ο πρωτος ειναι ο Ελληνικος αντιρατσιστικος νομος και δευτερος ο κοινοτικος στον οποιο ειναι υποχρεωμενες οι χωρες να εναρμονιστουν.

      Προσεχουμε ιδιαιτερα το

      «Αρθρο 2
      Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων
      1. Οποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων….. τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.

      Με αποφασεις διεθνων δικαστηριων εχουν αναγνωριστει ΜΟΝΟ το ολοκαυτωμα και η γενοκτονια των Τουτσι απο του Χουτου στην Αφρικη. Επειδη συνηθως εχουν προβλημα να το κατανοησουν αυτο, προσεξε το. Ο νομος μιλαει ΜΟΝΟ για τα ανεγνωρισμενα απο καποια διεθνη δικαστηρια εγκληματα και αυτα τα δικαστηρια εχουν αναγνωρισει μονο αυτες τις δυο περιπτωσεις.
      Ολα τ αλλα μπορεις ελευθερα και να τα διακωμωδεις η να τα αρνεισαι η ακομη και να τα επικροτεις.
      Κατοπιν πιεσεων περασε στον νομο και η αναγνωρισμενη απο το ελληνικο κοινοβουλιο, ποντιακη γενοκτονια.

      Προσοχη επισης και στο

      «Αρθρο 4
      Ευθύνη νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων (βλεπε κομματων)
      1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις του παρόντος νόμου τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων, από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων και που καθ οιονδήποτε τρόπο το εκπροσωπεί, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, με κοινή απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, σωρευτικά ή διαζευκτικά, μετά από αμετάκλητη παραπομπή του φυσικού προσώπου σε δίκη, οι ακόλουθες διοικητικές κυρώσεις: α) πρόστιμο από δέκα χιλιάδες (10.000) έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, β) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα από έναν έως έξι μήνες. Η διοικητική κύρωση του στοιχείου α επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής οι κυρώσεις του στοιχείου β μπορεί να προσαυξηθούν μέχρι του διπλασίου του ανωτάτου ορίου.

      Με λιγα λογια οποιος τολμησει να πει κατι σαν κι αυτα που λεω εγω, την εχει βαψει, και αν ενα κομμα τα υποστηριζει εχει τις παραπανω κυρωσεις.

      Αυτα ομως δεν ειναι μονο στην Ελλαδα γιατι και στην κοινοτικη οδηγια βλεπουμε τα ιδια.
      Και απο πανω δινεται και η εντολη

      Για τις πράξεις αυτές που απαριθμούνται, οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να επιβάλουν:
      αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές κυρώσεις
      ποινή το ανώτατο όριο της οποίας είναι ένα τουλάχιστον έτος στέρησης της ελευθερίας….

      Όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα, οι κυρώσεις θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, αναλογικές και αποτρεπτικές και θα πρέπει να περιλαμβάνουν χρηματικές ποινές ή και πρόστιμα….

      Η έναρξη έρευνας και η άσκηση δίωξης ρατσιστικών ή ξενοφοβικών αδικημάτων δεν πρέπει να εξαρτώνται από αναφορά ή καταγγελία ενός θύματος.

      Αποτελεσματικες, αποτρεπτικες και αναλογικες λοιπον ποινες πρεπει να επιβαλλονται σ οποιον τολμησει να μιλησει για τον ρολο των Εβραιων τραπεζιτων η για τον κινδυνο απο τις οργανωμενες εβραικες κοινοτητες που δρουν σαν πεμπτη φαλαγγα μεσα στα κρατη.

      Το ιδιο και για οποιον δεν θελει να δεχτει να παραδοσει την χωρα του στις ορδες των λαθρομεταναστων οπως τον προσταζει η παγκοσμιοποιηση.
      Και μαλιστα το κρατος πρεπει να δρα αυτεπαγγελτα και να μην περιμενει να γινει καταγγελια απο τους ενδιαφερομενους.

      Για το τι λεει ο Χιτλερ μπορεις να διαβασεις στην πολιτικη διαθηκη η στο «ο Αγων μου» που κυκλοφορουν δωρεαν στο διαδικτυο.

      Αν θελεις τον πιστευεις, αν θελεις οχι. Αλλα η ερωτηση η δικη μου ειναι πως ειναι δυνατον ο πρωταγωνιστης του ΒΠΠ να εχει πει ξεκαθαρα τετοια πραγματα και κανεις να μην τα γνωριζει.

      Εγω υποστηριζω τετοια πραγματα, και δεν νομιζω να δινω την εντυπωση οτι αποφευγω τον διαλογο, οπως εξ αλλου και κανενας αλλος απο την εδω μερια.

      Οι «δημοκρατες» ειναι αυτοι που αποφευγουν τον διαλογο.

      Γιατι να κανουν διαλογο αφου το καθεστως τους εξασφαλιζει την δυνατοτητα να μονολογουν και να συκοφαντουν ανενοχλητοι;

      Οταν ο φασισμος θα επιβληθει δια της βιας, να θυμασαι οτι δεν του αφησε η «δημοκρατια» κανενα περιθωριο να επιβληθει αλλιως.

      Αυτη ειναι και η καταρα των ανθρωπινων πραγματων. Απο το ενα κακο στο αλλο και ποτε στην μεση οδο.

      Τελος για το υπηρχε στα στρατοπεδα, το πραγμα θελει πολυ συζητηση, αλλα ελπιζω να μην παρεξηγεις οσα λεω και να νομιζεις οτι πιστευω πως ο Χιτλερ ηταν αγιος.

      Η χωρα μας πληρωσε πολυ ακριβα την δραση του και νομιζω οτι κανενας Ελληνας δεν μπορει να εχει αυταπατες.

      Εκεινο που λεω ειναι οτι συμφωνα με τον ιδιο, ο πολεμος δεν εγινε ουτε για τα συμφεροντα της Γαλλιας και της Αγγλιας, η των ΗΠΑ και της Ρωσσιας, αλλα για τα συμφεροντα των Εβραιων που μεσω του τραπεζικου συστηματος εχουν γινει ισχυροι γιατι συμφωνα με τα πρωτοκολλα,

      Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ
      ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ
      ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
      ΟΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

      Αυτος ο ισχυρισμος ειναι κατι που οι λαοι πρεπει να γνωριζουν και το οτι το αγνοουν ειναι ακριβως το επιχειρημα υπερ του οτι πρεπει οπωσδηποτε να μαθουν, γιατι δειχνει οτι οποιος καταφερνει να τους το κρυβει σε κοινη θεα, ειναι επικινδυνος.

     • John Smith

      Για τους νόμους που αναφέρεις, στη μεν ευρωπαϊκή οδηγία δεν γίνεται αναφορά σε Εβραίους, στο δε αντιρατσιστικό νόμο αναφέρεται ότι τιμωρείται όποιος «επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα» του ολοκαυτώματος, όχι όποιος διαφωνεί με την πολιτική που ακολουθούν οι Εβραίοι σήμερα. Το ότι οι νόμοι αυτοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν έτσι όπως περιγράφεις ισχύει, αλλά χωρίς απόδειξη ότι κάτι τέτοιο όντως συμβαίνει δεν μπορεί κανείς να τους επικαλεστεί ως επιχείρημα.

      Για τα υπόλοιπα, δεν διαφωνώ στο ότι ο Χίτλερ μπορεί να έγραψε όσα λες. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι ήταν και αλήθεια. Η επιχειρηματολογία ενός ανθρώπου που δεν έχει σώας τας φρένας και εξολοθρεύει οποιονδήποτε δεν ταιριάζει με τα πρότυπά του θα πρέπει να συνοδεύεται από ατράνταχτες αποδείξεις για να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αν λοιπόν δεν υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις, γιατί να με ενδιαφέρει το τι ισχυρίστηκε ότι συνέβαινε;

      Όσο για τα πρωτόκολλα, πρόκειται για ένα κείμενο που όπως σου είπα περιγράφει βήματα που θα έπρεπε να κάνει όποιος θα ήθελε να ελέγξει τον κόσμο. Αυτό όμως δεν το κάνει γνήσιο, άσχετα με το αν τα όσα λέει ισχύουν. Αν εγώ γράψω πχ ένα κείμενο στο οποίο ισχυρίζομαι ότι το γράφει ο προθυπουργός της χώρας και ότι σκοπεύει να πάρει συγκεκριμένα μέτρα, και στη συνέχεια τα μέτρα αυτά όντως εφαρμοστούν, δεν σημαίνει ότι όντως εκείνος είχε γράψει το κείμενο.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Σε προειδοποιησα να προσεξεις το οτι οταν αναφερει τα εγκληματα που εχουν αναγνωριστει απο τα σχετικα διεθνη δικαστηρια, εννοει το ολοκαυτωμα και την γενοκτονια των Τουτσι απο τους Χουτου γιατι μονο αυτα εχουν αναγνωριστει απο αυτα τα δικαστηρια.
      Ετσι οταν η κοινοτικη οδηγια λεει

      η δημόσια υπεράσπιση, η άρνηση ή η χονδροειδής υποτίμηση της σοβαρότητας εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ή εγκλημάτων πολέμου, όπως ορίζονται από τον οργανισμό του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου (άρθρα 6, 7 και 8) και εγκλημάτων τα οποία ορίζονται στο καταστατικό του διεθνούς στρατοδικείου όταν η συμπεριφορά εκδηλώνεται κατά τρόπο που είναι πιθανόν να υποκινήσει βία ή μίσος στρεφόμενο κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους μιας τέτοιας ομάδας.

      εννοει μονο αυτες τις δυο περιπτωσεις και επειδη κανενας δεν προκειται να κανει φασαρια για τους Τουτσι, τελικα αφορα μονο το ολοκαυτωμα.

      Αν ας πουμε εγω αναρωτηθω, πως ειναι δυνατον συμφωνα με την Βικιπαιδια στα δυομισυ χρονια που το Αουσβιτς λειτουργησε σαν «στρατοπεδο θανατου» να θανατωσε εναμισυ εκατομμυριο ανθρωπους, δηλαδη περιπου 1.500 την ημερα, θεωρειται χονδροειδης υποτιμηση του ολοκαυτωματος.

      Αλλα σε δυο φουρνους που παιρνουν εναν ανθρωπο, πως καιγανε 1.500 την ημερα;
      Εχεις σκεφτει πως μπορεις να εξαφανισεις 1.500 πτωματα ημερησιως;
      Σε αλλα στρατοπεδα λενε του εθαβαν. Εχεις δει ποτε κανα εκατομμυριο πτωματα σε ομαδικους ταφους;
      Στις ευλογες νομιζω αποριες μου, δεν θα μου απαντησει κανενας για να μαθω και να σταματησω να δυσπιστω.
      Απλως θα με βαλουν φυλακη και θα μου ριξουν προστιμο.
      Το ερωτημα στο οποιο επιμενω ειναι: Ποιος εχει την δυναμη να επιβαλλει τετοιους νομους;
      Απο που προερχεται αυτη η δυναμη;

      Για τα υπολοιπα που λες, θα πρεπει να πιστευεψουμε οτι ηταν τελειως τυχαιο που το αντιρατσιστικο ψηφιστηκε τωρα που βρεθηκε ενα εθνικιστικο κομμα στο κοινοβουλιο.

      Πρεπει να εχεις υπ οψιν σου οτι υπηρχε παντα νομος που απαγορευε την προτροπη σε εγκληματα και την διασπορα μισους εναντιον κοινωνικων η φυλετικων ομαδων.

      Το αντιρατσιστικο ψηφιστηκε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να μην μπορει κανεις να διατυπωσει αμφιβολιες για το ολοκαυτωμα, που ειναι αξεχωριστο απο τον ρολο που παιζουν οι Εβραιοι μεσα στις κοινωνιες που τους φιλοξενουν.

      Ειναι αδυνατον να θιξεις το ενα θεμα, χωρις να θιξεις και το αλλο.

      Ο Χιλτερ εγραψε αυτα που λεω κι αν θελεις σου ειπα που να τα διαβασεις.
      Ποιος σου ειπε οτι ηταν παραφρων; Ποιος σου ειπε οτι ηταν εγκληματιας και εξολοθρευε οτι δεν του αρεσε;
      Μηπως οι ιδιοι που σε εκαναν να μην ξερεις ουτε καν τι υποστηριζε ο ιδιος;
      Τι στοιχεια σου εφεραν; Πως εβγαλες αποφαση οταν δεν εχεις ιδεα για το τι λεει η αλλη πλευρα;

      «Μηδενι δικην δικασαι, πριν αμφοιν μυθον ακουσεις»

      Ακου και την αλλη πλευρα και μετα, κρινε οπως θελεις.

      Για τα πρωτοκολλα ειπα απο την αρχη οτι δεν ξερω αν ειναι πλαστα.
      Εχω την κακη συνηθεια οταν δεν ξερω κατι να μην νομιζω οτι το γνωριζω, υπακουοντας στον Σωκρατη που λεει

      ΠΩΣ ΟΥΚ ΑΜΑΘΙΑ ΕΣΤΙΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ,
      Η ΤΟΥ ΟΙΕΣΘΑΙ ΕΙΔΕΝΑΙ Α ΟΥΚ ΟΙΔΕΝ;

      πως δεν είναι αυτή η χειροτερη αμαθεια, το να νομιζεις ότι ξερεις αυτά που δεν γνωριζεις;

      Εκεινο που ξερω ειναι οτι επαληθευονται απολυτως.
      Οχι μονο στο τι γινεται, αλλα και στο ποιοι το κανουν.
      Γιατι ειναι σιγουρο οτι κανενας δεν θα επαιρνε σοβαρα το βιβλιο αν αντι για Εβραιους κατηγορουσε για τα ιδια ακριβως πραγματα καποιους αλλους.
      Δεν κατεχουν αλλοι τις τραπεζες, τον τυπο και εσχατως και το Χολυγουντ.
      Δεν περνανε αλλοι σε ολες τις χωρες νομους που απαγορευουν την αμφισβητηση των λεγομενων τους.
      Δεν εχουν αλλοι παγκοσμιως τοσες ισχυρες οργανωσεις που πολεμανε τον εθνικισμο σε ολα τα κρατη πλην του δικου τους.
      Δεν εχουν αλλοι θρησκεια που να βασιζεται στο οτι ειναι επιλεγμενοι απο τον Θεο να εχουν τους υπολοιπους δουλους.

      Ξερεις ποιος ηταν ο πρωτος που οραματιστηκε την ΕΕ;

      To βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Kalergi, το όνομα του οποίου έχει δοθεί σε βραβείο που απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
      Ενα αποσπασμα απο αυτο.
      «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων

      Απο το ιδρυμα αυτο εχουν βραβευτει, η Μερκελ, ο Ρομπαι και ο Γιουγκερ.
      Λες να μην ηξεραν γιατι τους βραβευουν;

     • John Smith

      Μπλέξαμέ… τέλος πάντων, πάμε πάλι:

      Τα όσα λες για τους νόμους μπορεί να φαίνονται λογικά, και ενδεχομένως να αποδειχθεί στο μέλλον ότι έχεις δίκιο. Μέχρι όμως να γίνει αυτό μιλάμε μόνο για υποθέσεις και όχι αποδείξεις. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι ένας νόμος ψηφίστηκε για να στηρίξει τα συμφέροντα κάποιων. Άλλωστε αν ισχύουν τα όσα λες, είναι σίγουρο ότι ο νόμος έχει διατυπωθεί έτσι ώστε να μην μπορείς να αποδείξεις μέσω αυτού τα όσα ισχυρίζεσαι.

      Για την άποψη ότι όποιος διαφωνεί με το ολοκαύτωμα φυλακίζεται, τα έχω γράψει και σε άλλα σχόλια: αν αυτό ίσχυε με τον τρόπο που το εννοείς, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σε έχουν συλλάβει λόγω του διαλόγου που κάνουμε. Άρα η «απαγόρευση» δεν είναι απόλυτη. Στο κάτω κάτω, με βάση τα λεγόμενά σου, πιστεύεις ότι τη στιγμή που οι Εβραίοι ήδη έχουν πείσει τους πάντες ότι έχουν δίκιο θα ασχοληθούν με την άποψη δύο ή τριών διαφωνούντων που δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα;

      Για το Χίτλερ, ναι, νομίζω ότι μπορώ να πω ότι με βάση τα εγκλήματα που έκανε αυτός και οι σύντροφοί του όσα έγραψα ισχύουν. Εκτός και αν όλες οι μαρτυρίες για τα εγκλήματα των ναζί -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- είναι όλες ψέματα, και τις έφτιαξαν οι «κακοί Εβραίοι». Άμα μπορείς να το αποδείξεις αυτό, εγώ πάω πάσο.

      Για τα πρωτόκολλα, σου είπα ήδη ότι το γεγονός ότι επαληθεύονται δεν σημαίνει ότι είναι αυθεντικά. Θα ήταν ποτέ δυνατό να φτιάξει κάποιος ένα μυστικό σχέδιο ελέγχου του κόσμου και στη συνέχεια να το δημοσιοποιήσει πριν καν το εφαρμόσει, ώστε να το μάθουν οι πάντες; Και όχι, δεν αμφισβητώ το ότι οι Εβραίοι έχουν εθνικιστικες μανίες, ούτε ότι προσπαθούν να ελέγξουν τον κόσμο. Αμφισβητώ όμως τη γνησιότητα του συγκεκριμένου κειμένου, και αυτό γιατί το να χρησιμοποιεί κανείς ψευδή στοιχεία μειώνει την αξία των λεγομένων του.

      Το τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται δεν το ξέρει κανείς με βεβαιότητα. Το να προσπαθεί όμως να αποδείξει ότι υπάρχουν παγκόσμιες μυστικές συνομωσίες, και αυτό να το στηρίζει σε ευρέως διαδεδομένα κείμενα στα οποία ο καθένας έχει πρόσβαση, είναι μάλλον απλοϊκό.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Νομιζω οτι θα ξεμπερδευτεις καπως αν διαβασεις σωστα τι γραφω.

      1. Δεν ξερω αν τα πρωτοκολλα ειναι πλαστα. Μπορει καποιος να ηξερε τα σχεδια που υπηρχαν και να εγραψε πανω σ αυτα ενα κειμενο δικο του. Μπορει να ηταν και μεντιουμ αστρολογος με κληρονομικο χαρισμα. Εγω ξερω οτι περιγραφουν επακριβως αυτο που βλεπω. Επομενως δεν μπορω να πω αβασανιστα οτι ειναι πλαστα, επειδη ετσι λεει ο ελεγχομενος τυπος. Αν δεν ειναι πλαστα ειναι ευκολοτατο για οποιον ελεγχει τον τυπο και τις κυβερνησεις με τον τροπο που περιγραφουν, να τα αποσιωπησει η να τα παρουσιασει ως γελοιες ιστοριες που τις πιστευουν γελοιοδεστεροι ηλιθιοι. Αν ομως ειναι πλαστα, πως καταφερνουν να επιβιωνουν τοσα χρονια, με δεδοιμενο οτι ολοι οι καθως πρεπει ανθρωποι τα θεωρουν απο γελοια ως επικινδυνα;

      2. Τα εγκλημαστα φαντασιτκα η πραγματικα των ναζι, δεν εχουν να κανουν με το θεμα. Το αν οι ναζι ηταν εγκληματιες δεν αποκλειει να ηταν και οι αντιπαλοι τους. Ειναι μαλιστα παρατηρημενο οτι οι συγκρουσεις σπανια γινονται μεταξυ καλων και κακων. Το συνηθισμενο ειναι να γινονται μεταξυ κακων και χειροτερων. Προσπερασες πολυ ευκολα το οτι εχεις ακουσει μονο την μια πλευρα, κι αυτο δεν ειναι σωστο. Θα σε ξαναπροτρεψω λοιπον να διαβασεις και την αλλη. Αναζητησε την «Πολιτικη διαθηκη» που ειναι ενα μικρο κειμενο 40 περιπου σελιδων, και διαβασε το. Θα διαπιστωσεις οτι ακομη κι αυτο το μικρο κειμενο αρκει για να κλονισει προπαγανδα ογδοντα χρονων. Μπορει, οπως αλλωστε κι εγω, να μην καταληξεις σε σιγουρα συμπερασματα, αλλα η αποψεις σου σιγουρα θα κλονιστουν.

      Τα πρωτοκολλα ειναι ευρεως διαδεδομενα, οχι ομως χαρη στις αοκνες προσπαθειες του τυπου.

      Συμφωνα με την λογικη σου, καθε ντοκουμεντο που υπαρχει, για να ειναι σοβαρο πρεπει να μην το ξερει κανενας.

      Πολυ βολικη θεση για τους συνωμοτες. Αν κατι δεν εχει κυκλοφορησει ειναι σοβαρο μεν αλλα αγνωστο. Αν κατι κυκλοφορησει ειναι γνωστο μεν αλλα απλοικο.

      Σχετικα με το αντιρατσιστικο, εχουν ηδη εκτος Ελλαδας εφαρμοστει σε αρκετες περιπτωσεις. Στην Ελλαδα, αυτην την στιγμη εχουμε μια δικη ενος Γερμανου ιστορικου (Ριχτερ) στο Ρεθυμνο, γιατι υποστηριξε οτι εκτος απο τους Γερμανους, εγκληματα εκαναν και οι Κρητικοι ανταρτες.

      Επισης η Χ.Α εκανε μηνυση στον Φιλη για την θεση του σχετικα με την γενοκτονια των Ποντιων η οποια οπως σου ειπα περασε κατοπιν πιεσεων στο αντιρατσιστικο με την φραση «αναγνωρισμενες και απο την βουλη των Ελληνων».

      Δηλαδη η γενοκτονια των Ποντιων που ειναι αναγνωρισμενη απο την ελληνικη βουλη μαζι με το ολοκαυτωμα που ειναι αναγνωρισμενο απο τα διεθνη δικαστηρια που αναφερονται στον νομο δεν πρεπει να αμφισβητουνται η να μειωνονται.

      Θα υπεθετες ισως οτι εγω θα συμφωνουσα μ αυτα, αλλα στην ουσια, αυτα ειναι ο προθαλαμος για τα υπολοιπα.

      Αλλωστε ο νομος εχει μολις ενος χρονου ζωη.

      Ο αντιρατσιστικος νομος λοιπον ηδη (εστω κι απο την αναποδη) εφαρμοζεται και οταν χρειαστει θα κανει την δουλεια του.

      Ενα ενδιαφερον νομιζω παραδειγμα ειναι το κειμενο με το οποιο η εφημεριδα της Χ.Α υποδεχτηκε τον αντιτρομοκρατικο νομο του 2001 ο οποιος ψηφιστηκε αρον αρον για να καταδικασουν την 17 Νοεμβρη, αλλα τελικα ειναι και ο νομος με τον οποιο διωκεται και η ιδια σημερα.

      Γραφει λοιπον η εφημεριδα του κομματος στις 23 μαρτιου του 2001

      «Όλα αυτά, που αναφέρει ο “τρομονόμος” σχετικά με το τι είναι “εγκληματική οργάνωση που αποσκοπεί στην διάπραξη κακουργημάτων” είναι σκοπίμως εξαιρετικά ασαφή και δίνουν τη δυνατότητα της οποιασδήποτε ερμηνείας στην εξουσία ώστε να προβαίνει σε πολιτικές κατ’ ουσίαν διώξεις, σε διώξεις του φρονήματος και των πεποιθήσεων».

      Σημερα γινεται ακριβως το ιδιο.

      Ψηφιζεται ενας νομος εξαιρετικα ασαφης, ο οποιος θα χρησιμοποιηθει εναντιον οποιων τολμησουν να πουν οτι οι Ελληνες εχουν δικαιωμα να κατεχουν την χωρα τους και να αισθανονται Εθνος.

      Διαβασε κι ενα αρθρο απο την «Καθημερινη» για να καταλαβεις που βρισκοματε και που μπορουμε να φτασουμε.

      «Δέσμη μέτρων για την αυστηροποίηση των ποινών που αφορούν ρατσιστικά εγκλήματα αλλά και την ισχυροποίηση του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικότερη η αντιμετώπιση ρατσιστικών φαινομένων, προωθεί η κυβέρνηση. Βάσει των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου προβλέπεται η σύσταση Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, το οποίο υπάγεται στη γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στο Συμβούλιο συμμετέχουν 17 εκπρόσωποι υπουργείων και φορέων υπό την προεδρία του γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Σκοπός του Συμβουλίου είναι η σύνταξη Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Ρατσισμού, ο συντονισμός των φορέων που εργάζονται για την πάταξη του φαινομένου, κ.α.

      Ως προς την αυστηροποίηση της ποινικής αντιμετώπισης των ρατσιστικών εγκλημάτων, οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν ότι εάν προκύπτει ότι έχει τελεστεί έγκλημα λόγω χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, θρησκείας, γενεαλογικών καταβολών, εθνικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου, για πλημμέλημα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους το ανώτερο όριο ποινής αυξάνεται στα δύο. Σε περίπτωση κακουργήματος που το πλαίσιο ποινής ορίζεται σε πέντε έως δέκα έτη, η κατώτερη ποινή αυξάνεται κατά δύο έτη. Παράλληλα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον 1.500 ευρώ όποιος δημόσια προμηθεύει αγαθά ή υπηρεσίες αποκλείοντας πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής καταγωγής, θρησκείας κλπ. Σε περίπτωση άνω των δύο δραστών επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή από 5.000 μέχρι 25.000 ευρώ. Το μέτρο αυτό άπτεται κυρίως των ενεργειών της Χρυσής Αυγής που διοργανώνει συσσίτια “μόνο για Έλληνες”».

      Κινδυνευεις λοιπον να πας φυλακη γιατι ταιζεις συμπατριωτες σου η γιατι τους προσφερεις το αιμα σου.
      Ειδικα οταν εισαι κομμα και σου εχουν κοψει και την κρατικη χρηματοδοτηση, το προστιμο των 25.000 ειναι χειροτερο κι απο την φυλακη.
      Η παγκοσμιοποιηση ομως θελει λαους μιγαδες που να μην εχουν καμια εξουσια στην χωρα τους, για να μπορουν οι βραβευομενοι με το βραβειο Kalergi ηγετες της να κανουν οτι θελουν χωρις να εχουν να αντιμετωπισουν λαους ιδιοκτητες των χωρων τους.

     • John Smith

      1) Για τη γνησιότητα των πρωτοκόλλων, εφόσον υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν το αντίθετο θα πρέπει να τα αναιρέσεις με δικά σου στοιχεία. Το να ισχυρίζεσαι χωρίς στοιχεία ότι «ο τύπος είναι ελεγχόμενος άρα ότι λέει είναι ψέμα» δεν είναι απόδειξη υπέρ σου. Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι έχουν επιζήσει τόσα χρόνια δείχνει ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα εξαφανίσει.

      2) Προφανώς και δεν θεωρώ ότι οι αντίπαλοι των ναζί ήταν «οι καλόι», ή ότι δεν έχουν κάνει ανάλογα εγκλήματα. Το θέμα μας όμως είναι αν ο Χίτλερ και οι συνεργάτες του ήταν εγκληματίες ή όχι, κάτι που -όπως σωστά επισημαίνεις- δεν έχει να κάνει με το ποιόν των αντιπάλων τους, αλλά με τις πράξεις τους. Άρα γιατί μου το φέρνεις ως επιχείρημα;

      Επίσης, αν έχω στοιχεία ότι κάποιος ήταν εγκληματίας, δεν θα βασιστώ στη γνώμη του ιδίου και των συνεργατών του για να απορρίψω τις κατηγορίες εναντίον του. Θα πρέπει να δω μαρτυρίες ατόμων που δεν έχουν σχέση μαζί του -ή ακόμα καλύτερα να είναι και εναντίον του- οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι αθώος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω δει τέτοιες μαρτυρίες.

      Για τα υπόλοιπα ισχύει ότι σου είπα: είναι πολύ πιθανό ότι όντως τα πράγματα θα γίνουν όπως τα περιγράφεις. Όμως χωρίς στοιχεία δεν μπορώ να δεχτώ την άποψή σου ως κάτι περισσότερο από μια απλή γνώμη. Μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπω στο γεωπολιτικό σκηνικό είναι ορισμένες «κακές» ομάδες να διώκονται από άλλες επίσης «κακές» ομάδες, και δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πιστέψω τους μεν έναντι των δε. Απλά παίρνω τα μέτρα μου όπου μπορώ και περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

      Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν διαφωνώ με το ότι πολλά από όσα λες όντως συμβαίνουν. Νομίζω όμως ότι κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους: βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, δίνοντας απόλυτο δίκιο στη μία πλευρά και απορρίπτοντας ότι πει η άλλη πλευρά ως ψέμα.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      1. Φερε μου στοιχεια και θα δω αν μπορω να τα αντικρουσω.

      Μεχρι στιγμης δεν ειδα κανενα, πλην της ομοιοτητος καποιων αποσπασματων, για τα οποια απαντησα οτι κατα την γνωμη μου δεν λενε τιποτα.

      Τα αρθα στον τυπο δεν ειναι στοιχεια. Τα αρθρα στον τυπο πρεπει να περιεχουν στοιχεια. Αλλα δεν περιεχουν.

      Παρολ αυτα εγω δεν δηλωσα σιγουρος για τιποτε αλλο παρα για την επαληθευση, η οποια με κανει να πιστευω οτι μαλλον δεν ειναι πλαστα.

      Οποιος εχει στοιχεια (στοιχεια ομως, οχι την αποψη του υπευθυνου του μουσειου ολοκαυτωματος), ας τα φερει για να πειστω περι του αντιθετου.

      2. Το επιχειρημα ειναι οτι ακομη κι αν η αλλη πλευρα ειναι εγκληματιες, καλο ειναι να την ακουσεις, γιατι κατι θα μαθεις και οτι δεν ειναι απαραιτητο οτι λενε να ειναι ψεματα.

      Επειδη λοιπον η συζητηση δεν ειναι για τον Χιτλερ αλλα για τα πρωτοκολλα, κανω ακριβως αυτο που μου λες στο σχολιο σου.

      Γραφεις:

      «Επίσης, αν έχω στοιχεία ότι κάποιος ήταν εγκληματίας, δεν θα βασιστώ στη γνώμη του ιδίου και των συνεργατών του για να απορρίψω τις κατηγορίες εναντίον του. Θα πρέπει να δω μαρτυρίες ατόμων που δεν έχουν σχέση μαζί του -ή ακόμα καλύτερα να είναι και εναντίον του- οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είναι αθώος.»

      Θα πρεπει βεβαια να ελεγχουμε και την ειλικρινεια των λεγομενων, εχθρων και φιλων.
      Το τι λενε οι «φιλοι» για τα πρωτοκολλα ειναι γνωστο. Συνοπτικα, οτι οποιος τα αναφερει ειναι αντισημιτης, φασιστας, ναζι, ρατσιστης κλπ. Στοιχεια μεχρι τωρα οπως σου ειπα και παραπανω, εγω δεν εχω δει.
      Ας ελεγξουμε ομως περιληπτικα και το τι λενε οι «εχθροι» τους οποιους οπως σου ειπα, κανεις δεν διαβαζει και κανεις δεν προβαλλει.
      Ενας απο αυτους ειναι κι ο Χιτλερ.

      Οταν διατεινεται οτι τον ΒΠΠ τον προκαλεσαν οι Εβραιοι (συμφωνα με τους σχεδιασμους των πρωτοκολλων) και δεν θεωρει οτι εχει καποιες διαφορες με Αγγλους Γαλλους η Αμερικανους που θα επρεπε να τους φερουν σε συγκρουση, μπορει να λεει ψεμματα αν και δεν καταλαβαινω σε τι θα τον ωφελουσαν. Μπορει να κανει και λαθος, αν και θα ηταν περιεργο να πρωταγωνιστει σε ενα γεγονος για το οποιο αν και εχει ολες τις μυστικες υπηρεσιες στην διαθεση του, δεν γνωριζει τιποτα.

      Μπορει ομως να ξερει πολυ καλα τι λεει.

      Οποιος θελει να δει τι ισχυει, πρεπει βεβαια να διαβασει και τα βιβλια του Χιτλερ και τοτε σιγουρα πολλες αποψεις του θα κλονιστουν διαβαζωντας πραγματα που δεν τα περιμενει.
      Δυσκολο επισης ειναι να τον βρεις να ψευδεται.

      Η ειλικρινεια του φτανει πολλες φορες μεχρι σημειο ανατριχιαστικο.

      Κανενα προβλημα δεν εχει να παραδεχτει οτι θελει να ενωσει ολους τους Γερμανους διαλυοντας τα κρατη στα οποια υπαρχουν γερμανικοι πληθυσμοι. Το ειπε στο «Αγων μου» το εκανε καταλαμβανωντας την Αυστρια, την Τσεχοχλοβακια και την Πολωνια και το επανελαβε στην «Πολιτικη Διαθηκη»

      Κανενα προβλημα δεν εχει να πει, οτι πρεπει η Γερμανια να καταλαβει ενα κομματι της Ρωσσιας. Το γραφει επισης και στα δυο του βιβλια και το επεχειρησε κιολας.

      Κανενα προβλημα δεν εχει να δηλωσει οτι ειχε προειδοποιησει τους Εβραιους οτι θα τους λιωσει σαν σκουληκια αν του δρομολογησουν εναν νεο πολεμο. Επισης το γραφει στα βιβλια του. Αμφιβαλλω οπως σου ειπα για την εκταση του ολοκαυτωματος, αλλα ειναι αναμφισβητητο γεγονος και ομολογημενο απο τον ιδιο οτι τους κυνηγησε σε ολη την Ευρωπη.

      Αν μη τι αλλο λοιπον φαινεται οτι δεν προσπαθει να βρει ωραια ψεμματα για να καλυψει τις πραξεις του.

      Για μενα λοιπον, αυτη η πιστη του Χιτλερ στην αυθεντικοτητα των πρωτοκολλων, μετραει σαφως περισσοτερο απο την γνωμη του υπευθυνου του μουσειου του ολοκαυτωματος και των εβραικων οργανωσεων που προωθουν σε ολον τον κοσμο τον διεθνισμο και παραλληλα υποστηριζουν την ρατσιστικη και ακρως εθνικιστικη πρακτικη του Ισραηλ.

      Σε αντιθεση μ αυτους και τους «δημοκρατες» πολιτικους και δημοσιογραφους, τον Χιτλερ δεν τον βρηκα πουθενα να ψευδεται.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Προφανως η απαντηση μου υπεστει λογοκρισια.
      Δεν θα κανω λοιπον τον κοπο να ξαναασχοληθω.

      ΤΑ ELLINIKA HOAXES ανιχνευουν τις πλαστες ειδησεις και αναζητουν την αληθεια.
      ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

     • ΚΡΥΠΤΕΙΑ

      Ξέρεις, κανείς από τους διαχειριστές δεν βρίσκεται συνέχεια πάνω από τον υπολογιστή για να εγκρίνει αμέσως σχόλια, τα σχόλια εγκρίνονται όποτε μπορούμε και αναλόγως τις υπόλοιπες ασχολίες μας, επαγγελματικές ή προσωπικές και αυτό δεν θα αλλάξει, ούτε για εσένα, ούτε για κανέναν.

     • antpep

      Γεώργιε μην ασχολείσαι .. είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία..!

    • Αγαπητέ, το άρθρο είναι του National Geographic και όχι από κάποιο blog η σελίδα αμφιβόλου αξιοπιστίας.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Ποιος κρινει την αξιοπιστια;

      Ο τυπος οπως λενε τα πρωτοκολλα και οπως βλεπει οποιος εχει ματια, ειναι ελεγχομενος.
      Οπως ελεγε και το αρθρο που σας παραθεσα παραπανω οι τραπεζιτες ελεγχουν μεσω των μετοχων τις περισσοτερες επιχειρησεις και φυσικα και του τυπου, οπως απο το 1870 ελεγε και ο Μπακουνιν.
      Αλλα θα επρεπε να μου πειτε τι απο αυτα που γραφει το αρθρο επρεπε να με πεισει;
      Ο υπευθυνος του μουσειου του ολοκαυτωματος, η δυο αρθρα σε εφημεριδες τα οποια ευκολοτατα μπορουν να πληρωσουν ακομη κι αυτοι που δεν εχουν την οικονομικη επιφανεια των διεθνων τραπεζιτων.
      Προφανως η αξιοπιστη πηγη σας δεν εκανε τον κοπο να ζητησει και απο καποιους την αντιθετη αποψη. Πολυ αξιοπιστια. Απο τα μπατζακια του τρεχει.
      Δυο τρεις εκφρασεις που θυμιζουν καποιο αλλο βιβλιο οπως σας ειπα δεν ειναι καθολου παραξενο. Διαβαζεις κατι, σ αρεσει, το επαναλαμβανεις.

      Ο Βυρωνας, ο Μπακουνιν, ο Βισμαρκ, ο Ναπολεων και πολλοι αλλοι εχουν πολυ παλιοτερα επισημανει την δυναμη που εδωσε η τοκογλυφια στους Εβραιους της διασπορας.

      Ακομη και ο Μαρξ στο «Εβραικο ζητημᨻ λεει τα ιδια, αν και λογω του οτι και ιδιος ηταν Εβραιος, τα ριχνει γενικα στον καπιταλισμο κανοντας την επισημανση οτι και οι χριστιανοι εχουν γινει Εβραιοι κυνηγωντας το χρημα με καθε μεσον.

      «Μολις η κοινωνια κατορθωσει να εξαλειψει την εμπειρικη ουσια του ιουδαισμου, την κερδοσκοπια και τις προυποθεσεις της, ο Εβραιος θα γινει κατι το αδυνατον, γιατι η συνειδηση του δεν θα εχει πια αντικειμενο…»

      Αυτα ηταν κοινως αποδεκτα καποτε απο ολους. Σημερα ξαφνικα ξεχαστηκαν οι Εβραιοι τοκογλυφοι που κανουν τα παντα για το κερδος και με το χρημα τους ελεγχουν τον κοσμο.

      Αυτο που ελεγε κατα το αρθρο ο Γκαιμπελς ειναι αυτο που σας λεω κι εγω.

      Δεν εχει τοση σημασια αν ειναι πλαστα. Σημασια εχει οτι επαληθευονται απολυτως.

      Παντως υποθετω οτι ο Γκαιμπελς δεν θα ειχε και πολυ διαφορετικη αποψη απο τον «φυρερ» του, ο οποιος εχει δηλωσει ξεκαθαρα οτι ο παγκοσμιος πολεμος εγινε μεταξυ εθνικοσοσιαλισμου και εβραισμου ο οποιος χρησιμοποιησε την Αγγλια και τις ΗΠΑ για τους σκοπους του.

      Εάν το επιθυμούσε, η Βρετανία θα μπορούσε
      να θέσει ένα τέλος στον πόλεμο στις
      αρχές του 1941. Στους ουρανούς άνωθεν του
      Λονδίνου είχε αποδείξει σ’ όλον τον
      κόσμο την θέληση ν’ αντισταθεί και στο
      ενεργητικό της διέθετε τις ταπεινωτικές
      ήττες που είχε επιβάλει στους Ιταλούς
      στη Βόρεια Αφρική. Η πατροπαράδοτη
      Βρετανία θα είχε συνάψει ειρήνη. Οι
      Εβραίοι όμως δεν την επιθυμούσαν με
      κανένα τρόπο. Και τα οργανέτα τους, ο
      Τσώρτσιλ και ο Ρούζβελτ, ήταν παρόντες
      στο πολιτικό προσκήνιο, με αντικειμενικό
      σκοπό να την εμποδίσουν.

      Και οι τελευταιες γραμμες που εγραψε ηταν αυτες.

      Εν κατακλείδι, σε αυτόν το νοσηρό κόσμο
      στον οποίο μας βύθισαν και πάλι δυο
      σκληροί πόλεμοι, είναι πλέον εμφανές
      ότι οι μόνοι λευκοί λαοί οι οποίοι
      διαθέτουν κάποια πιθανότητα επιβιώσεως
      και ευημερίας είναι εκείνοι που γνωρίζουν
      να υποφέρουν και που διατηρούν ακόμα
      το θάρρος και τη θέληση ν’ αγωνιστούν,
      όταν οι συνθήκες είναι χωρίς ελπίδα,
      έως θανάτου.
      Και οι μόνοι οι οποίοι θα έχουν αποκτήσει
      αυτοδικαίως τη δυνατότητα να διεκδικήσουν
      αυτά τα πλεονεκτήματα, θα είναι εκείνοι
      οι οποίοι υπήρξαν ικανοί να εκριζώσουν
      από το σύστημα τους το θανάσιμο φαρμάκι
      του εβραϊσμού.

      Α. Χιτλερ «Πολιτικη Διαθηκη»

      Προφανως θα πρεπει να πιστεψουμε οτι ειτε δεν ηξερε τι του γινοταν και με ποιους πολεμαγε, ειτε οτι ψευδεται μεχρι την τελευταια του ωρα.

      Η ερωτηση ομως που πραγματικα αξιζει να απαντηθει ειναι η εξης:
      Ποσοι ξερουν καν οτι υπαρχει βιβλιο που παρουσιαζει τις τελευταιες σκεψεις του πρωταγωνιστη του ΒΠΠ;
      Ποιος ειναι αυτος που εχει την ισχυ να το κρατησει κρυφο;
      Ποιος εχει την ισχυ να απαγορευσει δια νομου σε ολη την Ευρωπη τετοιες κουβεντες;
      Ποιος εχει καταφερει ωστε ποτε στον Τυπο να μην εχουν ακουστει;

     • antpep

      …και δεν γνωρίζεις ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες και για ποιόν εργάζονται στο National Geographic? Μας δουλεύεις τώρα?
      Έχεις κανένα βιβλίο των προτοκόλλων των σοφών της Σιών?
      Αυτό που έχω εγώ λοιπόν [έχω και το παλαιότερο του εκδόσεως 1907 στα Γαλλικά από τον C. Butmi -Ρώσσο συγγραφέα- με τίτλο L’ennemi de l’humanité..] είναι στα Ελληνικά εκδόσεως υπό Roger Lambelin το 1962 !!!
      Επειδή έχω γεννηθεί το 1947, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τότε ο κόσμος είχε μεσάνυχτα για το τι συμβαίνει σήμερα..! Στον πρόλογό του λοιπόν αναφέρει κάθε αιτιολόγηση των εβραίων γιατί αυτά τα προτόκολλα είναι ψεύτικα, δεν ισχύουν.. κ.λ.π.
      Αλλά η πορεία του χρόνου μέχρι σήμερα απέδειξε ότι όχι μόνο είναι αληθινά αλλά τηρούνται κιόλα..!

     • Tο βιβλίο είναι κατά το πλείστον αντιγραφή από ένα βιβλίο που λέγονταν “Διάλογοι στην Κόλαση μεταξύ Μακιαβέλι και Μοντεσκιέ”, που είχε γραφτεί το 1864 από τον Μορίς Τζολί. Ο Τζολί είχε γράψει ένα σατιρικό κείμενο για το πως ο Ναπολέων σκόπευε να καταλάβει τον κόσμο. Μάλιστα η αντιγραφή είναι τόσο εμφανής ώστε σε κάποια σημεία ο πλαστογράφος έχει απλώς αντικαταστήσει τη λέξη “Γαλλικό” με “τον κόσμο” και τη λέξη “Ναπολέων ΙΙΙ” με “Εβραίοι”.
      http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/01/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD/

     • antpep

      Δεν αναφέρεις το βιβλίο αυτό βέβαια παρά μόνο την ύπαρξή του -εσύ που είσαι ενελώς δύσπιστος στο να δεχτείς τις αποδείξεις του άλλου και συνεχώς προσπαθείς με λάσπη να τα αποξιώσεις..!

      Αν υπάρχει θα το βρώ και θα σου αποδείξω ότι και ο μακιαβέλλι και ο Μοντεσκιέ ήταν εβραίοι μασόνοι, εγγεγραμμένοι σε στοά..! Για τον Μωρίς Τζολί δεν γνωρίζω κάτι αλλά μπορώ εύκολα να το βρώ μια και κάνω το δεύτερο διδακτορικό μου και έχω πρόσβαση σε πολλές βιβλιοθήκες..!
      Για τον Ναπολέοντα, εντάξει.. δεν μπορείς να ξέρεις και πολλά γιατί θέλει πολύχρονο να ασχοληθείς με το θέμα του Α’ Αντιχρίστου !!!

     • Έχετε μπερδέψει και τι είναι λάσπη. Λάσπη είναι το παρακάτω σχόλιο σας που αναφέρει πως είμαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία. Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια της συκοφαντικής δυσφήμησης. Έχετε τα ανάλογα στοιχεία να υπερασπίσετε τη δήλωσή σας αν βρεθείτε σε ένα δικαστήριο; Θα μπορέσετε να αποδείξετε με στοιχεία τους ισχυρισμού σας πως είμαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία; Αν έχετε τα στοιχεία αυτά σας προκαλούμε να τα παρουσιάσετε κύριε ή κυρία.
      Ο χρόνος και οι ημερομηνίες των σχολίων σας είναι καταγεγραμμένες. Το φέρνουμε σαν παράδειγμα για να καταλάβετε 1ο πως δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ, 2ο αν βρεθεί κάποιος που αποφασίσει να κινηθει νομικά για τις συκοφαντίες σας, πχ (Γεώργιε μην ασχολείσαι .. είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία..!) θα έχετε μεγάλο πρόβλημα. Έτσι σας συμβουλεύουμε να σκέπτεστε δύο φόρες πριν κοινωποιήσετε τις συκοφαντίες σας, γιατί εμείς μπορεί να μην κινηθούμε νομικά, αλλά δεν σας εγγυόμαστε για όλους τους υπόλοιπους. Οιαδήποτε στιγμή μπορεί να βρεθεί ένας που θα τον ενοχλήσει πολύ η συκοφαντία σας ή θα πει μέχρι εδώ, (όποιος με συκοφαντεί θα λογοδοτήσει) και μετά, πραγματικά θα έχετε μεγάλο πρόβλημα.
      Πιστεύουμε πως ήδη έχετε καταλάβει ότι τη λάσπη, σας την έχουμε επιστρέψει. Εσείς είσαστε αυτό που μοιράζετε λάσπες δεξιά και αριστερά και ισχυρίζεστε για ανθρώπους που ούτε τους γνωρίζετε πως είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία.
      Σε περίπτωση που ούτε τώρα το έχετε καταλάβει, πείτε μας να σας δώσουμε το τηλ του νομικού μας συμβούλου να σας τα εξηγήσει καλύτερα.
      Στο θέμα μας τώρα, το βιβλίο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών»
      Έχετε βγάλει συμπέρασμα για το αρχικό βιβλίο που το αντέγραψαν πριν ακόμη δείτε αν υπάρχει ή όχι; Ναι ψάξτε το και εδώ είμαστε να μας απαντήσετε αν υπάρχει και αν είναι αντιγραφή. Συγνώμη αν σας χαλάμε την κοσμοθεωρία σας, (όσοι διαφωνούν είναι εβραίοι, πληρωμένοι και σε εντεταλμένη υπηρεσία) αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν θέλετε να ζείτε σε ένα δικό σας πλασματικό κόσμο, δεν μας πέφτει λόγος. Αλλά δεν είμαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία γιατί σας χαλάμε τη κοσμοθεωρία σας.
      Αυτή τη φορά έχουμε καλή διάθεση, δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε τις ανάποδες μας την επόμενη.
      Καλό σας απόγευμα.

  • Tsipis Kypriotis

   Επιστημονική μέθοδος.

   http://www.historyofvaccines.org/content/articles/scientific-method-vaccine-history

   Όποιος αποδείξει αυτά που ισχυρίζεσαι για τα εμβόλια σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με μέθοδο που αναπαράγεται και φέρνει τα ίδια αποτελέσματα θα κερδίσει αμέσως το Νόμπελ Ιατρικής που, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνει 1 εκατομμύριο ευρώ χρηματικό έπαθλο…

   Οσον αφορά τα υπόλοιπα, το ποιος λέει τι δεν έχει καμία αξία σαν αποδεικτικό στοιχείο. Σημασία έχει τι μπορεί κανείς να αποδείξει οτι είναι αλήθεια. Η Θεωρία της Σχετικότητας δεν είναι αλήθεια επειδή την διατύπωσε ο Αϊστάιν. Είναι αλήθεια γιατι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία της εφαρμογή που να μην φέρει τα προβλεπόμενα αποτελέσματα.

   Επίσης ούτε το πόσοι πιστεύουν κάτι το καθιστά αλήθεια.

   • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

    Καλα θα κανεις, ειδικα αν δεν εχεις ακομη παιδια που εχουν εμβολιαστει, να το ψαξεις λιγο παραπανω.
    Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι επιστημονες και οχι τσαρλατανοι που εχουν κανει μελετες και εχουν καταληξει στο ιδιο συμπερασμα.
    Δεν πηραν ουτε προκειται να παρουν κανενα Νομπελ γιατι ακομη κι αν αποδειχτει περαν πασης αμφιβολιας οτι τα εμβολια ειναι επικινδυνα, το προβλημα ειναι οτι χωρις αυτα, το αποτελεσμα θα ηταν ισως πολυ χειροτερο.
    Ενας απλος κοκιτης μπορει να δικαιολογει 1% θνησιμοτητα και τεραστια δαπανη για το υπολοιπο 99% σε φαρμακα και νοσηλεια.
    Επομενως ειναι ισως προτιμοτερο να γινει εμβολιο κι ας εχει παρενεργειες.
    Σ αυτην την περιπτωση, περα απο τα συμφεροντα των πολυεθνικων και των κρατικων και ιδιωτικων συστηματων υγειας, θα ηταν και λογικο να μην ειναι επιθυμητες τετοιες μελετες που θα απετρεπαν τους γονεις απο τον εμβολιασμο των παιδιων τους.
    Υπαρχουν ομως και μερικοι ερευνητες που υποστηριζουν οτι τα εμβολια ακομη κι οταν δεν φαινεται εχουν παρενεργειες στην νοημοσυνη ολων των παιδιων, οποτε μιλαμε για μια αποβλακωση της ανθρωποτητας μεσω των εμβολιων.
    Το ποσοι πιστευουν κατι δεν το καθιστα αληθεια βεβαια, αλλα επειδη υπαρχουν και οργανωσεις ανθρωπων που τα παιδια τους επαθαν ζημια απο τα εμβολια, καλα θα κανεις να το ψαξεις λιγο παραπανω, αν σκοπευεις να εμβολιασεις τα παιδια σου.
    Αστα να μεγαλωσουν οσο μπορεις τουλαχιστον.
    Εγω δεν το εκανα και μετα το «τριπλο» εμβολιο ενα παιδι καθολα φυσιολογικο, σταματησε στους 14 μηνες να λεει τις λεξουλες που τα παιδακια λενε σ αυτην την ηλικια και ξαναπε «μαμα» στο νηπιο.
    Σημερα εχει διαγνωστει ως αυτιστικο.
    Κανενας «επιστημονας» δεν μου ειπε ποτε, αν ειναι δυνατον χωρις λογο ενα παιδι φυσιολογικο καθ ολα, να παθει κατι τετοιο.
    Απλως δεν ξερουν να πουν τιποτε.
    Οταν δηλωνουν λοιπον οτι τα εμβολια ειναι ασφαλη, δηλωνουν απλως την μαλακια τους.
    Αν θελεις λοιπον εσυ κι οποιος αλλος, ας με ακουσει και πριν εμβολιασει τα παιδια του ας το ψαξει λιγο παραπανω.

    • Tsipis Kypriotis

     Αυτοί οι ισχυρισμοί προήλθαν απο την ομάδα ενός γιατρού-ερευνητή (ex doctor Andrew Wakefield) ο οποίος έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός του ακριβώς για αυτό το λόγο. Αν θέλεις να παραθέσεις σαν επιχείρημα ότι υποστηρίζεται ο ισχυρισμός σου από «πολλούς επιστήμονες, οχι τσαρλατάνους» το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν να δώσεις τουλάχιστον ένα όνομα.

     Η συνέχεια των επιχειρημάτων σου είναι θολή. Παραδέχεσαι ότι τα εμβόλια μπορεί να είναι λιγότερο βλαβερά απο την απουσία εμβολιασμού; Αυτό σημαίνει εκ των πραγμάτων οτι τα εμβόλια είναι ευεργετικά.

     Επίσης, ο εμβολιασμός δεν είναι ευεργετικός για την προσωπική υγεία. Ο εμβολιασμός δημιουργεί ανοσία σε εναν ολόκληρο πληθυσμό. Κάθε εμβολιασμένος άνθρωπος προστατεύει ακόμη και τους μη εμβολιασμένους, ή αυτούς που έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό. Η έννοια αυτή λέγεται «herd immunity» και ορίστε η πηγή. https://en.wikipedia.org/wiki/Herd_immunity

     Ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια προκαλούν όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ότι προκαλούν γίνεται από εσένα και συνεπώς εσύ οφείλεις να προσφέρεις τις πηγές. Το να με προτρέπεις να το «ψάξω λίγο παραπάνω», εκτός οτι είναι τεμπελιά απο μέρους σου (έχεις μπροστά σου ειλικρινά όλη τη γνώση της ανθρωπότητας), σε κάνει άλλη μια φορά να φέρνεις επιχείρημα απο αυθεντία το οποίο όσο και αν θέλεις δεν θα μπορέσει ποτέ να χτυπήσει τα double blind studies.

     Ορίστε και ενα συμπαθητικό guideline για την ιδέα της αξιολόγησης των αποδεικτικών στοιχείων. Παρακαλώ πολύ αν τα επόμενα επιχειρήματά σου έχουν έλλειψη πηγών, περιλαμβάνουν ανέκδοτες προσωπικές εμπειρίες και έχουν αναφορά σε αυθεντία σε παρακαλώ πολύ μην συνεχίσεις την ανταλλαγή ιδεών. Απλά βρίσε με και θα σου δώσω την ευχαρίστηση να έχεις τν τελευταίο λόγο.

     http://www.prescott.edu/library/learning-commons/writing-center/thesis-support-evaluating-evidence.php

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Κατ αρχας, το «βρισε με» δεν το καταλαβα.
      Ποτε το εκανα για να το επαναλαβω και τωρα;
      Δευτερον, δεν παρεθεσα πηγες και αποδειξεις, γιατι δεν ηταν ο στοχος μου να αποδειξω κατι, αφου κι αν το αποδυκνεια, παλι ο εμβολιασμος θα ηταν ισως προτιμοτερος.
      Εκεινο που προσπαθησα ειναι να προειδοποιησω οποιον ενδιαφερεται να ειναι προσεκτικος.
      Οταν εψαξα για αποδειξεις, βρηκα.
      Θα μου ηταν ευκολο να σου παραθεσω δεκαδες σελιδες ερευνων, αλλα δυστυχως την εποχη εκεινη που εψαχνα τα φυλαξα σε δισκετα και δεν μπορω σημερα να στην περασω, ουτε καν να την δω εγω.
      Θα μπορουσα να ξαναψαξω βεβαια, αλλα εγω οτι ηταν να παθω το επαθα.
      Αν δεν το επαιζες ξυπνιος, θα μπορουσα να το κανω για χαρη σου, αλλα τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα χασω τσαμπα τον χρονο μου.
      Οπως ειδες στο σχολιο μου, καταλαβαινω το προβλημα που θα προκυψει απο το σταματημα των εμβολιασμων και δεν χρειαζοταν να μου επαναλαβεις αυτα που ειπα και μονος μου.
      Εχω υπ οψιν μου ακομη και καταδικες σε γονεις που δεν εμβολιασαν τα παιδια τους με αποτελεσμα να πεθανουν αλλα παιδια που κολλησαν.
      Καταλαβαινω το προβλημα και αυτο ακριβως ειναι που κανει πιθανοτατο το να ξερουν οτι τα εμβολια εχουν παρενεργειες και να μην το λενε.

      Κι επειδη ακριβως καταλαβαινω και δεν ειμαι «κολλημενος» συνομωσιολογος, θα επρεπε να παρεις τα λογια μου πιο σοβαρα.
      Τελικα αν προκειται να εμβολιασεις τα παιδια σου καποτε, αν θελεις ψαχτο. Αν δεν θελεις μην το ψαχνεις.
      Εμενα το ιδιο μου κανει.

     • Tsipis Kypriotis

      Η απάντηση σου αποτελούταν σχεδόν αποκλειστικά από ανέκδοτες προσωπικές εμπειρίες, αναφορά σε αυθεντία και έλλειψη πηγών.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Και πουθενα δεν υποστηριξα οτι τεκμηριωσα κατι, επομενως γιατι με κατηγορεις;
      Οπως σου ειπα δεν ηταν ο σκοπος μου να αποδειξω τιποτα.
      Οποιος θελει ας το ψαξει οπως συμβουλευω και οποιος θελει ας παει στραβος να σακατεψει πιθανον τα παιδια του.
      Η προσωπικη μου εμπειρια, λεει οτι κανενας μεχρι τωρα δεν μου εδωσε καποια αλλη απαντηση στα τριαντα χρονια που ρωταω.
      Απο ποια αλλη αιτια θα μπορουσε ενα υγιεστατο παιδι να σταματησει αποτομα να αναπτυσεται φυσιολογικα;
      Αυτοι που υποστηριζουν μετα πασης βεβαιοτητας οτι τα εμβολια ειναι ακινδυνα, περιεργως δεν εχουν καμια απαντηση σ αυτο.

     • Tsipis Kypriotis

      Δεν σε κατηγόρησα, επισήμανση έκανα.
      Δεν θέλεις να αποδείξεις κάτι αλλα συμβουλεύεις τον τρόπο με τον οποίο κάποιος πρέπει να ερευνήσει τον ισχυρισμό που κόστισε στον άνθρωπο που τον ξεκίνησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός του. Παράλληλα παραδέχεσαι οτι πιθανόν να είναι ευεργετικά τα εμβόλια αλλά όποιος τα κάνει θα σακατέψει τα παιδιά του. Αν κατάλαβα κάτι λάθος ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.

      Η προσωπική σου εμπειρία έχει πολύ χαμηλή αξία σαν αποδεικτικό στοιχείο. Η ερώτηση που κάνεις μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις. Η πιο ειλικρινής κατα πάσα πιθανότητα είναι οτι δεν γνωρίζουμε ακόμα, αν και τις περισσότερες φορές οι γιατροί δίνουν μερικές εκδοχές για το τι μπορεί να έχει συμβεί και οι συγγενής απλά πιστεύουν αυτό που αρχικά η ίδια τους η προκατάληψη τους υποδείκνυε.

      Θα μπορούσε να έχει γίνει οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Το να συμπεράνεις οτι το εμβόλιο είναι αυτό που προκάλεσε την πάθηση είναι αστήρικτος ισχυρισμός, τουλάχιστον μέχρι να φέρεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει κάτι τέτοιο.

      Κανείς δεν υποστηρίζει με πάσα βεβαιότητα οτι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα. Πρώτη και καλύτερη η διεθνής ιατρική κοινότητα. Πολύ πρόχειρα σου παραθέτω το παρακάτω.

      Common side effects to any vaccine can include:
      injection site reactions (pain, swelling and redness)
      mild fever.
      shivering.
      fatigue.
      headache.
      muscle and joint pain.

     • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΓΚΟΣ

      Αυτα που αναφερεις ειναι παρενεργειες και της ασπιρινης και φυσικα δεν συζηταμε για πονοκεφαλους και πυρετο.
      Δεν υποστηριξα οτι επειδη οι γιατροι δεν ξερουν την αιτια μιας βλαβης, ειμαι σιγουρος οτι την ξερω εγω.
      Επεσημανα ομως το οτι το να πιστευεις αβασανιστα οτι σου λενε οι επιστημονες που οταν παθεις την ζημια δεν μπορουν ουτε καν να πιθανολογησουν απο τι την επαθες, δεν ειναι η καλυτερη πρακτικη.
      Εγω ξερω οτι ειχα ενα παιδι που μεχρι τους 14 μηνες πριν κανει το τριπλο, δεν ειχε κανενα προβλημα και κανενας γιατρος δεν μπορει να μου πει γιατι απεκτησε.
      Αυτοι δεν ειναι γιατροι, αλλα νονοι και με τις δυο σημασιες πολλες φορες. Και εγκληματιες και ονοματοδοτες.
      Στην δικη μου περιπτωση εδιναν κατα καιρους καποιο ονομα στην κατασταση και καθαριζαν.
      Και φυσικα ολα αυτα τα βαφτισια τα εχω πληρωσει αδρα.
      Συνδρομο Ασπεργκερ ειναι η τελευταια γνωματευση που δεν μου λεει τιποτε, οπως και οι δεκα προηγουμενες.

      Παρατηρω οτι ζητας απο εμενα να σου φερω αποδειξεις.
      Μηπως με περασες για γιατρο ερευνητη;
      Κατα την δικη σου ομολογια ο γιατρος που εφερε τετοιες αποδειξεις, εχασε την αδεια του.
      Επομενως οποιος δεν ειναι γιατρος δεν μπορει να κανει τετοιες ερευνες και οποιος ειναι και κανει, παυει να ειναι.
      Ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βρω πολυ ευκολα υλικο στο διαδικτυο, αλλα ακομη δεν βλεπω το λογο να ασχοληθω.
      Ακομη κι αυτα που θα μπορεσω να βρω, δεν ξερω αν θα ειναι σωστα, αφου οπως σου ειπα δεν ειμαι σε θεση να κρινω ποιος κανει σωστη και ποιος λαθος ερευνα.
      Τελος θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει τουλαχιστον τι λεω.
      Λεω οτι οταν εμβολιασετε τα παιδια σας ψαχτε το πρωτα. Απο την αρχη ειπα οτι ισως ειναι μια καλη λυση να τα αφησετε να μεγαλωσουν καπως και να μην τα πλακωσετε απο τον πρωτο τους χρονο που ειναι πιο αδυναμα.
      Πουθενα δεν προτεινα τιποτε αλλο, γιατι αυτου του ειδους οι συμβουλες, που μπορει να στοιχισουν ακομη και την ζωη ενος παιδιου δεν δινονται ετσι αβασανιστα.
      Ψαχτε το και καντε οτι σας φωτισει ο Θεος.
      Η προσωπικη μου εμπειρια εχει οντως χαμηλη αποδεικτικη αξια, αλλα η δικη σου ελειψη οποιασδηποτε εμπειριας δεν εχει καμια.
      Απλως λες οτι σου λενε οι γιατροι. Ποσοι ομως γιατροι εκαναν ερευνα για το θεμα, οποτε ξερουν και οι ιδιοι για τι πραγμα μιλανε;
      Κι αυτοι οτι τους λενε επαναλαμβανουν.

     • antpep

      Φίλε Γιώργο, ουδέποτε θα παραδεχθει το σύστημα οτιδήποτε..! Κι επειδή βρίσκεσαι σε σελίδα που το υποστηρίζει… δεν θα βρείς άκρη..!
      Θα τον προκαλέσω μέχρις εσχάτων όμως…
      Να μου δώσει λοιπόν μια απόδειξη ότι ένα εμβόλιο, όποιο θέλει, έχει αποτέλεσμα, αυτό που επικαλείται η εταιρεία που το παράγει..! Υπάρχει μια τέτοια απόδειξη ? π.χ. το εμβόλιο της γρίππης, υπάρχει καμιά απόδειξη ότι δεν θα αρρωστήσει κάποιος από γρίππη αν κάνει το εμβόλιο? Ή θα μπλέξουμε στις άπειρες δικαιολογίες ότι για να πιάσει το εμβόλιο θα πρέπει … ένα, δύο.. τρία… κ.λ.π. να ισχύουν -που δεν θα ισχύσουν ποτέ!

      Υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία εναντίον των εμβολιασμών, και μεγάλη ιατρική σχολή που ακολουθεί αυτή τη γραμμή..!
      Το σύστημα, διαθέτει όλα τα μέσα για να ακυρώνει ότι δεν επιθυμεί…

    • antpep

     Γενικά με τα εμβόλια κάτι συμβαίνει ..! Θυμάμαι ότι είδα και βιντεάκι από κάποιον εκπρόσωπο φαρμακευτικής εταιρείας, να παραδέχεται, ότι ναι τα εμβόλιά μας διαδίδουν τον καρκίνο… και επειδή το θέτεις εσύ ερευνητή των Hoaxes ότι θα είχαν βουίξει τα ΜΜΕ.. κι αυτό έγινε είχαν βουίξει τα ΜΜΕ!!! Θυμίζω τις επανειλημένες εκκλήσεις του ΚΕΛΠΝΟ και των Ιατρικών φορέων για τον εμβολιασμό εναντίον του Η1Ν1… επειδή όλοι είχαν καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν στην πλάτη μας.!!
     Μη μου βγάζεις λοιπόν αθώες τις εταιρείες εμβολίων.. και θυμίζω ότι την παραγωγή του εμβολίου εκείνου, είχε κάνει ο πρώην Αμερικανός υπουργός Αμύνης..!!!
     Είχαμε δε παραγγείλει σχεδόν ένα για τον καθένα μας.. και δεν ξέραμε μετά που να τα διαθέσουμε..
     Όσο δεν για τα «ανόθευτα εμβόλια» μην ψάχνεις πολύ, ρώτα εμας τους χρήστες τους..εδώ και τρία χρόνια, τα ετήσια εμβόλια της γρίππης και του πνευμονιόκοκκου, που κάνουν όλοι οι ηλικιωμένοι, είναι αλλαγμένα.. προκαλούν πάμπολες παρενέργειες, αυτοάνοσα, αλλεργίες κ.λ.π. χωρίς να «έχει αλλάξει τίποτα» όπως λένε οι εταιρείες..
     Εμάς ρώτα να σου πούμε τα μαντάτα.. πόσοι χάθηκαν μετά τον εμβολιασμό και πόσοι σέρνονται με άγνωστες αρρώστειες… που ούτε ονομασία δεν ξέρουν να δώσουν οι γιατροί..!!! Σου κολλάνε ένα «αυτοάνοσο» με ένα κάρρο συμπτωματα.. και άντε ζήσε..!!! Τα πιό μοντέρνα είναι : Αγγειίτιδα, ιωσηνοφιλία, λέμφωμα, ασυπτωματικό πολλαπλό μυέλωμα, κ.λ.π.

 • Konstas

  Όπως πάντα, αναλυτική η κατάρριψη του hoax 🙂

  Θα μπορούσε πάντως να καταρριφθεί πολύ πιο απλά. Είναι όλο στα κεφαλαία. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βρει κείμενο ολόκληρο στα κεφαλαία και να ισχύει (μιλάμε για μεγάλα κείμενα, όχι 2-3 γραμμές).

  Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάποιο κόλλημα με το caps lock

  (Υ.Γ. Πολύ καλό γραμμένο κάπου -δεν θυμάμαι που και δεν ήταν ακριβώς έτσι, απλά η ιδέα ήταν αυτή… Συζήτηση τύπου :
  Α: ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ
  Β : Φίλε σε παρακαλώ, πάτα αυτό το κουμπάκι, το CAPS LOCK να κάνουμε τη συζήτηση ανθρώπινα
  Α: Α ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ SHIFT)

  • KONTRA STO KOPADI

   Επιστημονική ανάλυση…

   • Konstas

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.

    • KONTRA STO KOPADI

     ΠΑΡΑΚΑΛΩ, Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ… αν και προφανώς τα λεγόμενά σου δεν ισχύουν αφού είναι στα κεφαλαία.

  • Σκέλγος

   Χαχαχαχαχαχαχαχα XD

 • skinhead_Oi

  Συνομοσιολογία χωρίς εβραίο, μακαρονάδα χωρίς τυρί.

  • KONTRA STO KOPADI

   ΜΜΕ, τράπεζα και γενικώς εξουσία πραγματική χωρίς εβραίο, hoax αληθινό.

   • skinhead_Oi

    Δεν ισχύει αυτό. Οι εβραίοι δεν έχουν κάποια παραπάνω εξουσία. Απλά βαφτίζετε τους πάντες εβραίους. Ο τραπεζίτης δηλαδή είναι εξ’ορισμού εβραίος; Και το πρόβλημα σου είναι ότι είναι εβραίος ή τραπεζίτης; Και σε τι διαφέρει ένας χριστιανός από εβραίο δλδ; Δεν υπάρχουν χριστιανικά δυτικά κράτη που βομβαρδίζουν;

 • The Dutch

  Αν αυτό το είπε ένας στο fb,διαβάστε τι γράφει ο άλλος σε σελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα..

  http://www.donotlink.com/hjax

 • Alexander Nikolaidis

  Αργιλίου ΚΑΙ Αλουμινιου;
  Αυτό είναι σοβαρό!

  • leon06010

   Όπως είπε και ένας βαθύτατα φωτισμένος ηγέτης μας, η Λέσβος, η Μυτιλήνη κ τα άλλα νησιά…
   Βαθύτατα φωτισμένος!

 • leon06010

  Εγώ ο άσχετος θα ρωτήσω το εξής: στη Γαλλία ζουν δε ζουν 70 000 000 ψυχές. Τα υπόλοιπα 20-30 μύρια εμβόλια τι στο λύκο θα τα κάνουν; Θα τα ψεκάσουν;
  Επίσης είναι ΤΟ Nouvel Observateur, περιοδικό είναι, δεν είναι εφημερίδα και πλέον ονομάζεται L’Obs

 • John Smith

  Όντως, τόσες μπούρδες μαζεμένες είχα καιρό να διαβάσω.

  Και όλα γραμμένα με κεφαλαία, ώστε να είναι ακόμα πιο δύσκολο να διαβάσεις τι γράφει.

  Άσε που με τόσες φωνές θα πάθει το λαιμό του, και μετά τι θα κάνει που τα φάρμακα τα ελέγχουν οι κακοί Εβραίοι; Θα τρέχει στη Ρωσία να βρει;

  Αυτή την ιστορία πάντως τη θυμάμαι από πιό παλιά, τότε που ο Η1Ν1 θεωρείτο η νέα πανούκλα.