Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!HOAXES FAKE NEWS ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!

2 Δεκ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφορεί και αναπαράγεται από αρκετά συνωμοσιολογικά blogs το παρακάτω τρομολαγνικό άρθρο, με θέμα τα εμβόλια. 

Ας δούμε τι αναφέρει.


 

Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ TEVA ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ!

31401

ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ NOUVEL OBS,Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤEVA Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1,ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ VIP,ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ,ΣΚΟΥΑΛΕΝΙΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ VIP ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΧΙ!!!
ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ…50.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ.Α ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ 94.000.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ SPIEGEL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ”ΛΑΙΚΗΣ” ΠΑΡΤΙΔΑΣ,ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!!!!
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΦΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ,ΑΡΓΙΛΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ…
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!![ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ]..ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ CARDASIL..TO ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΑΛΛΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ..ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!..ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ

https://archive.is/ijYXt

31402

https://archive.is/xarfl


Τόσες ανοησίες μαζεμένες έχω αρκετό καιρό να διαβάσω. Πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίζω…

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, όσο πιο απίστευτοι και τρελοί ισχυρισμοί υπάρχουν σε ένα κείμενο, τόσο πιο ατράνταχτες αποδείξεις και στοιχεία θα πρέπει να το συνοδεύουν. Αν δεν υπάρχουν τότε η ανάρτηση είναι προϊόν φαντασίας του αρθρογράφου.

Διαβάστε το. Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν μια ανάρτηση είναι hoax. 

Στο παραπάνω κείμενο διαβάζουμε για δύο άρθρα (έρευνες), του γαλλικού περιοδικού  Le Nouvel Observateur και του spiegel για την εταιρία Teva, αλλά αυτά τα άρθρα (έρευνες) δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένα άρθρο στα δύο περιοδικά που να αναφέρει την εταιρία Teva. Αν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία για την εταιρία Teva, η είδηση θα είχε κάνει το γύρο του κόσμου και θα είχε αναφερθεί σε όλα τα ΜΜΕ. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί και ο μοναδικός που ανακάλυψε αυτές τις έρευνες, είναι ένας χρήστης του facebook με όνομα Μανώλης Πράσινος.

Ακόμη δεν υπάρχει η ρωσική εταιρία ufa που σύμφωνα με τον αρθρογράφο είναι υπεύθυνη για τα ρωσικά εμβόλια. Στην ufa, που είναι μια πόλη της Ρωσίας, υπάρχει η εταιρία IMMUNOPREPARAT – μια θυγατρική εταιρεία της Microgen που παράγει πάνω από 400 ανοσοβιολογικά παρασκευάσματα, όπως εμβόλια, προϊόντα αίματος, ορούς και φάρμακα. Για να καταλάβουμε τη σοβαρότητα του κειμένου, να πούμε πως το αλουμίνιο και το αργίλιο είναι το ίδιο.

Συνεχίζοντας το κείμενο ανακατεύει συνωμοσιολογίες, τον Rockefeller (ποιον από όλους;) με την οργάνωση του παγκόσμιου συμβουλίου ελέγχου του πληθυσμού και με το εμβόλιο Gardasil. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που αγωνίζονται για τη σταθεροποίηση του πληθυσμού αλλά παγκόσμιο συμβούλιο ελέγχου του πληθυσμού, δεν υπάρχει. Ο ισχυρισμός πως το Gardasil έχει απορριφθεί από τη Ρωσία και δεν χορηγείται σε Αμερική, Γαλλία και Ινδία, είναι μια μπούρδα. Με μια απλή έρευνα μπορείς να δεις πως το Gardasil χορηγείται κανονικά σε αυτές τις χώρες και μάλιστα στην Ιαπωνία είναι δωρεάν και στη Γαλλία χρηματοδοτείται το 65% του κόστους από το κράτος.

https://en.wikipedia.org/wiki/HPV_vaccines

https://www.service-public.fr/particuliers/actualites/A10004

Και στο τέλος προσθέτει και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ένα 100% αποδεδειγμένο πλαστό βιβλίο.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Πιστεύω πως τα παραπάνω είναι περισσότερο από αρκετά για να καταρρίψω το κείμενο του Μανώλη Πράσινου, και πολλοί  αναγνώστες θα αναρωτιέστε γιατί ασχολήθηκα με μια τόσο φανερή μπούρδα. Ασχολήθηκα γιατί το παραπάνω κείμενο άρχισε να αναπαράγεται από αρκετά blogs και σε ομάδες αντιεμβολιαστών στο facebook.

Μέχρι στιγμής εκτός από την παραπάνω πηγή το έχω δει στα παρακάτω ιστολόγια.

https://archive.is/ijYXt

https://archive.is/Az6Id

https://archive.is/EKKKZ

https://archive.is/4n5al

https://archive.is/SB4Ym

https://archive.is/yb3Ct

https://archive.is/ovnrS

https://archive.is/YR22w

Οι ομάδες αντιεμβολιαστών στο facebook το αναπαρήγαγαν χωρίς να χάσουν χρόνο.

31403

Αξίζει όμως να αναφέρουμε πως είναι τόσο φανερή η μπούρδα που ακόμη και στις ομάδες των αντιεμβολιαστών υπήρχαν αντιρρήσεις για την αξιοπιστία του κειμένου αν και στην αρχή η διαχειρίστρια το πίστεψε.

31404 31406 31407

Το κείμενο του Μανώλη Πράσινου, είναι ένας αχταρμάς από συνωμοσιολογίες και αχαλίνωτη φαντασία, δεν παρουσιάζει καμιά απόδειξη και είναι γεμάτο από λογικά σφάλματα και ανοησίες.

Η άρθρα για ιατρικά θέματα πρέπει να είναι έγκυρα, ακριβή, από αξιόπιστες ιατρικές πηγές και όχι από διάφορα blogs που αναπαράγουν οτιδήποτε εντυπωσιακό για να κερδίσουν κλικ και έσοδα από τις διαφημίσεις. Με την υγεία δεν παίζουμε. Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, να ρωτάτε πάντα τον ιατρό σας και να μην εμπιστεύεστε διάφορες αναρτήσεις.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.