Καταρρίπτεται – Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

In Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης1 Comment

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο καθένας και κάνει λόγο για δαίμονες σε ένα τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή, ας δούμε τι ισχυρίζεται το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

To βίντεο που ακολουθεί είναι 100% αληθινό και πραγματικά σοκάρει! Δείτε Live σε ποδοσφαιρικό αγώνα αθλητή να τον πετάει κάποια ανεξήγητη δύναμη στον αέρα και να τον σέρνει σαν ανδρείκελο..

To είδαμε στο pronews (πρώην  defencenet) αλλά αν θέλετε δείτε και μόνοι σας τι γίνεται με την αναπαραγωγή σε πολλές σελίδες ΕΔΩ.


 

To βίντεο μας έρχεται από αγώνα που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2005 στη Σαουδική Αραβία, ο Abdulrahman Al-Shoaibi όπως γράφει στη wikipedia ή Al-Shaebi όπως τον δίνει ιστοσελίδα στατιστικών αγώνων, ποδοσφαιριστής της Hajer Club, στον αγώνα με την Al-Raed είχε ένα ξέσπασμα μιας σπάνιας μορφής επιληψίας μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο λαιμό και κατέρρευσε, έκτοτε δημιουργήθηκε ένας αστικός μύθος για το αν ζει ή πέθανε και το αν του άρπαξε τη ψυχή άγγελος θανάτου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Abdulrahman_Al-Shoaibi

Ο Abdulrahman Al- Shoaibi ή Al-Shaebi όμως έζησε, στις 24 Νοεμβρίου σκόραρε αν και η ομάδα του, η Hajer Club ηττήθηκε με 2-3 από την Al-Rawdhah. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον αγώνα, κάνοντας κλικ στο details θα δείτε και το όνομα του στους σκόρερ.

http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=24&mm=11&yy=2005

Χωρίς τίτλο

 

Στο forum της ομάδας του θα δείτε και τους φιλάθλους της ομάδας να συζητάνε για την επιστροφή του και το μέλλον του στην ομάδα, περάστε το ένα translate γιατί έτσι δεν θα καταλάβετε τίποτα.

http://www.hajerclub.net/vb/archive/index.php/t-246.html

Οι εικόνες του τραυματισμού του και μόνο φτάνουν καθώς σπάνια (εως καθόλου) τις συναντάμε και πραγματικά μπορούν να σοκάρουν, για τα ελληνικά ιστολόγια όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, ένας δαίμονας είναι η εξήγηση προς τέρψιν του όχλου που χειρίζεται το διαδίκτυο.

Γιώργος Ζ.

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • leon06010

    Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοείδα αυτό το βίντεο γιατί είναι αρκετά παλιό, λίγο ανατρίχιασα. Τις βλακείες περί δαιμόνων τις αφήνω ασχολίαστες.