Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδοHOAXES

Καταρρίπτεται – Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

20 Δεκ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο καθένας και κάνει λόγο για δαίμονες σε ένα τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή, ας δούμε τι ισχυρίζεται το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

To βίντεο που ακολουθεί είναι 100% αληθινό και πραγματικά σοκάρει! Δείτε Live σε ποδοσφαιρικό αγώνα αθλητή να τον πετάει κάποια ανεξήγητη δύναμη στον αέρα και να τον σέρνει σαν ανδρείκελο..

https://www.youtube.com/watch?v=z6ntfMaqY_I

To είδαμε στο pronews (πρώην  defencenet) αλλά αν θέλετε δείτε και μόνοι σας τι γίνεται με την αναπαραγωγή σε πολλές σελίδες ΕΔΩ.


 

To βίντεο μας έρχεται από αγώνα που έγινε στις 20 Οκτωβρίου 2005 στη Σαουδική Αραβία, ο Abdulrahman Al-Shoaibi όπως γράφει στη wikipedia ή Al-Shaebi όπως τον δίνει ιστοσελίδα στατιστικών αγώνων, ποδοσφαιριστής της Hajer Club, στον αγώνα με την Al-Raed είχε ένα ξέσπασμα μιας σπάνιας μορφής επιληψίας μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο λαιμό και κατέρρευσε, έκτοτε δημιουργήθηκε ένας αστικός μύθος για το αν ζει ή πέθανε και το αν του άρπαξε τη ψυχή άγγελος θανάτου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Abdulrahman_Al-Shoaibi

Ο Abdulrahman Al- Shoaibi ή Al-Shaebi όμως έζησε, στις 24 Νοεμβρίου σκόραρε αν και η ομάδα του, η Hajer Club ηττήθηκε με 2-3 από την Al-Rawdhah. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τον αγώνα, κάνοντας κλικ στο details θα δείτε και το όνομα του στους σκόρερ.

http://www.goalzz.com/main.aspx?region=-1&area=0&dd=24&mm=11&yy=2005

Χωρίς τίτλο

 

Στο forum της ομάδας του θα δείτε και τους φιλάθλους της ομάδας να συζητάνε για την επιστροφή του και το μέλλον του στην ομάδα, περάστε το ένα translate γιατί έτσι δεν θα καταλάβετε τίποτα.

http://www.hajerclub.net/vb/archive/index.php/t-246.html

Οι εικόνες του τραυματισμού του και μόνο φτάνουν καθώς σπάνια (εως καθόλου) τις συναντάμε και πραγματικά μπορούν να σοκάρουν, για τα ελληνικά ιστολόγια όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, ένας δαίμονας είναι η εξήγηση προς τέρψιν του όχλου που χειρίζεται το διαδίκτυο.

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής