Ποιοι είμαστε
Αρχική Like Farming – Άγρια κακοποίηση σκύλου σοκάρουν οι φωτογραφίες ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΔΙΑΦΟΡΑ LIKE FARMING

Like Farming – Άγρια κακοποίηση σκύλου σοκάρουν οι φωτογραφίες ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ

22 Δεκ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ακόμα ένα άρθρο που ζητάει τη κοινοποίηση από τους χρήστες του διαδικτύου, ακόμα ένα άρθρο που παίζει με τις ευαισθησίες των χρηστών του διαδικτύου για να πετύχει τις κοινοποιήσεις αυτές, ακόμα μια περίπτωση like farming και όχι ενημέρωσης, ας το δούμε.

 

Χωρίς τίτλο

Μόνο σοκαρισμένος μπορεί να μείνει όποιος αντικρίζει αυτές τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook!

Όποιος γνωρίζει να μιλήσει. αυτό το κτήνος πρέπει να τιμωρηθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ …..

Το είδαμε στο linelife.gr astrpinews.gr


 

Για το τι είναι το like farming και τι σκοπούς εξυπηρετεί έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερα άρθρα μας δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ, αν δεν τα έχετε δει, αλλά και μερικές περιπτώσεις like farming ΕΔΩ.

Μου αρέσει όμως αυτό που λένε στο άρθρο… Όποιος γνωρίζει να μιλήσει. αυτό το κτήνος πρέπει να τιμωρηθεί!

Γνωρίζω και θα μιλήσω.

Οι φωτογραφίες είναι αληθινές αλλά μην ψάχνετε στην Ελλάδα να βρείτε τον δράστη, απορώ, δεν ξέρουν αυτοί που γράφουν το άρθρο αυτό ότι οι φωτογραφίες δεν είναι από την Ελλάδα; Από που τις πήραν; Που τις βρήκαν;

Ρητορικές ερωτήσεις, στο μαγικό κόσμο της copy paste ενημέρωσης που επιλέγουν πολλά ελληνικά ιστολόγια αυτά δεν έχουν σημασία, ενημέρωση είπα; Εντάξει, λέω και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα.

Oπως όμως είπα η φωτογραφία δεν είναι από την Ελλάδα, οι φωτογραφίες μας έρχονται από τη Χιλή, ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία, αστυνομικός στο επάγγελμα συνελήφθη το 2012 εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών.

Τις φωτογραφίες όπως γράφουν τις είχε τραβήξει όταν δεν είχε μπει ακόμα στην αστυνομία, αλλά αυτό σίγουρα δεν αποτελεί κανένα ελαφρυντικό κατά τη γνώμη μου.

Δείτε λεπτομέρειες στους παρακάτω συνδέσμους.

http://pachnews.blogspot.co.uk/2012/10/aspirante-que-ahorco-y-enterro-su-perro.html

http://www.thatsnonsense.com/view.php?id=1637

Νομίζετε πως τα περισσότερα ιστολόγια ενδιαφέρονται για τη σωστή ενημέρωση σας και ότι ανεβαίνει στο διαδίκτυο ανταποκρίνεται  στη πραγματικότητα; Νομίζετε πως το διαδίκτυο είναι αθώο; Αν ναι, συγχαρητήρια, είστε αυτό που πάει στραβά σε αυτό το κόσμο.

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής