Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ…!!! Σε Πάνω από 30% των Αμερικανών Έχει Εμφυτευτεί RFID Τσιπ εν Αγνοία του!HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ…!!! Σε Πάνω από 30% των Αμερικανών Έχει Εμφυτευτεί RFID Τσιπ εν Αγνοία του!

28 Δεκ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Τα ελληνικά ιστολόγια επιλέγουν και πάλι την διάδοση σατιρικών άρθρων του εξωτερικού ως πραγματική είδηση, το κοινό άλλωστε είναι έτοιμο, ειδικά αν του μιλήσεις για μικροτσίπ, ας δούμε και αυτό το άρθρο, το οποίο όπως είπα είδη είπα πρόκειται περί σατιρικού άρθρου και μάλιστα ξαναζεσταμένου.

CE-9A-CE-B1-CF-84-CE-B1-CE-B3-CF-81-CE-B1-CF-86-CE-AE22

Μια πρόσφατη σοκαριστική μελέτη αποκάλυψε ότι 1 στα 3 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες που ελέγχθηκαν είχαν ενεργό RFID, και δεν τον γνώριζαν!!!

Σε μια δημοσίευση από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ουαϊόμινγκ(WIT) με τίτλο «Ανάλυση της ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) Chip επικράτηση σε 3 Διακριτούς Πληθυσμούς των Ηνωμένων Πολιτειών», έχει αναφερθεί ότι οι γιατροί έκαναν δοκιμές σε 2955 οι Αμερικανούς από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και κοινωνικά στρώματα.

Τα θέματα του πειράματος ήταν λιτά και πραγματοποιούνταν ολική σάρωση για να φανεί αν θα μπορούσε να ανιχνευθεί τσιπ RFID.

Σε αντίθεση με την εμφύτευση των τσιπ RFID στα χέρια, όπως αναφέρεται συχνά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πλειοψηφία των τσιπ εντοπίστηκε από τους ερευνητές σε οδοντιατρικές εργασίες – σφραγίσματα, γέφυρες, στεφάνες, κ.λπ. Οι μάρκες συχνά εισάγονται κατά τη διαδικασία κατασκευής, και ο ασθενής δεν είναι ποτέ σε θέση να γνωρίζει την ύπαρξή του.

Το είδαμε στο secret real truth, pronews (πρώην defencenet)


 

Παρά την ονομασία του που παραπέμπει σε επίσημο ινστιτούτο Wyoming Institute of Technology (WIT), δεν υπάρχει, ναι δεν υπάρχει τέτοιο ινστιτούτο, πρόκειται απλά για μια σατιρική ιστοσελίδα με επιστημονικό περιτύλιγμα.

http://realorsatire.com/witscience-org/

http://www.snopes.com/politics/satire/microchip2.asp

Το άρθρο αυτό που παρουσιάζουν τα ελληνικά ιστολόγια είχε ξαναβγεί παλαιότερα και πάλι με τους ισχυρισμούς πως 1 στους 3 αμερικανούς δεν γνωρίζει ότι του έχουν εμφυτεύσει ένα μικροτσίπ.

Δείτε το άρθρο μας από τον Ιούνιο του 2014 ΕΔΩ

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής