Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ??? (βίντεο)HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ??? (βίντεο)

4 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Μόλις μπήκε το 2016 και πρωτοχρονιάτικα έκανε την εμφάνισή του ένα ανυπόστατο άρθρο που αναπαράχθηκε από αρκετά blogs. Γιατί υπάρχει αυτή η περίεργη κινητικότητα μέσα στην Ευρώπη; Που πάνε όλα αυτά τα άρματα μάχης; Με ποιων εντολές κινούνται και κυρίως που πηγαίνουν; Τι μας ετοιμάζουν συνέλληνες; Ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε.

Για να δούμε τι αποδείξεις παρουσιάζει το άρθρο…


ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ??? (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

https://www.youtube.com/watch?v=x-N2FdevErQ

Αυτές τις μέρες συμβαίνουν πολύ «περίεργα» πράγματα όπως αποκαλύπτει το Russian TV αλλά και κάποιοι μπλόγκερς από την Ιταλία και την Γερμανία.

32401

Ατέλειωτα κομβόι με νατοικά άρματα μάχης σε μη ανακοινώσιμη κατεύθυνση. Επίσης από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιταλίας αλλά και της Γερμανίας φεύγουν συνέχεια συρμοί με άρματα μάχης προς άγνωστη κατεύθυνση.

32402

Αυτές οι εικόνες είχαν να ειδωθούν από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου γι’ αυτό και ένας Ιταλός αποφάσισε να πάρει κάποιες φωτογραφίες και να μας τις προβάλλει.

32403

Γεννιούνται πολλά ερωτήματα για το τι υπάρχει αυτή η περίεργη κινητικότητα μέσα στην Ευρώπη ? Που πάνε όλα αυτά τα άρματα μάχης ? Με ποιων εντολές κινούνται και κυρίως που πηγαίνουν ? Τι ετοιμάζουν ?

https://www.youtube.com/watch?v=gdbFxOFaDhY

Ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς και σίγουρα κάθε τι το απρόοπτο και περίεργο προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Το 2016 ήρθε με ανησυχητικούς οιονούς.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

https://archive.is/Qw4mc


 

Με το παραπάνω άρθρο που δημοσίευσε την πρωτοχρονιά, σκέφτηκε να κάνει ποδαρικό ο κύριος Χειλαδάκης στο νέο έτος. Εμείς με τη σειρά μας θα εξετάσουμε τα στοιχεία και τις αποδείξεις που υπάρχουν στο δημοσίευμα του κυρίου Χειλαδάκη και θα προσπαθήσουμε να τον καθησυχάσουμε, απαντώντας στις ερωτήσεις του, για να μην ανησυχεί άδικα.

Στο άρθρο διαβάζουμε πως αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, αλλά τα βίντεο που υπάρχουν στο άρθρο ανέβηκαν πριν αρκετούς μήνες στο youtube. Το πρώτο βίντεο από το RT (πρώην Russia Today) ανέβηκε στις 21 Μαρ 2015 και το δεύτερο με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, έχει ανέβει στις 22 Ιουν 2015. Πως προκύπτουν οι “τελευταίες μέρες”;

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από άρθρο με ημερομηνία 31 Ιουλ. 2014. Όπου και να πήγαιναν, θα έχουν φτάσει πριν κανένα χρόνο, μπορεί και παραπάνω. Δε βλέπω κάποιο λόγο να ανησυχήσουμε για μια φωτογραφία που λήφθηκε πριν 1,5 χρόνο.

32404

http://amr.amronline.de/2014/07/31/sommerferien-stau-gefahr-wegen-panzer-kolonnen/

https://archive.is/Vn7o7

Η πρώτη φωτογραφία, που βλέπουμε άρματα μάχης Ariete, και η τρίτη φωτογραφία, που βλέπουμε το αυτοκινούμενο πυροβόλο PzH 2000, είναι από μετακίνηση στρατευμάτων στην Ιταλία στις 16 Νοε 2015. Πολλοί Ιταλοί εξέφρασαν ανησυχία επειδή η μετακίνηση ήταν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, στις 13 Νοε 2015.

32401

32403

https://sinsoftheprophets.com/forums/index.php?/topic/2582-remember-the-13th-of-november/

http://www.nuovoilluminismo.com/2015/11/carro-armato-in-marcia-sul-raccordo.html

http://jedasupport.altervista.org/blog/cronaca/carri-armati-a-spasso-per-litalia/

 

Όμως ο προορισμός ήταν το ακρωτήριο Teulada, στη Σαρδηνία, όπου υπάρχει κατάλληλο πεδίο βολής για στρατιωτικές ασκήσεις.

https://creninsider.wordpress.com/2015/11/21/cento-stazioni-carri-armati-in-giro-per-litalia/

http://www.bufale.net/home/allarmismo-treni-carichi-di-carri-armati-bufale-net/

http://www.butac.it/e-arrivato-in-stazione-un-treno-carico-di/

Όπως καταλαβαίνετε οι ισχυρισμοί, για ύποπτες μετακινήσεις αρμάτων τις τελευταίες μέρες, του κυρίου Χειλαδάκη, καταρρίπτονται. Τουλάχιστον, με τα στοιχεία που παρουσίασε, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.