Ποιοι είμαστε
Αρχική UFO πάνω από την ΙνδίαΧωρίς κατηγορία

UFO πάνω από την Ινδία

4 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα γιουτούμπια το παρακάτω βίντεο. Ο δημιουργός του μας λέει πως το τράβηξε σε μια πτήση πάνω από την Ινδία κάποια στιγμή τον Νοέμβρη του 2015 και δείχνει ένα τεράστιο UFO να πετά στα σύνεφα.

Αρκετοί μιλούν για απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων. Αλλά η αλήθεια είναι πως το βίντεο αυτό δεν δείχνει εξωγήινους. Τι δείχνει; Εδώ θα μάθετε την αλήθεια!

Αυτοί που μιλούν για εξωγήινους είναι μέρος του κόλπου! Ποιο είναι το κόλπο; Μα να σας κάνουν να μη δείτε την αλήθεια! Ποια είναι η αλήθεια; Μα πως αυτό δεν είναι UFO αλλά ένα εξάρτημα που χρησιμοποιούν τα ψεκαστικά αεροπλάνα προκειμένου να ψεκάσουν τόνους βάριο, αλουμίνιο και άλλα δηλητήρια για να μας σκοτώσουν σαν κατσαρίδες και να ψοφήσουμε αφήνοντάς τους (μασώνους, Ιλουμινάτους, Εβραίους, Ροκφελερς, κτλ) τον κόσμο ολόκληρο για να τον κάνουν ένα γιγαντιαίο barbecue.

1022c

Αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται! Όχι από εμάς που είμαστε αφυπνισμένοι! Δείτε το βίντεο και ξυπνήστε!

Ξεκάθαρο, έτσι; Αν δείτε προσεκτικά, όπως πρέπει να κάνει κάθε αφυπνισμένος, το σχήμα που πέφτει μέσα στα σύνεφα δεν είναι παρά το δεξί ακροφύσιο του ψεκαστικού σωλήνα ενός δολοφονικού αεροπλάνου και τίποτε παραπάνω!

Αλλά σας λένε διάφορα για UFO και τσιμπάτε σαν αρχάριοι. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Για να καταλάβετε πόσο απελπισμένοι είναι, έφτιαξαν και βίντεο όπου κάποιος αστείος εξηγεί με ποιο τρόπο “έφτιαξαν” το βίντεο!

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι παρά ένα ωραίο κόλπο για να μην δείτε την αλήθεια, δηλαδή πως μας ψεκάζουν χωρίς ντροπή και λύπηση!

Εμείς που ξέρουμε όμως γελάμε με αυτά! Αχαχαχαχαχαχαχαχα…

Greek Skeptic

Αρθρογράφος - Ερευνητής