Ποιοι είμαστε
Αρχική Η Χίλαρι και οι εξωγήινοι.HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Χίλαρι και οι εξωγήινοι.

5 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Χαμός έγινε με τα δημοσιεύματα με τη Χίλαρι Κλίντον και τις υποσχέσεις της για αποκαλύψεις περί εξωγήινων, η χαρά των απανταχού ουφολόγων φαν. Που δεν το είδαμε να παίζει το άρθρο αυτό, από cnn greece και τη Ναυτεμπορική μέχρι το blog του μπάρμπα Μήτσου, δείτε το χαμό που έγινε με την αναπαραγωγή ΕΔΩ.

screen-shot-2016-01-04-at-10-30-00-am

Ας υποθέσουμε ότι η Χίλαρι έχει στοιχεία για τους εξωγήινους, γιατί δεν τα δίνει αλλά υπόσχεται να κάνει αποκαλύψεις μετά την εκλογή της;

Εντάξει στη πολιτική όλα επιτρέπονται, είναι σύνηθες το φαινόμενο να τάζεις σε μερίδα του κόσμου ότι θα κάνεις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις φαντασίες και συνωμοσίες που πιστεύουν. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν έχουμε κάποια σοβαρή προεκλογική υπόσχεση αλλά μια χιουμοριστική δήλωση όπως διευκρινίζει και στο τίτλο του το αμερικανικό CNN και δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι αστειεύεται με τους εξωγήινους.

Ακόμα και χιουμοριστική να μην είναι η δήλωση το λόμπι των ουφολόγων ασκεί τη δική του επιρροή και ίσως το κοινό τους να μην πρέπει να αγνοηθεί, άλλωστε έχουν και αυτοί δικαίωμα ψήφου.

To 2014 o John Podesta, σύμβουλος του Ομπάμα και γνωστός ουφολόγος έγραψε ότι απέτυχε να αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους, πολλοί υπέθεταν τότε ότι θα πίεζε τη Χίλαρι, η οποία τον προσέλαβε,  για αποκαλύψεις. Ενας άλλος γνωστός ουφολόγος ο Stephen Basset είπε ότι η Χίλαρι δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος αν δεν δώσει σημασία στο θέμα των εξωγήινων.

Από αυτό συμπεραίνουμε ότι  το λόμπι των ουφολόγων δείχνει να παίζει κάποιο ρόλο και προφανώς οι ψηφοφόροι είναι πολλοί και δεν πρέπει να αγνοηθούν, μάλλον είχε γίνει και παλαιότερα καθώς ο Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι τελικά δεν βρέθηκαν αποδείξεις για εξωγήινους.

http://nymag.com/daily/intelligencer/2015/02/when-will-clinton-discuss-ufos.html

 

Clinton_Leno

Όπως όμως είπα δεν είναι η πρώτη φορά που η Χίλαρι αστειεύεται με το θέμα των εξωγήινων, παράδειγμα το 2008 όπου και βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Jay Leno   και σχολίασε ένα σατιρικό άρθρο της Weekly World News που αφορούσε αυτήν και τους εξωγήινους, προσθέτοντας μάλιστα και τα δικά της αστεία.

s-l500

 

Θα τολμήσω λοιπόν και θα πω ότι και αυτή τη φορά το παραμύθι δεν θα έχει δράκο για τους ουφολόγους, ακόμα και να εκλεγεί δεν θα αποκαλύψει τίποτα για τους εξωγήινους, όχι γιατί υπάρχει κάποια μυστική συνωμοσία, αλλά γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ξέχασα όμως, θα ερευνήσει πρώτα και αφού ερευνήσει θα δηλώσει… Alliens Yok.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει και μια τοποθέτηση του Ντόναλντ Τράμπ επί του θέματος καθώς είναι γνωστό πως τα Ufo τον ακολουθούν κατά πόδας στη προεκλογική του εκστρατεία, γιατί αυτό δεν το είδαμε να κυκλοφορεί; Ποιος θέλει να βγάλει τον Ντόναλντ από τη μέση και προωθεί τη Χίλαρι;

http://www.express.co.uk/news/science/603088/Does-picture-show-UFOs-are-tailing-Donald-Trump-during-Presidential-election-campaign

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής