Γέλιο μέχρι δακρύων. Η πρώτη εμφάνιση ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το 2016

7

Είχα καιρό να γελάσω βλέποντας κάτι στην ελληνική τηλεόραση, ευτυχώς με αποζημίωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τα UFO, θα μου πείτε βέβαια, τί σχέση έχει η εκπομπή με το βίντεο που δείχνει εμφάνιση UFO στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, έχει και παραέχει και θα το δούμε αργότερα, ας δούμε όμως πρώτα τι λέει το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

 

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube και έχει τραβηχτεί από αερογέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κάνει το «γύρο» του διαδικτύου, εξαιτίας ενός αγνώστου φωτεινού αντικειμένου που φαίνεται να διασχίζει τον αττικό ουρανό.

Το βίντεο διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων, είναι απόσπασμα από μεγαλύτερο βίντεο που τραβούσε ομάδα κινηματογραφιστών για τις ανάγκες τηλεοπτικής παραγωγής, σύμφωνα τουλάχιστον με τα parapolitika.gr.

Ένα από τα μέλη του συνεργείου (με όνομα χρήστη στο you tube takis Pavlou) που εντόπισε το αντικείμενο. ανέβαση την επίμαχη σκηνή. Το αντικείμενο διασχίζει τον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά, βγαίνει μέσα από τα σύννεφα και χάνεται σε αυτά. Αυτή πρέπει να είναι και η πρώτη καταγραφή ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το νέο έτος.

Εξήγηση δεν έχει δοθεί επισήμως. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Το άρθρο το είδαμε στο crashonline, attikanea


 

Δεν θα πω πολλά, στις 10/01/2016 η Ελεονώρα Μελέτη έκανε εκπομπή με θέμα τα UFO όπου και έδειξε πως μπορεί κάποιος  να φτιάξει ένα βίντεο που να δείχνει κάποιo UFO, η αλήθεια είναι πως αν θέλετε να γελάσετε με τη ψυχή σας αξίζει να δείτε την εκπομπή, αν πάλι δε θέλετε να τη δείτε μπορείτε να πάτε κατευθείαν προς το τέλος της εκπομπής και συγκεκριμένα μετά το 02:50:00, εκεί λοιπόν θα δείτε πως φτιάχτηκε το βίντεο το οποίο το πήραν τα ιστολόγια και το παρουσιάζουν σαν την πρώτη εμφάνιση εμφάνιση UFO στην Ελλάδα για το 2016.

Γιώργος Ζ.

 

 • Giannis G.

  Εντάξει κανείς δεν παίρνει νομίζω και τόσο σοβαρά τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ σωρηδόν και σε παγκόσμια κλίμακα, προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο το γεγονός να δω ενα βίντεο όπου φαίνεται μια φωτεινή κουκίδα κάπου εκεί μέσα να διασχίζει τον ουρανό, θα ήθελα πιο χειροπιαστές αποδείξεις, αυτό όμως δε σημαίνει και πως δεν υπάρχουν και αληθινά καταγεγραμμένα περιστατικά με Α.Τ.Ι.Α. και εικόνες και βίντεο, αλλά άντε να τα βρεί κανείς μέσα στο σωρό των ψεύτικων…Εκτός πάλι αν προσχωρήσουμε όλοι μαζί στην άποψη πως σε αυτό το άπειρο σύμπαν είμαστε ο μόνος πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί.

  • Μια μικρή διόρθωση: Ο μόνος πολιτισμός που υπάρχει.

 • crag

  Να εργάζεσαι στην τηλεόραση (Μελέτη) ή, ακόμα χειρότερα, να είσαι μοντέρ και να μην ξέρεις τι είναι το time lapse, καταντάει τραγελαφικό. Αυτό που είδαμε είναι κανονικό βίντεο. Time lapse είναι αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/Time-lapse_photography Ο ισχυρισμός ότι βλέπουμε time lapse, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ 🙂

  • Αναρωτιόμουν αν θα το αναφέρει κανείς.

   • Γιωργος Ν

    timelapse μπορείς να πεις και τη διαδικασία. «θα φιλμάρω για ένα timelapse» απο ενα κανονικο βιντεο.

 • Γιώργος Μεταξάς

  Η γενίκευση και ευχρηστία των multicopters (τα μικρά πολυέλικα ελικοπτεράκια) είναι η χαρά του hoax-ufo-λόγου, και θα δούμε πολλά ακόμα.

 • John Smith

  Εμφάνιση ούφο την επομένη των εκλογών… δεν μπορεί, κάποια σχέση θα υπάρχει. 🙂

  Συνομωσιολόγοι, ευχαριστούμε για το άφθονο γέλιο που μας προσφέρετε με τις «αποδείξεις» σας.