Ποιοι είμαστε
Αρχική Γέλιο μέχρι δακρύων. Η πρώτη εμφάνιση ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το 2016HOAXES

Γέλιο μέχρι δακρύων. Η πρώτη εμφάνιση ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το 2016

12 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Είχα καιρό να γελάσω βλέποντας κάτι στην ελληνική τηλεόραση, ευτυχώς με αποζημίωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τα UFO, θα μου πείτε βέβαια, τί σχέση έχει η εκπομπή με το βίντεο που δείχνει εμφάνιση UFO στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, έχει και παραέχει και θα το δούμε αργότερα, ας δούμε όμως πρώτα τι λέει το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

 

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube και έχει τραβηχτεί από αερογέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κάνει το «γύρο» του διαδικτύου, εξαιτίας ενός αγνώστου φωτεινού αντικειμένου που φαίνεται να διασχίζει τον αττικό ουρανό.

Το βίντεο διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων, είναι απόσπασμα από μεγαλύτερο βίντεο που τραβούσε ομάδα κινηματογραφιστών για τις ανάγκες τηλεοπτικής παραγωγής, σύμφωνα τουλάχιστον με τα parapolitika.gr.

Ένα από τα μέλη του συνεργείου (με όνομα χρήστη στο you tube takis Pavlou) που εντόπισε το αντικείμενο. ανέβαση την επίμαχη σκηνή. Το αντικείμενο διασχίζει τον ουρανό με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά, βγαίνει μέσα από τα σύννεφα και χάνεται σε αυτά. Αυτή πρέπει να είναι και η πρώτη καταγραφή ΑΤΙΑ στην Ελλάδα για το νέο έτος.

Εξήγηση δεν έχει δοθεί επισήμως. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Το άρθρο το είδαμε στο crashonline, attikanea


 

Δεν θα πω πολλά, στις 10/01/2016 η Ελεονώρα Μελέτη έκανε εκπομπή με θέμα τα UFO όπου και έδειξε πως μπορεί κάποιος  να φτιάξει ένα βίντεο που να δείχνει κάποιo UFO, η αλήθεια είναι πως αν θέλετε να γελάσετε με τη ψυχή σας αξίζει να δείτε την εκπομπή, αν πάλι δε θέλετε να τη δείτε μπορείτε να πάτε κατευθείαν προς το τέλος της εκπομπής και συγκεκριμένα μετά το 02:50:00, εκεί λοιπόν θα δείτε πως φτιάχτηκε το βίντεο το οποίο το πήραν τα ιστολόγια και το παρουσιάζουν σαν την πρώτη εμφάνιση εμφάνιση UFO στην Ελλάδα για το 2016.

Γιώργος Ζ.

https://vimeo.com/151334595

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής