Τον ακούσατε τον Ομπάμα;

In Fake, Hoax, Συνωμοσιολογίες by Γιώργος Ζαβοδημητράκης3 Comments

Εχθές είδα στις ανακοινώσεις των φίλων μου το παρακάτω πολύ ωραίο άρθρο που εξηγεί με πολύ σαφή και επιστημονικό τρόπο (λέμε τώρα) πως ο Ομπάμα είχε προειδοποιήσει για τους τελευταίους θανάτους διάσημων και πως ήταν προμελετημένο να πεθάνουν στην ηλικία των 69 ετών, ας δούμε τι λέει το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

Γιατί δεν ακούτε τον Ομπάμα; Στα 69 χρόνια να πεθαίνουν οι διασημότητες

Όταν τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ σας δείχνει καθημερινά μια άλλη πραγματικότητα… ίσως θα έπρεπε να ξύνεται την κεφαλή σας και να φτύνεται τον κόρφο σας που δεν είστε διασημότητες… πάντα για αυτούς που ακόμα αρνούνται να αντιμετωπίσουν το πρόσωπο της φρικτής πραγματικότητας μας…

Όπως και σ’ αυτή την περίπτωση με τον καλικάντζαρο Ομπάμα να ποζάρει με το 69 και να σας δείχνει τους θανάτους που έρχονται!!!
Το γεγονός ότι οι διασημότητες πεθαίνουν στα 69 τους χρόνια δεν είναι καθόλου τυχαίο…

Όπως οι θάνατοι των Μπόουι, του Λέμμυ των Μοτορχέτν και τον ηθοποιό Άλαν Ρικμαν

Καλά που μας διαβάζεται γιατί κάποιος πρέπει να σας δείχνει την άλλη πλευρά του νομίσματος και να μαθαίνετε αυτά που σας κρύβουν…τα ονόματα τους κρύβουν την ημερομηνία λήξης τους…αν και οι διασημότητες αυτές μπορεί να ζουν και να βασιλεύουν…

Το είδαμε στο Κατοχικά Νέα


 

Μου αρέσει το τέλος, «αν και οι διασημότητες αυτές μπορεί να ζουν και να βασιλεύουν», όπως ζει και ο Έλβις άλλωστε, αυτό είναι γνωστό, αλλά ας δούμε όμως τη πραγματική φωτογραφία η οποία είχε ανέβει στις 1 Σεπτεμβρίου του 2015 σε λογαριασμό του Λευκού Οίκου και δείχνει τον Ομπάμα να ποζάρει σε μια χιλιομετρική πινακίδα στην Αλάσκα, το 1961 είναι η χρονιά γέννησης του.

Χωρίς τίτλο

 

Έκτοτε η φωτογραφία αυτή έχει κυκλοφορήσει πειραγμένη και στη πινακίδα αναγράφονται διάφορα, αναλόγως τα κέφια εκείνου που την επεξεργάστηκε.

 

Χωρίς τίτλο

 

Χωρίς τίτλο

http://knowyourmeme.com/memes/barack-obama-at-exit-glacier

Όταν ο πλανητάρχης πληροφορήθηκε για το ότι ετοιμάζουμε άρθρο υπέρ του, σχετικά με τους αστείους ισχυρισμούς του άρθρου που είδαμε, μετά χαράς δέχτηκε να φωτογραφηθεί δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπό μας.

Καταγραφή331

Γιώργος Ζ.

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • κανενας

  βασικά ο Lemmy ήταν γεννημένος το 1945 δηλαδή ήταν 70+ και όχι 69 αλλά λεπτομέρεια αυτό για τον καμμένο εγκέφαλου του αρθρογράφου των κατοχικών….

 • John Smith

  Αφού τελείωσα την ανάγνωση της μπούρδας, ένα από τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που μου απέμειναν έκανε την εξής ερώτηση: ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί; Ποιός ο λόγος να πεθάνει κάποιος διάσημος σε μια συγκεκριμένη ηλικία; Ποιός έχει κέρδος από αυτό, και τί κέρδος έχει;

  Θεώρησα -βλακωδώς όπως απεδείχθη- ότι θα υπήρχε κάποια εξήγηση, όσο ηλίθια και να ήταν, που παραλείφθηκε κατά τη μεταφορά του κειμένου, οπότε πήγα στην πηγή να δω. Τελικά, αν και δεν πήρα απάντηση στα ερωτήματά μου, βρήκα μια εξήγηση διαβάζοντας το προφίλ του αρθρογράφου, την οποία προσφέρω στο κοινό:

  Να θυμάστε παιδιά, τα ναρκωτικά κάνουν κακό. Πείτε όχι, γιατί θα γίνετε και εσείς σαν αυτούς που γράφουν τέτοιες μπούρδες.

 • NFEEFE

  Καλά, αυτός πέρα από το ότι δε ξέρει τι του γίνεται, αγνοεί και τη διαφορά ενεργητικής και παθητικής φωνής….τα μάτια μου!!