Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – GuyFi: Θάλαμος αυνανισμού στη Νέα ΥόρκηHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – GuyFi: Θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη

19 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Σίγουρα θα έχετε δει την είδηση με τον θάλαμο αυνανισμού στη Νέα Υόρκη, που από χθες αναπαράγεται από σχεδόν, όλες τις σελίδες. Όμως η είδηση δεν είναι έτσι όπως παρουσιάστηκε.Ας δούμε γιατί μιλάμε…


 

GuyFi: Θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη

Hot έκπληξη στην Times Square (video)

33001

H εταιρία Hot Octopuss ειδικεύεται στην κατασκευή sex toys και το νέο της εγχείρημα με τον τίτλο «GuyFi» έχει συγκεντρώσει πολλή δημοσιότητα.

Ο θάλαμος αυνανισμού που λανσάρει η εταιρεία, περιλαμβάνει καρέκλα, laptop και κουρτίνα που προσφέρει εχεμύθεια προκειμένου οι άνδρες να «εκτονωθούν από το στρες κατά τη διάρκεια μιας πιεστικής μέρας στη δουλειά» όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Το νέο «αξιοθέατο» στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον και σύμφωνα με το συνιδρυτή της εταιρείας Άνταμι Λιουις «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8ωρο είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν».

«Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά» δηλώνει.

«Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν… το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή» καταλήγει.

https://www.youtube.com/watch?v=BOTiUTCCAOk

Το είδαμε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ


 

Είναι εντυπωσιακό πως μπορούν να πέσουν σε μια παγίδα οι ειδησεογραφικές σελίδες. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές, αλλά ο θάλαμος δεν είναι. Αν προσέξετε λίγο την εικόνα θα δείτε πως είναι ένας κοινός τηλεφωνικός θάλαμος της Νέας Υόρκης. Το γράφει άλλωστε και με μπλε γράμματα, “Phone”.

Η εταιρία Hot Octopuss, σκέφτηκε αυτόν το κόλπο για να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο και το κατάφερε. Έτσι την μάθαμε ακόμη και στην άλλη άκρη του κόσμου, την Ελλάδα, μέχρι και στην Κολοπετινίτσα (Τριταία Φωκίδας).

Ο θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη, δεν υπάρχει. Είναι ένα διαφημιστικό κόλπο, ένα τέχνασμα μάρκετινγκ, της εταιρίας Hot Octopuss, που σε ένα κοινό τηλεφωνικό θάλαμο, κρέμασε μια μαύρη κουρτίνα, κόλλησε μια αφίσα στο πλάι με το λογότυπο GuyFi και δημιούργησε τον ψεύτικο θάλαμο αυνανισμού, για να κάνει εντύπωση και να γίνει γνωστή. Έβγαλε και μια ανακοίνωση στη σελίδα της, και τα κατάφερε μια χαρά.

Ο θάλαμος αυνανισμού στη Νέα Υόρκη δεν μπορεί να υπάρξει γιατί πολύ απλά, ο αυνανισμός σε δημόσιο χώρο, είναι παράνομος. Εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε πως δεν ενθαρρύνουν άτομα να  αυνανίζονται σε δημόσιο χώρο γιατί αυτό είναι μια παράνομη πράξη. “

33002

Άσχετα με τους ισχυρισμούς της εταιρίας, “πως περίπου 100 άνδρες χρησιμοποίησαν το θάλαμο την πρώτη μέρα”, ο θάλαμος GuyFi δεν υπάρχει πραγματικά, είναι ένα έξυπνο διαφημιστικό κόλπο της εταιρίας και φυσικά η είδηση για τον πρώτο δημόσιο θάλαμο αυνανισμού στη Νέα Υόρκη, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.