Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (;) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …. ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (;) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …. ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

20 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Από την Κυριακή 17/01/2016 κυκλοφορεί το παρακάτω, τρομολαγνικό δημοσίευμα. Όσα αναφέρει το δημοσίευμα, είναι ανοησίες και ο σκοπός του δημοσιεύματος είναι να προκαλέσει εντύπωση και περιέργεια για να κερδίσει τα κλικς.

Ας διαβάσουμε τι αναφέρει…


ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (;) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …. ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

33111

Πριν λίγο στην πλατεία Συντάγματος , στο πιο ιερό σημείο της πατρίδας μας … μερικά μετρά πιο κάτω από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη πραγματοποιήθηκε ισλαμική συγκέντρωση
 
Πακιστανών . Επικεφαλής της ήταν ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας . Ο συγκεκριμένος πρόεδρος μας είχε απειλήσει στο παρελθόν ακόμα και με πόλεμο (κάτι σαν τζιχαντ;) . Επίσης εξαιρετικά ύποπτος και επικίνδυνος ήταν ο ρόλος αναρχικών που βρέθηκαν στο πλευρό των πακιστανών μουσουλμάνων .  Είναι εξαιρετικά περίεργο το πως είναι δυνατόν οι αναρχικοί που δηλώνουν άθεοι να βρίσκονται στο πλευρό των μουσουλμάνων και ειδικότερα στο πλευρό καταπιεσμένων γυναικών που φόραγαν ισλαμικές μπούργκες (αυτοί είναι οι αγωνιστές της ελευθερίας;)  !!!!!
 
Δείτε τις εικόνες ντροπής που αντίκρισαν οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι τουρίστες που ήρθαν να επισκεφθούν την πλατεία Συντάγματος και αντί της πλατείας Συντάγματος αντίκρισαν ένα σκηνικό που θύμιζε πιο πολύ Μέκκα παρά Ελλάδα !
 
Καλό είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας να ερευνήσουν το θέμα διότι ίσως συντρέχει ακόμα και κίνδυνος εθνικής ασφάλειας .  Θα θέλαμε να αναφέρουμε ακόμα πως στο σημείο ήταν κάποιοι ελάχιστοι αστυνομικοί όπου παρακολουθούσαν άπραγοι την ισλαμική φιέστα .
 
Θα θέλαμε να κάνουμε την εξής ερωτήση , εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια αντίστοιχη συγκέντρωση στο Πακιστάν ; Η απάντηση είναι απλή ,  Ο Χ Ι !!!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ :
 
Εδώ μιλάει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας :

Δείτε ακόμα το βίντεο που μας είχε απειλήσει με πόλεμο :

Το κόκκινο βελάκι δείχνει τον ισλαμοαναρχικό όπου φοράει χαρακτηριστική μπλούζα του αναρχικού χώρου . Εδώ τον βλέπουμε σε μια φιλική συζήτηση με τα αδέρφια του τους μουσουλμάνους :

33101 33102 33103 33104 33105 33106

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ :

33107 33108 33109 33110

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ !!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ (;) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

Το είδαμε στο alert51.com (που είναι η αρχική πηγή της ανοησίας), katohika.gr, expresstime.gr, police-voice.blogspot.gr, και aetos-apokalypsis.com


 

Μόνο από τον τίτλο του άρθρου, καταλαβαίνει κανείς, πως έχουμε να κάνουμε με μια μπούρδα από τις πολλές που αναπαράγονται από blogs, που δεν σέβονται τους αναγνώστες τους. Η διαδήλωση – διαμαρτυρία είναι πραγματική, αλλά όσα αναφέρει το δημοσίευμα είναι ανοησίες με σκοπό να προκαλέσει εντύπωση. Οι Πακιστανοί μετανάστες διαμαρτύρονται ενάντια στην πρεσβεία τους στην Αθήνα και κατηγορούν τον πρέσβη και τον τρίτο γραμματέα για δωροδοκία, εκβιασμό και κατάχρηση εξουσίας. Οι διαμαρτυρίες – διαδηλώσεις γίνονται καθημερινά εδώ και 150 μέρες, από 24 Αυγ του 2015. Φυσικά τις καθημερινές δεν μαζεύονται πολλά άτομα, αλλά τις Κυριακές ο αριθμός των διαδηλωτών είναι αρκετά πιο αυξημένος.

33112

Παρατηρήστε τι αναγράφουν τα πλακάτ.

Και το βίντεο της διαμαρτυρίας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.facebook.com/427638934077023/videos/515640288610220/

Ο ισχυρισμός πως “αναρχικοί” συμπαραστέκονται στους Πακιστανούς διαδηλωτές, εκτός από ανυπόστατος είναι εντελώς ανόητος. Ο νεαρός φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι των οπαδών της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας FC ST. PAULI και ο αρθρογράφος τον βάπτισε αναρχικό και υσχιρίζεται πως το μπλουζάκι είναι “χαρακτηριστική μπλούζα του αναρχικού χώρου”.

Όπως είδαμε παραπάνω, όσα ισχυρίζεται το τρομολαγνικό δημοσίευμα, με τίτλο “ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (;) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ …. ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)”, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανοησίες του αρθρογράφου και καταρρίπτονται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.