Ποιοι είμαστε
Αρχική Αστροναύτης αποκαλύπτει ότι εξωγήινοι έχουν έρθει στη γη;HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Αστροναύτης αποκαλύπτει ότι εξωγήινοι έχουν έρθει στη γη;

26 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Μία δήλωση αστροναύτη για την ύπαρξη εξωγήινων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε να μην οδηγηθεί η γη στη καταστροφή, μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή και βαρυσήμαντη; Οχι όταν προέρχεται από τον Edgar Mitchell.

Aς δούμε πρώτα το άρθρο.

 

b585f9e5a3c469ffa06e3cc069cabdfa

Ένας αστροναύτης της NASA, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mirror, ισχυρίζεται πως φιλειρηνικοί εξωγήινοι ήρθαν στον πλανήτη μας με σκοπό να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα σε ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση. Η… επίσκεψη με καλό σκοπό πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον αστροναύτη, κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στην έρημο του Νέου Μεξικού. Πρόκειται για το White Sands, το πεδίο δοκιμής ατομικών όπλων, για το οποίο οι εξωγήινοι εκδήλωσαν τεράστιο ενδιαφέρον. «Ήθελαν να μάθουν για τις στρατιωτικές μας δυνατότητες» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως οι εξωγήινοι «προσπαθούσαν να μας εμποδίσουν από το να πάμε σε πόλεμο στη Γη.» Ο 84χρονος δήλωσε πως τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, τα στηρίζουν και άλλοι αξιωματούχοι. «Έχω μιλήσει με πολλούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάστηκαν σε αυτά τα σιλό κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Μου είπαν ότι ΑΤΙΑ παρατηρήθηκαν συχνά και συχνά απενεργοποιούσαν τους πυραύλους τους. Άλλοι αξιωματικοί από βάσεις στην ακτή του Ειρηνικού μου είπαν ότι οι δοκιμαστικοί πύραυλοί τους συχνά καταρρίπτονταν από εξωγήινα διαστημόπλοια». Τέλος, ο Μίτσελ αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι οι εξωγήινοι προσγειώθηκαν στο Roswell, στο Νέο Μεξικό και ορισμένοι από αυτούς είχαν συλληφθεί ζωντανοί!

Το είδαμε katohika.gr. pronews.gr


 

Οντως ο Edgar Mitchell έδωσε συνέντευξη στη Mirror και δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2015 Από έναν πρώην αστροναύτη όμως θα περιμέναμε να δούμε αληθινές αποδείξεις, δυστυχώς όμως και πάλι έχουμε αερολογίες, κάποιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν τα όσα λέει, ποιοι αξιωματούχοι; Κάποιοι αξιωματικοί είπαν ότι εξωγήινα διαστημόπλοια κατέρριπταν τους πυραύλους, ποιοι αξιωματικοί;

Edgar-Mitchell

Θα περιμέναμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε στα σοβαρά τον Edgar Mitchell, σε αυτό όμως φταίει ο ίδιος και ο δρόμος που επέλεξε για να παίζει το όνομά του, βλέπετε παρά το γεγονός ότι πάτησε και αυτός στη σελήνη ο Armstrong και ο Aldrin είναι αυτοί που το όνομά τους ακούγεται πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αστροναύτη.

Ο Edgar Mitchell επέλεξε να φλερτάρει με τη συνωμοσιολογία και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για εξωγήινους, το έχει κάνει το 1996 αλλά και το 2004 όπου είπε ότι έχουν βρεθεί πτώματα εξωγήινων και ότι υπάρχει μια ομάδα που έχει σταματήσει να ενημερώνει τους προέδρους της Αμερικής για το θέμα των εξωγήινων.

Το 2008 ο Edgar Mitchell, παρά τα όσα ισχυρίστηκε για τους εξωγήινους και μυστικές συνωμοσίες, είπε ότι η Nasa δεν συμμετέχει σε καμία είδους συνωμοσία και δεν συγκαλύπτει τίποτα, η δήλωση του αυτή μάλλον θα στενοχωρήσει πολλούς συνωμοσιολόγους καθώς είναι γνωστό πως στη φαντασία των συνωμοσιολόγων η Nasa παίζει κύριο ρόλο στη συγκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινων.

https://web.archive.org/web/20160126105451/http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1037471/Apollo-14-astronaut-claims-aliens-HAVE-contact–covered-60-years.html

“NASA does not track UFOs. NASA is not involved in any sort of cover up about alien life on this planet or anywhere in the universe.

 

4063-funny-alien-face-big-eyes-wallpaper-420x394
Και φτάνουμε στο 2014 όπου ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ εξωγήινους, δεν έχει απειληθεί ποτέ από κανέναν για όσα έχει πει και ότι όλα αυτά είναι εικασίες από μέρους του.

Jim Clash: Is it separate efforts within countries like the U.S., Russia, China? Or is it a worldwide cabal?

Ed Mitchell: I think it’s worldwide, but I have no way of proving that. It’s just speculation on my part.

JC: Have you ever seen a UFO yourself?

EM: I consider myself fairly well informed, although I have not seen one personally.

JC: Have you ever been threatened by anyone about your outspokenness on UFOs?

EM: No, but they wouldn’t be very successful with me if they tried.

To επίμαχο σημείο της παραδοχής του για το ότι δεν έχει καμία απόδειξη στο παρακάτω σύνδεσμο .

http://www.askmen.com/entertainment/right-stuff/ed-mitchell-interview-3.html

4th-Of-July-The-Day-Will-Smith-Saved-Us-From-The-Aliens-Funny-Meme-Picture-Man-In-Black-Pic

 

Με βάση τα παραπάνω μόνο στα σοβαρά δεν μπορεί να δει κανείς τον Edgar Mitchell, η έλλειψη αποδεικτικών στοιχειών και η στάση του στο θέμα είναι αυτά που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας στα όσα ισχυρίζεται.

 

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής