Καταρρίπτεται – Αποτελέσματα χημικής ανάλυσης των αεροψεκασμών.

In Συνωμοσιολογία by Θοδωρής Δανιηλίδης18 Comments

Καιρό είχαμε να δούμε κάποια νέα απόδειξη από τους οπαδούς της θεωρίας των αεροψεκασμών. Πρόσφατα κοινοποίησαν στο facebook, ένα έγγραφο που γράφει με μεγάλα γράμματα, «Chemtrails Analyse».

33502

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, οι οπαδοί της συνωμοσιολογικής θεωρίας των αεροψεκασμών, κοινοποιούν οτιδήποτε συμφωνεί με τη θεωρία τους, δίχως να εξετάσουν ή να αναρωτηθούν αν αυτό που κοινοποιούν είναι αληθές και αξιόπιστο ή όχι.

Το παραπάνω έγγραφο, δεν είναι κάποια ανάλυση των λευκών ουρών που βλέπουμε στον ουρανό. Το «Chemtrails Analyse» και το «Der Aluminium Wert ist 10,000 Fach zu Hoch!» έχουν προστεθεί στο εγγραφο της ανάλυσης. Η πραγματική εικόνα του εγγράφου από την αρχική πηγή, είναι η παρακάτω.

33503

 

Άσχετα όμως με την προσθήκη του «Chemtrails Analyse», θα πρέπει να πάρουμε αυτό το εγγραφο στα σοβαρά και να το δεχτούμε σαν κάποια απόδειξη των αεροψεκασμών;

Το πρόβλημα είναι στη συλλογή του δείγματος. Το δείγμα ήταν νερό της βροχής που είχε συγκεντρωθεί πάνω στο κάλυμμα ενός τζακούζι, στο Valais της Ελβετίας! Μαντέψτε τι άλλο μπορεί να είχε αυτό το κάλυμμα πάνω του. Σκόνη μήπως; Το έδαφος περιέχει τεράστιες ποσότητες αλουμινίου και η σκόνη του εδάφους που θα σηκωθεί από τον άνεμο, έχει καθίσει στο κάλυμμα του τζακούζι και έχει μολύνει το δείγμα.

Εδώ βλέπουμε τις αναλογίες των διαφόρων μετάλλων στο φλοιό της γης. Είναι προφανές πως μετά το πυρίτιο, το αλουμίνιο είναι το πιο συνηθισμένο.

Εκτός από τη σκόνη που είχε πάνω του, το κάλυμμα του τζακούζι και το νερό της βροχής περιέχει σωματίδια από αιωρούμενη σκόνη. Η ποσότητα των σωματιδίων ποικίλει σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες. Ένα δείγμα από μια σύντομη έντονη καταιγίδα μετά από μια ξηρή περίοδο θα σας δώσει περισσότερα σωματίδια από ένα δείγμα που λήφθηκε μετά από αρκετές ημέρες βροχής. Ακόμη, η ποσότητα των σωματιδίων στο δείγμα, θα ποικίλει ανάλογα με το χρόνο που έχει αφεθεί στο ύπαιθρο, το δοχείο συλλογής.

Η ανάλυση του δείγματος, έχει γίνει από την INTERLABOR Belp AG και το εργαστήριο απάντησε πως το πιστοποιητικό της ανάλυσης 1406-00844 που εκδόθηκε από την INTER Belp AG, δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου που συνδέονται με τα chemtrails. Η INTER Belp AG, δεν διαθέτει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δείγματα, τη δειγματοληψία και τα δοχεία του δείγματος. Ωστόσο, αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της ανάλυσης. Η χρήση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης (και η ερμηνεία του) είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

33505

http://www.interlabor.ch/images/pdf/statement%20chemtrails.pdf

Όλο αυτό μας θυμίζει μια ανάλυση σε λασπόνερο που έκανε ο Michael Murphy και φυσικά βρήκε αλουμίνιο. Δείτε το στο 6ο λεπτό στο παρακάτω λινκ για να καταλάβετε, πως οι οπαδοί αυτής της θεωρίας μας παρουσιάζουν αναξιόπιστα στοιχεία ως αποδείξεις των αεροψεκασμών.

https://youtu.be/_uqWdRD_9ak?t=6m

Το δείγμα συλλέχτηκε από ένα κάλυμμα τζακούζι και είναι άγνωστο, πόση σκόνη περιείχε. Αυτό κάνει το δείγμα αναξιόπιστο και φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί, απόδειξη των χημικών αεροψεκασμών.

 • Απόστολος Στάβλος

  Εγώ δεν ξέρω αν αληθεύει ή δεν αληθεύει η θεωρία των «αεροψεκασμών». Μου φαίνεται όμως πιθανό και το ένα και το άλλο, όχι επειδή έχω στα χέρια μου αναλύσεις και αποδείξεις αλλά από το γεγονός και μόνο ότι ζούμε σε έναν τρομακτικά απαίσιο κόσμο όπου κυβερνήσεις και εταιρίες κάνουν ό,τι γουστάρουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Επομένως αν οι Ναζί θανάτωναν Εβραίους σε θαλάμους και αν η Monsanto πλασάρει στείρους, μεταλλαγμένους σπόρους στην αγορά για να ελέγξει την τροφή παγκοσμίως, τότε ούτε και οι αεροψεκασμοί θα μου φαίνονταν περίεργο αν αληθεύουν.

  Πάντως, πράγματι βλέπω συχνά τις συγκεκριμένες «ουρές» στον ουρανό. Δεν ξέρω τί είναι, αλλά τις βλέπω. Περνάει ένα αεροπλάνο, αφήνει μια έντονη ουρά πολλών χιλιομέτρων η οποία μετά από 4-5 ώρες «απλώνει» και γίνεται νέφος.

 • Dion Zante
 • Hodor

  Η μετάφραση του «aluminium» δεν είναι «αλουμίνιο», αλλά «αργίλιο». Στην Ελλάδα ως αλουμίνιο εννοούμε τη μεταλλική επεξεργασμένη μορφή του αργιλίου, αλλά στο φλοιό της Γης προφανώς το στοιχείο είναι το αργίλιο, όχι το αλουμίνιο. Και πράγματι, το αργίλιο είναι το τρίτο συχνότερο στοιχείο στο φλοιό, καθώς συμμετέχει στη σύσταση εκατοντάδων ορυκτών και, συνεπακόλουθα, πετρωμάτων.

 • Γιώργος Μεταξάς

  Αγαπητοί φίλοι, διαβάστε σήμερα στο «in.gr» στη στήλη «Τεχνολογία – Επιστήμη», τα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα μιας μελέτης για τις θεωρίες συνωμοσίας.

  • John Smith

   Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα: οι υποστηρικτές τέτοιων θεωριών θα ισχυριστούν ότι οι «συνωμοσίες» αυτές έχουν ήδη αποκαλυφθεί, και όλοι εμείς που διαφωνούμε απλά είμαστε ανόητοι ή μέρος της προσπάθειας συγκάλυψης. Άρα και πάλι δεν τους πείθεις.

   • Γιώργος Μεταξάς

    Πώς το έλεγε ο Αριστοφάνης στον «Πλούτο»?
    «Ου με πείσεις, καν με πείσης»

 • Γιώργος Μεταξάς

  Πέρα από τον προβοκατόρικο τίτλο, πρώτη φορά βλέπω έγγραφο μισό γερμανικά και μισό γαλλικά. Με την ίδια λογική μήπως υπάρχει και το τιμολόγιο για την αγορά του υγρού και του ψεκασμού του από το αεροπλάνο?!

  • Darth Homer

   Φυσικα. εχουμε εκπτωσεις τον Φεβρουαριο και τον Αυγουστο. Επισης ειδικη τιμη στις 6/6/16 λογω των 3 εξαριων. Βαριο λιτρο 100 ευρω απσεκαστο. Αλουμινιο 10ε /λιτρο απσεκαστο. Μοργκελονς 234 ε τα 100 νανορομποτ , απσεκαστα και σταχτη 12/κιλο απσεκαστη. Προσφορα το Στροντιο καθε Σαββατο μονο με 124ε τα 10 κιλα , απσεκαστα. Υπολογιστε +23% ΦΠΑ και 1.666% κρατησεις υπερ ιλουμινατων. Τηλεφωνο κρατησεων , ενα μαυρο με δισκο.

 • John Smith

  Πόσο μου πήρε να καταλάβω ότι είναι μπούρδα; Όσο το να δώ τη λέξη «chemtrails» γραμμένη σε επίσημο έγγραφο, και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από ότι το υπόλοιπο κείμενο. Άμα θες να πλαστογραφήσεις κάτι, τουλάχιστον καν’ το πειστικά.

  Και επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν το πρόσεξαν, τί να υποθέσω; Ότι δεν τους νοιάζει που είναι ψεύτικο αρκεί που τους δικαιώνει, ή ότι πείθουν τον εαυτό τους ότι είναι πραγματικό;

  • Darth Homer

   καποιοι κανουν καριερα διαιωνιζοντας την μπουρδα περι «χημικων πσεκαζμων». Εχουν φτιαξει και «ομαδες δρασης» και καθε λιγο διοργανωνουν «πορειες» , «ομιλιες» και «διαμαρτυριες» , διατηρουν σελιδες και ανεβαζουν βιντεακια στο youtube. Θα συνεχισουν να βρισκουν «αποδειξεις» γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχθουν οτι παραπλανουν τους ευπιστους.

   • Darth Homer

    syntax error :p

  • ΗΛΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

   Θα συμφωνησω μαζι σου. Ουτε μια δουλεια δεν μπορουν να κανουν σωστα βρε παιδι μου αυτοι οι συνωμοσιολογοι. Πολυ τσαπατσουλια. Ποιο εντονο χρωμα -black- των γραμματων που προστεθηκαν και ελειψη κλισης περιπου 5 μοιρων που εχουν οι υπολοιπες γραμμες λογω κακης στοιχισης στη ληψη της φωτογραφιας σε κανουν να καταλαβεις απο το πρωτο δευτερολεπτο οτι οι φρασεις αυτες προστεθηκαν μετα. Πλεον δεν εχουν τι αλλο να βαλουν και βαζουν οτι να ναι.

   • Remon_Kewl

    Τι γωνίες και χρώματα και λοιπά. Το χειρότερο είναι ότι έχουν προσθέσει γερμανικό κείμενο σε γαλλικό έγγραφο.