Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Αποτελέσματα χημικής ανάλυσης των αεροψεκασμών.ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Καταρρίπτεται – Αποτελέσματα χημικής ανάλυσης των αεροψεκασμών.

27 Ιαν
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Καιρό είχαμε να δούμε κάποια νέα απόδειξη από τους οπαδούς της θεωρίας των αεροψεκασμών. Πρόσφατα κοινοποίησαν στο facebook, ένα έγγραφο που γράφει με μεγάλα γράμματα, “Chemtrails Analyse”.

33502

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, οι οπαδοί της συνωμοσιολογικής θεωρίας των αεροψεκασμών, κοινοποιούν οτιδήποτε συμφωνεί με τη θεωρία τους, δίχως να εξετάσουν ή να αναρωτηθούν αν αυτό που κοινοποιούν είναι αληθές και αξιόπιστο ή όχι.

Το παραπάνω έγγραφο, δεν είναι κάποια ανάλυση των λευκών ουρών που βλέπουμε στον ουρανό. Το “Chemtrails Analyse” και το “Der Aluminium Wert ist 10,000 Fach zu Hoch!” έχουν προστεθεί στο εγγραφο της ανάλυσης. Η πραγματική εικόνα του εγγράφου από την αρχική πηγή, είναι η παρακάτω.

33503

 

Άσχετα όμως με την προσθήκη του “Chemtrails Analyse”, θα πρέπει να πάρουμε αυτό το εγγραφο στα σοβαρά και να το δεχτούμε σαν κάποια απόδειξη των αεροψεκασμών;

Το πρόβλημα είναι στη συλλογή του δείγματος. Το δείγμα ήταν νερό της βροχής που είχε συγκεντρωθεί πάνω στο κάλυμμα ενός τζακούζι, στο Valais της Ελβετίας! Μαντέψτε τι άλλο μπορεί να είχε αυτό το κάλυμμα πάνω του. Σκόνη μήπως; Το έδαφος περιέχει τεράστιες ποσότητες αλουμινίου και η σκόνη του εδάφους που θα σηκωθεί από τον άνεμο, έχει καθίσει στο κάλυμμα του τζακούζι και έχει μολύνει το δείγμα.

Εδώ βλέπουμε τις αναλογίες των διαφόρων μετάλλων στο φλοιό της γης. Είναι προφανές πως μετά το πυρίτιο, το αλουμίνιο είναι το πιο συνηθισμένο.

Εκτός από τη σκόνη που είχε πάνω του, το κάλυμμα του τζακούζι και το νερό της βροχής περιέχει σωματίδια από αιωρούμενη σκόνη. Η ποσότητα των σωματιδίων ποικίλει σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες. Ένα δείγμα από μια σύντομη έντονη καταιγίδα μετά από μια ξηρή περίοδο θα σας δώσει περισσότερα σωματίδια από ένα δείγμα που λήφθηκε μετά από αρκετές ημέρες βροχής. Ακόμη, η ποσότητα των σωματιδίων στο δείγμα, θα ποικίλει ανάλογα με το χρόνο που έχει αφεθεί στο ύπαιθρο, το δοχείο συλλογής.

Η ανάλυση του δείγματος, έχει γίνει από την INTERLABOR Belp AG και το εργαστήριο απάντησε πως το πιστοποιητικό της ανάλυσης 1406-00844 που εκδόθηκε από την INTER Belp AG, δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου που συνδέονται με τα chemtrails. Η INTER Belp AG, δεν διαθέτει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δείγματα, τη δειγματοληψία και τα δοχεία του δείγματος. Ωστόσο, αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της ανάλυσης. Η χρήση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης (και η ερμηνεία του) είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

33505

http://www.interlabor.ch/images/pdf/statement%20chemtrails.pdf

Όλο αυτό μας θυμίζει μια ανάλυση σε λασπόνερο που έκανε ο Michael Murphy και φυσικά βρήκε αλουμίνιο. Δείτε το στο 6ο λεπτό στο παρακάτω λινκ για να καταλάβετε, πως οι οπαδοί αυτής της θεωρίας μας παρουσιάζουν αναξιόπιστα στοιχεία ως αποδείξεις των αεροψεκασμών.

https://youtu.be/_uqWdRD_9ak?t=6m

Το δείγμα συλλέχτηκε από ένα κάλυμμα τζακούζι και είναι άγνωστο, πόση σκόνη περιείχε. Αυτό κάνει το δείγμα αναξιόπιστο και φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί, απόδειξη των χημικών αεροψεκασμών.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.