Καταρρίπτεται – Γιγαντιαία Τρύπα ‘Τρώει’ Τον Φλοιό Της Γης.

In Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Γκάφες by Θοδωρής Δανιηλίδης4 Comments

Γιγαντιαία τρύπα που «τρώει» το φλοιό της γής; Πόσες ανοησίες χωράνε σε μερικές γραμμές κειμένου; 


40035

Βίντεο: Γιγαντιαία Τρύπα ‘Τρώει’ Τον Φλοιό Της Γης

Ένα εκπληκτικό βίντεο καταγράφει ένα από τα πιο μυστήρια φαινόμενα, καθώς καταγράφει μια γιγαντιαία τρύπα μέσα στη θάλασσα να “τρώει” ον φλοιό της Γης.

Η συγκεκριμένη τρύπα εντοπίστηκε στις ακτές της Πορτογαλίας, συγκεκριμένα στην περιοχή Serra de Estrela, όπου βρίσκεται η μαγευτική λίμνη στο βάθος της οποίας φαίνεται να κρύβεται το μυστηριώδες φαινόμενο.

40031

Οι επιστήμονες που έχουν μελετήσει την περιοχή το αποδίδουν σε ένα φράγμα, περίπου 1.500 μέτρων, που είχε χτιστεί το 1955. Το συγκεκριμένο φράγμα φαίνεται να έσπασε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το απίστευτο φαινόμενο, Που κόβει την ανάσα.

40032

Το είδαμε στα παρακάτω ιστολόγια.

https://archive.is/TdbB5

https://archive.is/h4OB0

Υπάρχει και με λίγο… διαφορετικό τίτλο.

40033

https://archive.is/F5Nk3


Αρχικά να αναφέρουμε πως η «τρύπα» δεν εντοπίστηκε στις ακτές της Πορτογαλίας, ούτε στη θάλασσα. Αρκετά ιστολόγια το κατάλαβαν και αφαίρεσαν την λέξη «θάλασσα» και την αναφορά για τις «ακτές της Πορτογαλίας» από το ‘άρθρο. Κάτι είναι κι’ αυτό.

Η «τρύπα» που βλέπουμε στο βίντεο είναι ανθρώπινη κατασκευή, μια τσιμεντένια χοάνη που υπάρχει στη μικρή λίμνη Covao dos Conchos και διοχετεύει το νερό της λίμνης μέσω μιας σήραγγας 1519 μέτρων, στο υδροηλεκτρικό φράγμα Marques da Silva και τη μεγαλύτερη λίμνη Comprida (Lagoa Comprida) που είναι μέρος του υδροηλεκτρικού συστήματος της Serra da Estrela

http://beira.pt/turismo/rotas-e-percursos/rota-do-funil-dos-conchos/

https://www.geocaching.com/geocache/GC4B123_lagoa-do-covao-dos-conchos

http://www.tsf.pt/sociedade/ambiente/interior/para-onde-vao-as-aguas-da-barragem-dos-conchos-5015549.html

http://observador.pt/2016/02/04/video-um-buraco-negro-na-agua-nao-um-lago-na-serra-da-estrela/

https://www.google.gr/maps/place/Serra+da+Estrela,+6215+Unhais+da+Serra,+%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1/@40.3638805,-7.6107273,206m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0xd3d28a0408be839:0x1d00ebbed2102ce0!6m1!1e1

Η τσιμεντένια χοάνη είναι γνωστή και δεν χρειάζεται να την μελετήσουν οι επιστήμονες, ούτε έσπασε κάποιο φράγμα για να δημιουργηθεί το «φαινόμενο». Η γιγαντιαία τρύπα που «τρώει» το φλοιό της Γης, δεν είναι ούτε γιγάντια, ούτε «τρώει» το φλοιό της Γης, ούτε είναι κάποιο περίεργο φαινόμενο, ούτε είναι στη θάλασσα, ούτε εντοπίστηκε στις ακτές της Πορτογαλίας, ούτε τη μελέτησαν επιστήμονες. Όλα τα παραπάνω είναι ανοησίες του αρχικού αρθρογράφου, που βρήκε ένα πολύ ωραίο, εντυπωσιακό βίντεο και το γέμισε με ανοησίες.

40034

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Όλη η Παιδεία!!!

  • Giorgos Zoulis

   Σε ένα σάιτ!

 • Γιώργος Μεταξάς

  Μην ανησυχείτε γι’ ΑΥΤΗ τη μαύρη τρύπα, γιατί ως γνωστόν τη Γη θα την καταπιεί η μαύρη τρύπα που θα δημιουργήσει το CERN!

  • Spock

   Την έχει ήδη καταπιεί και δεν μας το λένε!