Πόσες φορές θα μας χτυπήσει το διαστημικό σκουπίδι WT1190F ;

In Διάφορα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης2 Comments

old_news

 

Εδώ και δυο μέρες περίπου εμφανίστηκε στην ελληνική μπλογκόσφαιρα το παρακάτω άρθρο, ας το δούμε.

Χωρίς τίτλο

Το μυστηριώδης «διαστημικό σκουπίδι» θα χτυπήσει τη Γη στις 13 Νοέμβριου στις ακτές της Σρί Λάνκα . Οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να είναι, παρα μόνο ότι είναι τεχνητό και το ονόμασαν WT1190F.

Απο τη στιγμή που άρχισαν την παρακοούθηση του αντικειμένου – που κάνει κύκλούς γύρω απο τη Γη με μεγαλύτερη ακτίνα τροχειάς απο ότι η Σελήνη – έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ίσως είναι ανθρώπινη παρέμβαση . Αστρονόμοι που μελέτησαν παλιό φωτογραφικό υλικό παρατήρησαν ότι είναι εκεί απο το 2012.

«Είναι μια χαμένη διαστημική ιστορία που ξαναγυρίζει να μας στοιχειώσει» ισχυρίζεται ο αστροφυσικός του Χαρβαρντ Jonathan McDowe

To άρθρο εμφανίστηκε στο prisonplanet.gr, the secret real truth, ellaniapili


 

Τι να είναι άραγε αυτό το μυστηριώδες τεχνικό σκουπίδι με την ονομασία WT1190F που έρχεται κατευθείαν στη γη και θα τη χτυπήσει στις 13 Νοεμβρίου, όπως μας πληροφορούν τα ελληνικά ιστολόγια;

Εγώ θα σας πω, κάμερα σ’ εμένα.

Αν κάνουμε μια βόλτα από την ιστοσελίδα της Nasa και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου 2015 θα δούμε ότι το διαστημικό σκουπίδι (υπόλειμμα κάποιας διαστημικής αποστολής) κάηκε στην ατμόσφαιρα της γης και δεν αποτέλεσε κίνδυνο για κανέναν.

http://www.nasa.gov/feature/wt1190f-safely-reenters-earth-s-atmosphere-provides-research-opportunity

wt1190f11132015_1

 

Πρόκειται δηλαδή για περιστατικό που έγινε, μην ρωτήσετε το γιατί ορισμένα  ιστολόγια επέλεξαν να το αναπαράγουν σαν κάποιο μελλοντικό γεγονός.

Γιώργος Ζ.

 

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Γιώργος Μεταξάς

    Γενικά πάντως, δεν νομίζω ότι κάποιο διαστημικό σκουπίδι είναι αρκετά μεγάλο και συμπαγές ώστε τα κομμάτια του να αποτελέσουν ουσιαστικό κίνδυνο πέφτοντας στη Γη. Τα αεροπλάνα που πέφτουν, είναι ένας πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος (εννοώ για τους ΑΠΕΞΩ από το αεροπλάνο).

    • Εκτος άμα στέκεται ακριβώς από κάτω.