Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται: Εκτακτη είδηση – Αμερικανικό ήταν το αεροσκάφος που βομβαρδισε το νοσοκομείο της Azaz!!!HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται: Εκτακτη είδηση – Αμερικανικό ήταν το αεροσκάφος που βομβαρδισε το νοσοκομείο της Azaz!!!

16 Φεβ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Αλλη μία κραυγαλέα περίπτωση ψευδούς ειδήσεως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ας δούμε τι ισχυρίζεται και μετά το αναλύουμε.

6b068-fake-sign

Εκτακτη είδηση..κατέπεσε η σκευωρία των αμερικανών!!!!Αμερικανικό ήταν το αεροσκάφος που βομβαρδισε το νοσοκομείο της Azaz!!!Το “τσίμπησαν ρωσικοί δορυφόροι που σαρώνουν την τουρκοσυριακή μεθόριο..αποκλειστική φωτογραφία

123-640x400 (1)
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους,πόσο διεστραμένοι άνθρωποι διαχειρίζονται τις τύχες του κόσμου!!!Η Ρωσία πρίν λίγο δημοσιοποίησε φωτογραφία δορυφόρου τηλεσκόπισης που δείχνει την στιγμή που ένα αεροσκάφος των ΗΠΑ,τύπου Α-10,χτυπά το νοσοκομείο της πόλεως Azaz με συνέπεια τους δεκάδες νεκρούς!!!

Οι σκοτεινοί κύκλοι της Αμερικής,έστησαν μια νέα προβοκάτια τύπου Σεράγεβο,όπως τότε στην Βοσνία που δαιμονοποίησαν τους Σέρβους!!!Σκοπός τους να αποκτήσουν το ηθικό έρεισμα ώστε να εισβάλουν στην Βόρεια Συρία οι Τούρκοι.Τότε όμως στην Βοσνία δεν υπήρχε ο Β.Πούτιν όπως σήμερα!!!Οι ρωσικοί δορυφόροι με ευκρίνεια ελαχίστων εκατοστών απέδωσαν στήν διεθνή κοινή γνώμη τον μέγα προβοκάτορα!!!Είναι αυτός που βρίσκεται πίσω απο την Άγκυρα,πίσω απο τον isis,πίσω απο κάθε δύναμη της νέας εποχής…και η ώρα του πλησιάζει.

To είδαμε  the secret real truth


Πριν ξεκινήσουμε μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους την πραγματική είδηση που είχε κυκλοφορήσει και αφορούσε επίθεση σε νοσοκομείο και σχολείο στην πόλη Azaz, η επίθεση φέρεται να έγινε από Ρώσους.

http://www.naftemporiki.gr/story/1066734/sxoleio-kai-nosokomeio-paidon-epligisan-stin-azaz-tis-boreias-surias

http://www.ibtimes.co.uk/syria-nine-dead-msf-hospital-idlib-destroyed-russian-air-strike-1543875

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/12157604/MSF-backed-hospital-in-Syria-destroyed-by-Russian-air-strikes.html

Ας πάμε τώρα και στο υπό εξέτασιν άρθρο.

Η φωτογραφία που χρησιμοποιούν είναι επεξεργασμένη, ένα νοσοκομείο στη μέση του πουθενά, πόσο μεγάλο θα ήταν αυτό το νοσοκομείο για να φαίνεται έτσι από ένα δορυφόρο; Σαφώς και δεν θα αναρωτηθεί κανείς από τους χρήστες του διαδικτύου που κοινοποιούν αυτή την είδηση ως αληθινή. Για τα ιστολόγια δεν έχει σημασία, τα κλικς των επισκέψεων έχουν σημασία και αυτά είναι που μετράνε.

 

123-640x400 (1)

 

Η κανονική φωτογραφία είναι η παρακάτω και μας έρχεται από το 2014  όπου είχε χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη για την κατάρριψη της πτήσης MH17 των αερογραμμών της Μαλαισίας. Την φωτογραφία την είχαν κυκλοφορήσει οι Ρώσοι με τους ισχυρισμούς ότι ευθυνόταν η Ουκρανία για τη κατάρριψη του αεροσκάφους.

mh17-2_3107711b

Δείτε το άρθρο στον Telegrpaph

Χωρίς τίτλο

Αυτό που έκαναν ήταν να προσθέσουν επάνω στην αρχική φωτογραφία το αμερικανικό αεροσκάφος και το νοσοκομείο και να αφαιρέσουν το boeing και το ίχνος του πυραύλου που το χτύπησε.

Καλό θα είναι θυμάστε πως σχεδόν κανένα μπλογκ τέτοιου τύπου που αναπαράγουν το άρθρο αυτό δεν μπορεί να έχει έκτακτη ή αποκλειστική είδηση τέτοιου βεληνεκούς με παγκόσμιο ενδιαφέρον, έβαλα το σχεδόν για να μην με πείτε απόλυτο, το πολύ πολύ να έχει καμιά έκτακτη είδηση του στυλ. «Αποκλειστικό! Τρακάρισμα κάτω από το σπίτι μου».

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής