Καταρρίπτεται – Βίντεο μαγειρικής παιδιών και βρεφών.

11

Ένα βίντεο κυκλοφορεί στην ελληνική μπλοκοσφαιρα, μιας εκπομπής μαγειρικής με κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος παιδιών. Τι άλλο θα δούμε; 

Πρώτα θα διαβάσουμε τους ισχυρισμούς των άρθρων και μετά θα περάσουμε στην πραγματικότητα.


 

Βίντεο μαγειρικής παιδιών και Βρεφών,χρηματοδοτούμενο από τους Ευρωπαίους Οικολόγους Πράσινους! Η Αλήθεια ότι Σατανιστές Αντίχριστοι διοικούν την Ευρώπη! Δείτε και Διαδώστε να ξυπνήσουν όλοι!

Η Αλήθεια ότι Σατανιστές Αντίχριστοι διοικούν την Ευρώπη! Δείτε και Διαδώστε να ξυπνήσουν όλοι!

33801

Όλοι μας αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν όλη η ανθρωπότητα να πηγαίνει κατά διαόλου και να υπάρχει δυστυχία,πείνα,εξαθλίωση,πόλεμοι και λιμοί.Πως είναι δυνατόν να έχουν σκλαβώσει την ανθρωπότητα με το χρήμα και την εξουσία,να υπάρχει παγκοσμίως κατάπτωση των αξιών και η άνοδος ακραίων συμπεριφορών που δεν μπορούν να εξηγηθούν με την κοινή λογική.

Σας ετοιμάσαμε 4 βίντεο μιας Αλήθειας που θα σας σοκάρει και ελπίζουμε να σας ξυπνήσει και να σας ταρακουνήσει ώστε να διαδώσετε την Αλήθεια με την σειρά σας.Μέλημα μας είναι να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός αλλά και άλλοι προς εμάς φιλικοί λαοί για την ύπαρξη ενός Σατανιστικού δικτύου παγκοσμίως που όχι μόνο έχει φέρει την δυστυχία στον Πλανήτη μας αλλά ευθύνεται και για πολέμους,τρομοκρατικές πράξεις,δολιοφθορές,πείνα,παγκόσμια καταπιστεύματα και παγκόσμια χρέη!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ότι δεν είχατε φανταστεί ούτε στις χειρότερες σας σκέψεις και αν δεν σας το παρουσιάζαμε και σας το γράφαμε απλά δεν θα μας πιστεύατε και θα μας θεωρούσατε γραφικούς η ακόμα και τρελλούς!Υπάρχει συστηματική και διαδεδομένη ανθρωποφαγία παιδιών,βρεφών και ενηλίκων.Χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως και κανένας δεν τολμάει να αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν να εξαφανίζονται τόσα παιδιά αλλά και τόσοι άλλοι άνθρωποι και να μην μπορούν ποτέ να εντοπιστούν στοιχεία για την ανεύρεση τους?

Υπάρχει ένα καλοστημένο σχέδιο και στην Ευρώπη που φορούν τον μανδύα του σοσιαλισμού και της προοδευτικότητας και είναι και εκλεγμένοι από τον άμοιρο λαό που δεν ξέρει ποιοί είναι αυτοί οι πολιτικοί και τι κάνουν μέσα στα σπίτια τους η μέσα στις κρυφές οργανώσεις που ανήκουν.

Πρόσφατα στην Γερμανία το Πολιτικό Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων ήθελε να περάσει ΝΟΜΟ που θα επέτρεπε την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών υπό την μορφή της επιτρεπόμενης σεξουαλικής σχέσης Ενηλίκων με Παιδιά,συν αυτό υπήρχαν και άλλες διατάξεις για σεξουαλικές επαφές μεταξύ μελών της Οικογένειας αλλά και μεταξύ ανθρώπων με ζώα.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ το οποίο ψάξαμε και την αντίστοιχη καταγγελία που έγινε μέσα στην Αυστριακή βουλή από λογικούς πολιτικούς.Συγκεκριμένα το Πολιτικό Κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων της Αυστρίας αυτη την φορά,χρηματοδότησε ένα Ενημερωτικό βίντεο με λεφτά φορολογουμένων τα οποία έχουν στα ταμεία τους για να ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΝΙΤΖΕΛ Η ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΥΠΑ ΓΚΟΥΛΑΣ και κατά όλη την εκπομπή γίνετε μνεία στην εξαίρετη αυτή τροφή αλλά και στο ότι κατανάλωνεται πλεόν εδώ και χρόνια σε διάφορους κύκλους της Ελίτ,ότι υπάρχει δίκτυο που παρέχει παιδικό και βρεφικό κρέας αλλά και ότι είναι προσβάσιμο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΙΤ.

Ποιοί είναι αυτοί που τρώνε κρέας παιδιών και γιατί κανένας δεν έδειξε αυτό το περιστατικό η δεν έγινε επέμβαση από την Δικαιοσύνη?Πολύ φοβόμαστε αγαπητοί φίλοι και φίλες ότι αυτή η ΕΛΙΤ αποτελείται από όλες τις υψηλές μορφές εξουσίας που κυβερνούν σήμερα τις χώρες αλλά και ολόκληρη την ΕΥΡΩΠΗ.

Ξυπνήστε αδέρφια και διαδώστε το άρθρο είναι σημαντικό να το μάθουν όλοι,δείξτε το τους και ειδικά στις μεγάλες ηλικίες θα έχει το αποτέλεσμα που θέλουμε,να σταματήσει επιτέλους αυτός ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ που μας έχει επιβάλλει να ψηφίζουμε Πολιτικά κόμματα και Πολιτικούς που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΒΙΝΤΕΟ 1 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Το είδαμε στο dikastirio.com, που είναι η αρχική πηγή και στα katohika.grthesecretrealtruthattikaneadynati-ellada


 

Το ίδιο βίντεο κυκλοφορεί και σε διαφορετικό άρθρο μαζί με ένα άσχετο βίντεο, διαφήμιση της Agenda 21


 

Η Ατζέντα 21 και η σατανική ελίτ μας τρώει στην κυριολεξία!

33802

H Aτζέντα 21 επιθυμεί την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους και δεν το κρύβει. Ακόμα και εκπομπές μαγειρικής ανθρώπινου κρέατος και μάλιστα βρεφών διαφημίζουν οι κανίβαλλοι ως μόδα και delicatessen της Ελίτ.
Άλλη μια ανώμαλη τάση που διαφημίζεται ως εκλεπτυσμένο γούστο πλασάρεται στους ανθρώπους, που πρέπει να ενοχοποιηθούν που υπάρχουν και μολύνουν τον κόσμο με τα πολλά παιδιά.
Με τις διαφημίσεις τους κατηγορούν τους ανθρώπους που υπάρχουν μέσα στη φύση και πρέπει να αφήσουν χώρο να «επουλωθεί», χωρίς να υπάρχουν μέσα σε αυτή, όπως δείξαμε σε προηγούμενο βίντεο:

Αφού με τις εκτρώσεις δεν γίνεται και πολύ καλή δουλειά, τώρα τα μαγειρεύουν κιόλας τα μωρά!
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Το είδαμε στο prisonplanet.grkatohika.gr, και skeftomasteellhnika


 

Όλοι οι ισχυρισμοί για κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος παιδιών είναι ανοησίες που ξεκίνησαν από το dikastirio.com που ζητάει και δωρεά, για να συνεχίσει το «σοβαρό» έργο του. Η συνέχεια είναι γνωστή, την ανοησία θα την αναδημοσιεύσουν γνωστά και άγνωστα blog, για να τραβήξουν επισκεψιμότητα και έτσι το ίντερνετ έχει καταντήσει ένας απέραντος  σκουπιδότοπος, γεμάτος ανοησίες και συνωμοσιολογίες.

Το βίντεο με την μαγειρική ανθρώπινου κρέατος παιδιών έχει τίτλο «Frisch am Tisch» και είναι μια ταινία μικρού μήκους, που προβλήθηκε στο Αυστριακό φεστιβάλ ταινιών τρόμου «Fright Nights» στις 3 Απρ 2011. Στο φεστιβάλ ταινιών τρόμου «Fright Nights» προβάλλονται κινηματογραφικά έργα και ταινίες μικρού μήκους, επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές παραγωγές. Η ταινία μικρού μήκους «Frisch am Tisch», είναι μια παρωδία εκπομπής μαγειρικής που προσπαθεί να παρομοιάσει την κατανάλωση μοσχαριού με την κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος παιδιών.

„Frisch am Tisch“ – Vom Vegetarier zum Kinderfresser

http://web.archive.org/web/20160224225813/https://frightnights.wordpress.com/2011/04/03/frisch-am-tisch-vom-vegetarier-zum-kinderfresser/

https://archive.is/O2i4t

https://archive.is/Sah6y

Χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας, τα παιδιά με ενώτια βοοειδών (σκουλαρίκια για τα βοοειδή)

33804a

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους «Frisch am Tisch».

Το βίντεο έφτασε μέχρι τη βουλή της Αυστρίας, γιατί η μουσική της ταινία γράφτηκε από τον επικεφαλής των πρασίνων της Καρινθίας,  Rolf Holub και οι πράσινοι, εμφανίζονται μεταξύ των χορηγών της ταινίας.

33805

https://archive.is/TqJka

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία του βίντεο με την εκπομπή μαγειρικής ανθρώπινου κρέατος και οι συνωμοσιολογικές ανοησίες για την σατανική πάμπλουτη ελίτ που τρώει κρέας παιδιών, καταρρίπτονται.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Conpap

  Η μουσική πάντως του βίντεο μου προκαλεί ηδονή.

 • Vassia P.

  Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! Mpouaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! Hthela na xera poia vodia pistevoun tetoies eidhseis!

 • Marinos Pdk

  Μόνο η ελίτ! Γιατί άμα ο φτωχός λιμπιστεί βρέφος δεν μπορεί να βρει πουθενά! Είναι τόσο σπάνιο είδος στη γη!

 • Konstas

  Δεν μας είπαν και τίποτε καινούργιο. Γνωρίζουμε από παλιά για τις ανίερες προτιμήσεις αυτής της μικρής ελίτ. Εδώ και βιντεο-ντοκουμέντο όπου ένα μέλος της ελιτ (κόμης) πίνει το αίμα μιας αθώας γυναίκας.
  https://www.youtube.com/watch?v=h-1sPdn_p70

 • catballou

  […] υπάρχει δίκτυο που παρέχει παιδικό και βρεφικό κρέας αλλά και ότι είναι προσβάσιμο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΙΤ.[…]

  Πωπωπω ζήλια!!!
  Λαχταρούσε ο τύπος παιδικό και βρεφικό κρέας αλλά είναι προσβάσιμο μόνο στην ελιτ!!!

  • John Smith

   Ναι οι άθλιοι, σα δε ντρέπονται! Όλα για τον εαυτό τους τα θέλουν. Για τον απλό κόσμο τίποτα.

   Πάντως το γεγονός ότι κάτι το μυστικό και προσβάσιμο μόνο στην ελίτ διαφημίζεται στο internet ώστε να είναι προσιτό σε όλους εμένα με ξεπερνάει.

 • Μάνος

  Πάντως, όσοι μασάνε από αυτές τις αρλούμπες θα πρότεινα να προσφέρονται προς βρόσιν ως βοειδή. Θα γλύτωναν και μερικά τετράποδα το σφάξιμο. Λέω!!!

 • John Smith

  Έπρεπε να μου γυρίσουν το στομάχι πρωί πρωί. Μη και περάσει μέρα που δεν θα γράψει κάποιος μια ανοησία.

  Και ναι, υπάρχουν σατανιστικές ομάδες που θυσιάζουν βρέφη, και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει και κανιβαλισμός. Μόνο που αυτά γίνονται κατά τη διάρκεια τελετών, όχι γιατί σε κάποιους αρέσει η γεύση των μωρών και σίγουρα όχι με συνταγές μαγειρικής, Επιπλέον αυτό γίνεται κρυφά. Καμιά τέτοια ομάδα δεν θα δημοσιοποιούσε τις πρακτικές της, ακριβώς για να μη δώσει στόχο.

  Εάν πάλι κάποιος θέλει να το δει θεολογικά -δηλαδή ότι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την πίστη τους-, και πάλι δεν βγάζει νόημα. Το να σε υποχρεώσουν να τηρείς ένα τελετουργικό το οποίο δεν δέχεσαι δεν τους προσφέρει κάτι. Εσύ παραμένεις αντίθετος και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

  Άρα δεν έχει νόημα να ανησυχεί κανείς μήπως του επιβάλλουν να πιστεύει κάτι παρά τη θέλησή του. Αν θέλει να προσέχει, ας ψάξει να βρει ποια πράγματα που παλιά ήταν κατακριτέα τώρα προωθούνται ως σωστά και -η μαγική λέξη- «προοδευτικά», προκειμένου να γίνουν αποδεκτά απ’ τον κόσμο.

  • Sir Maybach

   Η ψυχραιμη και η ορθολογική σκεψη πάντως τείνει να είναι είδος πολυτελείας πλέον. Η άκριτη -σε βαθμό αφέλειας- αναπαρωγή «σκουπιδιών» του ίντερνετ είναι μάστιγα των καιρών μας σε βαθμό που αναρωτιέμαι συχνά αν σε μερικούς αξίζει να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ… Ακραίο μεν, αλλά αν δώσεις σε ένα πίθηκο να χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο το πιο πιθανό είναι να στο πετάξει στο κεφάλι!