Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται: Αλλαγή του DNA μας από εξωγήινους πριν από 1000 χρόνιαHOAXES

Καταρρίπτεται: Αλλαγή του DNA μας από εξωγήινους πριν από 1000 χρόνια

29 Φεβ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ενα άρθρο αναπαράγεται κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας πληροφορεί ότι κατόπιν επιστημονικών ερευνών βρέθηκε ότι οι εξωγήινοι παρενέβησαν στο DNA μας με σκοπό να μας δώσουν ώθηση, ας δούμε τι λέει το αστείο αυτό άρθρο.

560f7a959ed02

Στην Λυών της Γαλλίας οι επιστήμονες μελετώντας το ανθρώπινο DNA σε όλο τον κόσμο έβγαλαν το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι πριν από 1000 χρόνια περίπου παρενέβαλαν ένα «πακέτο» από καινούργια γονίδια στα ήδη υπάρχοντα γονίδια του ανθρώπου.

Ο κύριος ερευνητής Δρ Jean Sedeaux θεωρεί ότι ο «κάποιος» ήταν μια φυλή γενναιόδωρων διαστημικών εξωγήινων που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας γύρω στο …1000 μ.Χ., και αποφάσισαν ότι μας χρειάζονταν μια ώθηση προς τα εμπρός για την η εξέλιξή μας.

Η ομάδα του Δρ Sedeaux οδηγήθηκε στο απίστευτο αυτό συμπέρασμα όταν πραγματοποιούσε έρευνα για το ανθρώπινα γονίδια. «Καταχωρώντας κάθε ένα από τα 30.000 γονίδια που βρίσκονται στο σκέλη του διπλού έλικα του ανθρώπινου DNA, βρήκαμε ένα μικροσκοπικό τμήμα που χρησιμοποιούσε έναν εξ ολοκλήρου διαφορετικό κώδικα από τα άλλα γονίδια».

Στην αρχή υπέθεσαν ότι κάποιος ιός είχε ενσωματωθεί στο ανθρώπινο DNA , αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρχε κανένας τέτοιος ιός στη γη. «Και το πιο περίεργο είναι ότι αυτό το ξεχωριστό «πακέτο» από γονίδια είχε τις απαραίτητες χημικές ουσίες για να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα γονίδια.

Οι επιστήμονες βρήκανε ότι αυτή η μυστήρια γενετική «βελτίωση» έγινε κατά προσέγγιση πριν από 200 γενεές, δηλ. περίπου πριν από 1.000 χρόνια. «Αυτή η ανακάλυψη μας ξεσήκωσε τα μυαλά μας, «λέει ο Δρ Sedeaux

 

«Τώρα τοποθετούμε το πακέτο γονιδίων σε εργαστηριακούς πιθήκους για να δούμε ακριβώς τι θα γίνει.

Το άρθρο αυτό παίζει τουλάχιστον από το 2012, δείτε το στο the secret real truth και επανεμφανίστηκε και πάλι, δείτε το στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ


 

 

Αν καθίσετε να μιλήσετε σοβαρά, πράγμα που δεν σας το συνιστώ, με συνωμοσιολόγους – ουφολόγους φαν θα σας πουν ότι δεν αποκλείουν το γεγονός πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για το ανθρώπινο είδος, ενδεχομένως κάποιοι, κατα φαντασίαν ψαγμένοι, να σας φέρουν και ως απόδειξη το άρθρο αυτό, ολόκληρος επιστήμονας όπως  Δρ Sedeaux μιλάει, όχι κάποιος τυχαίος.

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω, το 2003 η ιστορία αυτή δημοσιεύεται για πρώτη φορά σε εφημερίδα δείτε ΕΔΩ, αλήθεια λέω, δείτε και την φωτογραφία.

Χωρίς τίτλο

Η εφημερίδα η οποία έβγαλε την ιστορία είναι η πιο γνωστή σατιρική εφημερίδα των Η.Π.Α, πρόκειται για τη Weekly World News η οποία από το 1979 έδωσε ρεσιτάλ με τα άρθρα της, ας θυμηθούμε μερικά που εντοπίσαμε στην ελληνική αφυπνισμένη μπλογκόσφαιρα τα οποία έπαιξαν σαν πραγματικές ειδήσεις.

ΣΟΚάρει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μυστικού που έκρυβε η NASA εδώ και 40 χρόνια!!

Μυστηριώδες πλάσμα στην Αίγυπτο θάφτηκε με τιμές Φαραώ (BINTEO)

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν υψηλότερο I.Q

Η NASA αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

Η εφημερίδα όμως με το σατιρικό αυτό άρθρο είχε σκοπό να αποπροσανατολίσει το κόσμο από το τι πραγματικά συνέβη, όντως οι εξωγήινοι ήταν η αιτία για την εξέλιξη μας πριν χιλιάδες χρόνια, το παρακάτω σκίτσο  μας δίνει με απόλυτο και ωμό ρεαλισμό τι πραγματικά έγινε.

1239700_595567857219554_3824549873672458234_n

 

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής