Η είδηση για τη 15χρονη τζιχαντίστρια που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Ανόβερο

In Διάφορα by Γιώργος Ζαβοδημητράκης0 Comments

Μία είδηση εμφανίστηκε στα ιστολόγια τις τελευταίες ημέρες και συνοδεύεται μάλιστα από ένα βίντεο, δείτε παραδείγματα στο police-voice και pentapostagma.gr, ας δούμε τι λέει το άρθρο.

2,w=650,c=0.bild

Η Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 15χρόνη τζιχαντίστρια μαχαίρωσε τον αστυνομικό στο λαιμό με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί μέχρι θανάτου ..

Μετά την σύλληψη, η κοπέλα δεν ασχολήθηκε με το αν ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε είχε πεθάνει, αλλά ανησυχούσε αν μαντίλα της ήταν σωστά και κάλυπτε τα μαλλιά της, σύμφωνα πάντα με το νόμο της Σαρία.

Σύμφωνα με το Breitbart , οι αρχές αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η κοπέλα ήθελε να δολοφονήσει τον αστυνομικό, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να ενταχθεί στην Ισλαμικό Κράτος.

Τώρα που η Ευρώπη έχει ανοίξει τις χώρες της στους αραβικής προέλευσης αιτούντες άσυλο όλων των ηλικιών, ακόμη και τα παιδιά που αποδεικνύουν ότι η ισλαμική ανατροφή τους είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο, τον Νοέμβριο του 2015 αλλά στην Ελλάδα δεν προβλήθηκε και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ.


 

Ας ξεκινήσουμε από το βίντεο, μας έρχεται όντως από το Νοέμβριο του 2015 αλλά όχι από τη Γερμανία, μας έρχεται από τo Ισραήλ, πρόκειται για φρουρό ασφαλείας ο οποίος δέχτηκε την επίθεση. Ο φρουρός τραυματίστηκε ελαφρά και πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντας την σοβαρά.

Beitar Ilit: Arab Woman Casually Stabs Guard Talking to Her

Το ότι όμως το βίντεο δεν είναι από τη Γερμανία δεν σημαίνει ότι και η είδηση είναι ψεύτικη.

Η είδηση για επίθεση σε αστυνομικό στο Ανόβερο από 15χρονη, φανατική του ISIS, είναι αληθινή και ανέβηκε όντως στη Bild στις 3/3/2016, το περιστατικό είχε σημειωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα. Ο αστυνομικός επέζησε παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο λαιμό.

http://www.bild.de/news/inland/mordversuch/hannover-messer-attacke-44791200.bild.html

 

Γιώργος Ζ.

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.