Ποιοι είμαστε
Αρχική Η είδηση για τη 15χρονη τζιχαντίστρια που μαχαίρωσε αστυνομικό στο ΑνόβεροΔΙΑΦΟΡΑ

Η είδηση για τη 15χρονη τζιχαντίστρια που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Ανόβερο

8 Μαρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Μία είδηση εμφανίστηκε στα ιστολόγια τις τελευταίες ημέρες και συνοδεύεται μάλιστα από ένα βίντεο, δείτε παραδείγματα στο police-voice και pentapostagma.gr, ας δούμε τι λέει το άρθρο.

2,w=650,c=0.bild

Η Γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η 15χρόνη τζιχαντίστρια μαχαίρωσε τον αστυνομικό στο λαιμό με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, αφήνοντάς τον να αιμορραγεί μέχρι θανάτου ..

Μετά την σύλληψη, η κοπέλα δεν ασχολήθηκε με το αν ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε είχε πεθάνει, αλλά ανησυχούσε αν μαντίλα της ήταν σωστά και κάλυπτε τα μαλλιά της, σύμφωνα πάντα με το νόμο της Σαρία.

Σύμφωνα με το Breitbart , οι αρχές αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η κοπέλα ήθελε να δολοφονήσει τον αστυνομικό, επειδή δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή και να ενταχθεί στην Ισλαμικό Κράτος.

Τώρα που η Ευρώπη έχει ανοίξει τις χώρες της στους αραβικής προέλευσης αιτούντες άσυλο όλων των ηλικιών, ακόμη και τα παιδιά που αποδεικνύουν ότι η ισλαμική ανατροφή τους είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Το περιστατικό συνέβη στο Ανόβερο, τον Νοέμβριο του 2015 αλλά στην Ελλάδα δεν προβλήθηκε και ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=sqtVEYxEELo


 

Ας ξεκινήσουμε από το βίντεο, μας έρχεται όντως από το Νοέμβριο του 2015 αλλά όχι από τη Γερμανία, μας έρχεται από τo Ισραήλ, πρόκειται για φρουρό ασφαλείας ο οποίος δέχτηκε την επίθεση. Ο φρουρός τραυματίστηκε ελαφρά και πυροβόλησε τη γυναίκα τραυματίζοντας την σοβαρά.

http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/guard-shoots-black-clad-arab-woman-terrorist-who-stabbed-him/2015/11/08/

Το ότι όμως το βίντεο δεν είναι από τη Γερμανία δεν σημαίνει ότι και η είδηση είναι ψεύτικη.

Η είδηση για επίθεση σε αστυνομικό στο Ανόβερο από 15χρονη, φανατική του ISIS, είναι αληθινή και ανέβηκε όντως στη Bild στις 3/3/2016, το περιστατικό είχε σημειωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα. Ο αστυνομικός επέζησε παρά το σοβαρό τραυματισμό του στο λαιμό.

http://www.bild.de/news/inland/mordversuch/hannover-messer-attacke-44791200.bild.html

 

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής