Καταρρίπτεται – ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (βίντεο)

27

Ένα άρθρο που πραγματικά δεν ξέρουμε πως να το προλογίσουμε. Είναι σενάριο; Είναι έκθεση ιδεών; Έτσι δεν θα γράψουμε τίποτα σαν πρόλογο και απλά θα σας το παρουσιάσουμε πριν περάσουμε στην πραγματική είδηση.


 

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! (βίντεο)

34501

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η Ιαπωνία είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εύρυθμες κοινωνίες, παρ’ όλα αυτά τελευταία γίνεται και εκεί μια οργανωμένη προσπάθεια εισβολής του Ισλάμ. Όλο το λαμπερό παρελθόν τους, τα βιβλία τους, τα ιερά τους, ναοί, νεκροταφεία και αγάλματα, κινδυνεύουν να εξαλειφτούν από ιμάμηδες λόγω άγνοιας της πολιτικής εισβολής του Ισλάμ. Η ισλαμική προπαγάνδα δεν παύει να υφίσταται και εκεί. Οι λαθρομετανάστες προσπαθούν και σε αυτήν τη χώρα να επιβάλλουν με τη βία το νόμο της δικής τους ζούγκλας.

34502

Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι Ιάπωνες, αν και αρκετά πολιτισμένοι, δεν παύουν να προέρχονται από προγόνους εξ’ αίματος πολεμιστών και μαχητών, (Σαμουράϊ). Αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουν δυναμικά και με επιτυχία με τις γνώσεις πολεμικών τεχνών τους όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ορισμένοι προειδοποιούν τους Ιάπωνες ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να εισέρχονται ούτε για διακοπές στη χώρα. Ειδάλλως αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών που έπονται αν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Οι γυναίκες θα αρχίσουν να βιάζονται όπως στη Σουηδία, ενώ οι άντρες θα εξαναγκάζονται να γίνουν μουσουλμάνοι.

Έτσι τόσο οι Ιάπωνες όσο και άλλοι λαοί θα πρέπει να αρχίσουν να αντιδρούν δυναμικά ενάντια αυτής της εισβολής, αλλιώς αυτό το λάθρο Ισλάμ με τις διαθέσεις που έχει και που δεν κρύβονται, στο τέλος θα μας πετάξει σταδιακά όλους έξω από την ίδια μας τη χώρα.

Το είδαμε στο nikosxeiladakis.grpentapostagma.gr,  hellas-now.com και volcanotimes.com


 

Όσες φορές και να είδαμε το βίντεο δεν είδαμε samourai, πολεμικές τέχνες ή ninja. Κάτι κλοτσομπουνίδια είδαμε και τους Ιάπωνες αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Δεν θα αναλύσουμε τις ανοησίες που διαβάζουμε στο άρθρο, απλά θα σας παρουσιάσουμε την πραγματική είδηση.

 

Τα επεισόδια συνέβησαν την Κυριακή 25 Οκτ. 2015 έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο και στα πλάνα βλέπουμε μια συμπλοκή μεταξύ των Τούρκων και Κούρδων. Περισσότεροι από 600 Τούρκοι υπήκοοι, συμπεριλαμβανομένων των εθνοτικών μειονοτήτων της χώρας ήταν στην πρεσβεία για να ψηφίσουν για τις εθνικές εκλογές της Τουρκίας. Η ψηφοφορία για τους Τούρκους υπηκόους που ζουν στην Ιαπωνία ξεκίνησε στις 9 π.μ. Η ακριβής αιτία για την αψιμαχία είναι υπό έρευνα, ανέφερε η Ιαπωνική αστυνομία και τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από κάποιους ανθρώπους που κυμάτιζαν σημαίες διαφόρων εξτρεμιστικών οργανώσεων στην Τουρκία

https://www.youtube.com/watch?v=WVo0D6LN-xU

https://www.youtube.com/watch?v=co0OcqLVYJ8

http://archive.is/5W8rd

http://archive.is/gnKx9

http://archive.is/BJNNF

Ισχυρισμοί πως οι λαθρομετανάστες, προσπαθούν να επιβάλλουν το ισλάμ στην Ιαπωνία και οι ninja με τους samourai αντιδρούν, καταρρίπτονται.  Το σενάριο αυτό δεν έχει γίνει ταινία.

 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Φελέκι

  Τούτη η Σουλτάνα μαχητική δημοσιογράφα μου μοιάζει όλο και σε καποια μούφα την πετυχαίνω.

 • Μερακλης

  Επιβεβαιώνω.

 • ym74

  Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί από την είδηση είναι ότι η κατά τα άλλα οπισθοδρομική Τουρκία επιτρέπει την ψήφο των πολιτών της που ζουν στο εξωτερικό, ενώ η δημοκρατική Ελλάδα, όχι.

 • skinhead_Oi

  για τον ορο «λαθρομεταναστης» και «παρανομος μεταναστης» επειδη μ απαντησατε πολλοι. διαβαστε εδω http://picum.org/picum.org/uploads/file_/Statement_Terminology_Int%20MigrantsDay_18Dec%202014_GR.pdf

  • Konstas

   Φίλε μου, συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος και το άρθρο το οποίο παραπέμπεις είναι τουλάχιστον παραπλανητικό, αν όχι ευθέως ψευδές.

   Η είσοδος στην χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη και ως εκ τούτου, αυτός που την επιχειρεί, διαπράττει ποινικό αδίκημα.

   Συγκεκριμένα, με το άρθρο 83 του Ν. 3386/2005, με τίτλο «παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα» ορίζεται ότι «1. Ο υπήκοος τρίτης χώρας, που εξέρχεται ή επιχειρεί να εξέλθει από το ελληνικό έδαφος ή εισέρχεται ή επιχειρεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ» (για όποιον δεν γνωρίζει, η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5 χρόνια, από εκεί και πάνω είναι κάθειρξη).

   Αν πρόσεξες στο άρθρο που παραπέμπεις, αναφέρεται ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, ότι δήθεν ο όρος «παράνομος μετανάστης» είναι νομικά λανθασμένος, επειδή η έλλειψη εγγράφων δεν αποτελεί ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑ.

   Μα οι παράνομοι μετανάστες δεν ονομάζονται έτσι επειδή δεν έχουν χαρτιά, ονομάζονται έτσι επειδή εισήλθαν στην χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις. Τι κάνει λοιπόν το άρθρο, προκειμένου να πετάξει στάχτη στα μάτια; Λέει κάτι κατ’ αρχήν σωστό, ότι δηλαδή το να μην έχεις χαρτιά ΑΠΟ ΜΟΝΟ του δεν είναι κατ’ αρχήν ποινικό αδίκημα, αλλά παραλείπει φυσικά να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ονομάζονται ως παράνομοι (και διώκονται ποινικά) επειδή δεν έχουν χαρτιά, αλλά επειδή μπήκαν στην χώρα.

   Για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Όποιος κάνει μια παράνομη πράξη ονομάζεται παράνομος, όχι παράτυπος. Παράτυπος χωρίς να είναι παράνομος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να κάνει μια πράξη (λ.χ. να εισέλθει στην χώρα), αλλά του λείπει μια καθαρά τυπική προϋπόθεση (λ.χ. μια σφραγίδα).

   Οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα, χωρίς καμία διατύπωση είναι καθαρά ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, καθώς ΔΕΝ ισχύει ότι έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στην χώρα και απλώς τους λείπει κάποια τυπική ενέργεια. Δεν θα αλλάξουμε την ελληνική γλώσσα, ούτε τις νομικές έννοιες για την πολιτική ορθότητα. Αν δεν ήταν τόσοι πολλοί, ώστε να είναι αδύνατη η τιμωρία όλων, κανονικά θα τιμωρούνταν με ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως και 5 χρόνια (το γνωρίζεις ότι οι παράνομοι μετανάστες που έχουν καταδικαστεί από ελληνικά δικαστήρια, θεωρούνται κατά το ποινικό δίκαιο ως «εγκληματίες»;).

   Όσον αφορά το «λαθρομετανάστης», πράγματι, δεν είναι νομικός όρος, αλλά είναι ένας επίσης ορθός όρος γλωσσικά. Λάθρα σημαίνει κρυφά. Λαθρομετανάστης είναι αυτός μου μεταναστεύει κρυφά από το κράτος, χωρίς να ακολουθήσει τις επίσημες διατυπώσεις του (γιατί αν τις ακολουθούσε, το κράτος θα τον απέρριπτε και δεν θα του επέτρεπε την είσοδο). Γι’ αυτό έχουμε και λέξεις όπως λαθροκυνηγός, λαθρέμπορος κλπ.

 • John Smith

  Αμάν, το Χειλαδέικο εξαπλώνεται! Ήρθε το τέλος, μετανοείτε αμαρτωλοί!

  Και αυτό που μου τη σπάει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι ενώ η γενική ιδέα είναι σωστή -έχουμε αρκετές περιπτώσεις με φανατισμένους μουσουλμάνους, τόσο σε ισλαμικές χώρες όσο και σε άλλες- κάποιοι θεωρούν σκόπιμο να δημοσιεύουν βλακείες που όχι μόνο δεν έχουν καμία βάση αλλά μειώνουν και τη σοβαρότητα του θέματος. Και όλα αυτά μόνο για μερικά hits παραπάνω.

  • Moderation76

   «Και αυτό που μου τη σπάει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι ενώ η γενική ιδέα είναι σωστή -έχουμε αρκετές περιπτώσεις με φανατισμένους μουσουλμάνους, τόσο σε ισλαμικές χώρες όσο και σε άλλες» Τους Χριστιανούς και τους Εβραίους ξέχασες. Για την ακρίβεια αυτοί ριζοσπατικοποίησαν ορισμένους Μουσουλμάνους με τις πολιτικές τους. Να τα λέμε όλα. Καμια λοιπόν «γενική» ιδέα δεν υπάρχει.

   • John Smith

    Δυστυχώς γενική ιδέα υπάρχει. Δεν άκουσα ποτέ Χριστιανούς ή Εβραίους να κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας ενάντια σε ανθρώπους που δεν τους φταίνε σε τίποτα. Ούτε μιλάμε για μικρές μουσουλμανικές ομάδες που προσαρμόζονται σιγά σιγά στο δυτικό τρόπο ζωής. Πολλές χώρες στις οποίες το μουσουλμανικό στοιχείο είναι ισχυρό αντιμετωπίζουν προβλήματα, γιατί οι μουσουλμάνοι συσπειρώνονται και στη συνέχεια προσπαθούν να επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους.

    Σίγουρα ο φανατισμός εναντίον του κάθε μετανάστη δεν βοηθάει κανέναν, αλλά ας μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

    • Moderation76

     Νομίζω οτι αυτό που περιγράφεις απο μόνο του ειναι ένα άκρο. «Πολλές χώρες στις οποίες το μουσουλμανικό στοιχείο είναι ισχυρό αντιμετωπίζουν προβλήματα, γιατί οι μουσουλμάνοι συσπειρώνονται και στη συνέχεια προσπαθούν να επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους»; Αυτές ειναι ρητορικές ακροδεξιές. Κανένα στοιχείο δεν υπαρχει γιαυτο και κάλλιστα μπορεί να ειπωθεί για οποιαδηποτε θρησκευτική ομάδα. Στην αφρικη οι νούμερο ενα τρομοκρατικες οργανώσεις ειναι χριστιανικες. ΟΙ Εβραίοι συνεχώς δολοφονούν και καταπατούν τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Τρομοκρατία δεν ειναι μόνο αυτό που βαφτίζουν τα μιντιακά κατεστημένα.

     • John Smith

      Γιατί πρέπει να χαρακτηρίζεται «ακροδεξιά ρητορική» κάθε άποψη που έχει να κάνει με ξένους; Ακροδεξιοί ήταν οι Δανοί με τα σκίτσα του Μωάμεθ; Ακροδεξιοί ήταν οι υπάλληλοι του Charlie; Ειδικά στην περίπτωση του Charlie, που έχει σατιρίσει τους πάντες, ποίοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν βίαια;

      Όσο για τις περιπτώσεις που αναφέρεις, ακραία στοιχεία υπάρχουν παντού. Υπάρχει όμως μια διαφορά: οι Χριστιανοί μπορεί να γίνουν τρομοκράτες αντίθετα από την πίστη τους, οι μουσουλμάνοι γίνονται τρομοκράτες σύμφωνα με την πίστη τους -για τους Εβραίους δεν ξέρω. Ο μουσουλμάνος θεωρεί θρησκευτικό του καθήκον να εξισλαμίσει τους άλλους με κάθε κόστος, κάτι που τον καθιστά σαφώς πιο επικίνδυνο από τις άλλες περιπτώσεις.

     • Moderation76

      Κάθε άποψη που έχει να κάνει με ξένους δεν είναι ακροδεξιά ρητορική, μετατρέπεται εύκολα σε αυτό όταν αοριστολογούμε χωρίς στοιχεία εναντίον ανθρώπων καταλήγοντας να γενικεύουμε. Από πού συμπέρανες ότι το Ισλάμ συμφωνεί με την τρομοκρατία; Η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων την καταδικάζει. Οι τρομοκράτες καταδικάζονται από τους Μουσουλμάνος και το ίδιο το Ισλάμ. Από την άλλη αν έχεις διαβάσει λίγο Βίβλο, συγκεκριμένα την Παλαιά Διαθήκη, θα δεις ότι περιέχει ασύγκριτη περισσότερη βία. Το θέμα μας δεν είναι η Charlie και τα Σκίτσα. Πάντα θα υπάρχουν τρελοί από διάφορες εθνικότητες, σημαίες, θρησκείες, ιδεολογίες, φιλοσοφίες, κοσμοαντιλήψεις που κάνουν τέτοια εγκλήματα. Ο Μπρεβιεκ ηταν δεξιός πατριώτης (μην ξεχνιόμαστε). Λες «οι Χριστιανοί μπορεί να γίνουν τρομοκράτες αντίθετα από την πίστη τους, οι μουσουλμάνοι γίνονται τρομοκράτες σύμφωνα με την πίστη τους». Πως προκύπτει αυτό; Ο Χριστιανισμός ευνοεί την τρομοκρατία όπως και κάθε θεωρεία, ιδέα, θρησκεία, φιλοσοφία, μπορούν να ερμηνευτούν υπέρ της τρομοκρατίας. Η Κου Κλουξ Κλαν λέει ότι έχει το άγιο πνεύμα. Κάθε θρησκεία έχει θρησκευτικό καθήκον να διαδοθεί και να εξαπλωθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα επικίνδυνο. Ο Χριστιανισμός που διαδόθηκε με βία καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του ήταν τρομοκρατία; Ο Μέγας Αλέξανδρος; Όλα πρέπει να τα μελετάμε σε σωστά-αντικειμενικά πλαίσια και μην βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε και να σχηματίσουμε στερεότυπα, μιας και αυτά ακριβώς τα στερεότυπα επιστρέφουν με πολύ εύκολο τρόπο στις δικιες μας αρχές και ιερά.

     • John Smith

      Το τι κάνει η πλειοψηφεία των μουσουλμάνων δεν έχει να κάνει με το τι η πίστη τους τους διδάσκει. Πολύ καλά κάνουν και καταδικάζουν την τρομοκρατία -αν το κάνουν- αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που οι επιθέσεις αυτοκτονίας είναι τόσο διαδεδομένες ανάμεσά τους, και αυτός είναι η πίστη τους. Η άποψη ότι κερδίζουν τον παράδεισο εάν πεθάνουν σκοτώνοντας απίστους δικαιολογεί τη χρήση και τέτοιων μεθόδων.

      Θα ήθελα επίσης να μου εξηγήσεις πώς εννοείς το «ο Χριστιανισμός ευνοεί την τρομοκρατία» ή το «ο Χριστιανισμός διαδόθηκε με βία καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμα του», γιατί νομίζω ότι μάλλον κάπου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο ακραίες πράξεις ορισμένων φανατικών που διαστρεβλώνουν τα όσα ισχυρίζονται ότι πιστεύουν και άλλο θρησκεία δημιουργημένη εξ’ αρχής με κατακτητικούς σκοπούς υπ’ όψη. Στη μια περίπτωση το λάθος το έχουν συγκεκριμένα πρόσωπα, στην άλλη το έχει η ίδια η πίστη.

     • Αλή αλ-Γιουνάνι

      «οι μουσουλμάνοι γίνονται τρομοκράτες σύμφωνα με την πίστη τους»

      Μπορείς να μου πεις πάνω σε τί το στηρίζεις αυτό;

    • Straniero

     Οι επιθέσεις αυτοκτονίας είναι αποτέλεσμα ιμπεριαλιαλιστικών επεμβάσεων, ήτοι χριστιανών. Σε αυτές τις επεμβάσεις ουκ ολίγοι άμαχοι έχουν δολοφονηθεί. Ολόκληρες οικογένειες και χωριά έχουν ξεκληριστεί. Και θα συμφωνήσω με τον pao-peristeri, ότι τρομοκρατία είναι μόνο ότι μονάχα ότι βαφτίζουν τα ΜΜΕ της Δύσης;

     • John Smith

      «Οι επιθέσεις αυτοκτονίας είναι αποτέλεσμα ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, ήτοι χριστιανών». Όχι. Οι επιθέσεις αυτές είναι αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης νοοτροπίας. «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις» έχουμε σε πολλές περιπτώσεις, και όχι μόνο από Χριστιανούς, αλλά δεν αντέδρασαν όλοι έτσι. Ή μήπως αυτός που πάει το πρωί στη δουλειά του και καταλήγει θύμα μιας τέτοιας επίθεσης δεν είναι άμαχος; Η κάθε πλευρά είναι υπεύθυνη για τα δικά της λάθη, και το ότι κάποιοι μπορεί να σκοτώνουν αμάχους δεν δικαιολογεί την αντίπαλη πλευρά να κάνει το ίδιο.

      Επίσης άλλο είναι τα εγκλήματα πολέμου και άλλο οι τρομοκρατικές επιθέσεις. Το ότι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα -θάνατο αμάχων- δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα. Ο όρος τρομοκρατία αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις -αυτές που περιγράφονται και από τα ΜΜΕ-, και κανείς δεν βαφτίζει τίποτα. Δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ κάποιον, αλλά να ξέρουμε τι σημαίνουν ορισμένα πράγματα.

 • skinhead_Oi

  ο όρος λαθρομετανάστης καλύτερα όταν χρησιμοποιείτε να μπαίνει σε εισαγωγικά, δεν υφίσταται ως όρος. Ούτε στο αστικό δίκαιο υπάρχει αυτός ο όρος.

  • Τάκης

   Ενώ εσύ το illegal immigrant, πως το μεταφράζεις ωρέ Όϊ?

  • Dimitris Mpouk

   Το λαθρεπιβάτης πάλι γιατί υπάρχει στο αστικό δίκαιο ω τεράστιε διανοητή?

   • skinhead_Oi

    το λαθροεπιβατης ειναι μια στιγμιαια κατασταση. και οχι μια μονιμη ταυτοτητα.

    • Remon_Kewl

     Ούτε και το λαθρομετανάστης είναι μόνιμη ταυτότητα.

    • Dimitris Mpouk

     Και το λαθρομετανάστης λοιπόν την κατάσταση αναλόγως με την χώρα που εισέρχεσαι χαρακτηρίζει.Εγώ αν πάω στην Γερμανία για δουλειά με το διαβατήριό μου είμαι νόμιμος.Αν αντίθετα πάω στο USA είμαι….»λαθραίος».Όπως και αν μπω στο αεροπλάνο για USA χωρίς εισιτήριό.
     Αυτό δεν θα μου δώσει για μία ζωή την μόνιμη ταυτότητα του λαθρομετανάστη…
     Ας μην χαραμίζουμε την γλώσσα μας και «παίζουμε» με αυτή χαρήν και μόνο της ιδεολογικής σπέκουλας που θέλουμε να «περάσουμε».

  • Λαθρομετανάστης είναι αυτός που εισέρχεται σε μια χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Μια χαρά υφίσταται ο όρος και δεν έχει σχέση με το αστικό δίκαιο αλλά με το διεθνές.
   Κανείς δεν χαρακτηρίζει τον ίδιο τον άνθρωπο ως λαθραίο αλλά την ενέργειά του να εισέλθει παράνομα σε μια ξένη χώρα.

   • skinhead_Oi

    «Δεν υπάρχει σε καμία διεθνή ορολογία- ο ΟΗΕ και ειδικότερα η Ύπατη
    Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δεν αναγνωρίζει αυτό τον όρο» https://kanali.wordpress.com/2014/02/16/metanastes-lathro-voyli-xasapo/

    • Klein Mein

     Eγω παλι διαβάζω μόνιμα τις εφημερίδες απο τα μανταλάκια. Πολλες φορές ανοιγω και τις σελίδες….αρα δεν ειμαι ΛΑΘΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ. Tζαμπα αγχωνόμουν.