Καταρρίπτεται – Πόσο ΖΩΑ πια; 6000 θα αυνανιστούν δημόσια στην πλατεία…

8

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, μια δημοσίευση που μιλάει για ένα φεστιβάλ δημόσιου αυνανισμού στην Πράγα, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Πρώτα, ας δούμε την δημοσίευση.


 

Πόσο ΖΩΑ πια; 6000 θα αυνανιστούν δημόσια στην πλατεία…

34601

Καμία ελπίδα δεν υπάρχει για αυτή την Ευρώπη, καθώς ανακοινώθηκε πως της πλατεία της Παλαιάς Πόλης στην Πράγα θα συγκεντρωθούν χιλιάδες νέοι προκειμένου να αυνανιστούν δημόσια.

Ναι κι όμως, νέοι άνθρωποι μοιράζουν προσκλήσεις συμμετοχής για φεστιβάλ αυνανισμού στο κέντρο της Ευρώπης του «πνεύματος». Το φεστιβάλ έχει γίνει viral στα social media, ενώ περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Είναι να απορεί κανείς με την ανθρώπινη βλακεία…

Το είδαμε στο voicenews.gr, newsone.grskeftomasteellhnika.comilioupoligiaolous.gr, και  papatzides.blogspot.gr


 

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ελπίδα για την Ευρώπη αλλά γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει φεστιβάλ αυνανισμού. Τρεις Τσέχοι έφηβοι έκανα πλάκα, δημιούργησαν μια ομάδα και το περίεργο event στο facebook που πολλοί το πήραν στα σοβαρά.

Ο Jan Stacl, ένας εκ των τριών εφήβων δήλωσε στο sputniknews.com: «Κάναμε ένα γκρουπ απλά για πλάκα, τελικά όμως είχε μεγάλη επιτυχία αφού το 90% των ανθρώπων το πήραν στα σοβαρά»

http://sputniknews.com/art_living/20160311/1036152768/prague-teens-organized-orgasm.html#ixzz42xCQQ2Zt

Το event, έχει διαγραφεί από το facebook.
https://www.facebook.com/events/238760666464722/

 

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Φελέκι

  Αντιθέτως θα μπορούσε να διοργανωθεί και να έχει επιτυχία ένα «Φεστιβάλ αυνανισμού στην Πάργα» αφού θα είχε εκατομμύρια συμμετέχοντες.

 • Antonis Armageddon

  Οταν ομως μιλανε για το Διογενη (τον Σινωπεύ) σταζει μελι το στομα τους ομως κι ας αυνανιζόταν δημοσιως στους δρόμους της Αθηνας.

 • leon06010

  Εδώ υπάρχουν άλλοι που μαλ…ζονται κάθε μέρα, όλη μέρα, παντού σ’αυτή τη χώρα.

 • John Smith

  Όντως είναι να απορεί κανείς με την ανθρώπινη βλακεία. Και αυτών που το πίστεψαν αρχικά, και αυτών που έσπευσαν να το σχολιάσουν χωρίς να το ελέγξουν. Αλλά απ’ την άλλη τι τους νοιάζει, αυτοί πήραν τα hits τους…

 • Klein Mein

  Γατάκια Ευρωπαίοι. Οταν το καναμε εμεις αυτο πρωτοι…εσεις τρωγατε βελανιδια. Αληθεια τα βeλενιδια τρώγονται ή ειναι και αυτο hoax ?

 • crag

  Όχι, ρε παιδιά! Κι είχα δηλώσει συμμετοχή… 🙁