Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Πόσο ΖΩΑ πια; 6000 θα αυνανιστούν δημόσια στην πλατεία…HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Πόσο ΖΩΑ πια; 6000 θα αυνανιστούν δημόσια στην πλατεία…

15 Μαρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, μια δημοσίευση που μιλάει για ένα φεστιβάλ δημόσιου αυνανισμού στην Πράγα, αλλά δεν είναι αλήθεια.

Πρώτα, ας δούμε την δημοσίευση.


 

Πόσο ΖΩΑ πια; 6000 θα αυνανιστούν δημόσια στην πλατεία…

34601

Καμία ελπίδα δεν υπάρχει για αυτή την Ευρώπη, καθώς ανακοινώθηκε πως της πλατεία της Παλαιάς Πόλης στην Πράγα θα συγκεντρωθούν χιλιάδες νέοι προκειμένου να αυνανιστούν δημόσια.

Ναι κι όμως, νέοι άνθρωποι μοιράζουν προσκλήσεις συμμετοχής για φεστιβάλ αυνανισμού στο κέντρο της Ευρώπης του «πνεύματος». Το φεστιβάλ έχει γίνει viral στα social media, ενώ περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Είναι να απορεί κανείς με την ανθρώπινη βλακεία…

Το είδαμε στο voicenews.gr, newsone.grskeftomasteellhnika.comilioupoligiaolous.gr, και  papatzides.blogspot.gr


 

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ελπίδα για την Ευρώπη αλλά γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει φεστιβάλ αυνανισμού. Τρεις Τσέχοι έφηβοι έκανα πλάκα, δημιούργησαν μια ομάδα και το περίεργο event στο facebook που πολλοί το πήραν στα σοβαρά.

Ο Jan Stacl, ένας εκ των τριών εφήβων δήλωσε στο sputniknews.com: «Κάναμε ένα γκρουπ απλά για πλάκα, τελικά όμως είχε μεγάλη επιτυχία αφού το 90% των ανθρώπων το πήραν στα σοβαρά»

http://sputniknews.com/art_living/20160311/1036152768/prague-teens-organized-orgasm.html#ixzz42xCQQ2Zt

Το event, έχει διαγραφεί από το facebook.
https://www.facebook.com/events/238760666464722/

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.