Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – Καθίκια έχετε θράσος να ζητάτε και δικαίωμα στα εδάφη μας αλήτες δολοφόνοι αθώων ψυχών καθάρματαHOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – Καθίκια έχετε θράσος να ζητάτε και δικαίωμα στα εδάφη μας αλήτες δολοφόνοι αθώων ψυχών καθάρματα

16 Μαρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Το παρακάτω άρθρο είχε κυκλοφορήσει πέρυσι (13/03/2015), αλλά με το προσφυγικό πρόβλημα, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και αναπαράγεται στο facebook.Πριν περάσουμε στο άρθρο και την κατάρριψη των ισχυρισμών που βασίζονται σε δύο φωτογραφίες, να τονίσουμε πως το blog δεν ασχολείται με την πολιτική και τα κομματικά. Αυτά μας αφήνουν αδιάφορους και το μόνο που μας απασχολεί είναι οι φωτογραφίες και οι ισχυρισμοί για αυτές.

34801

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, ας διαβάσουμε πρώτα το άρθρο…


 

Καθίκια έχετε θράσος να ζητάτε και δικαίωμα στα εδάφη μας αλήτες δολοφόνοι αθώων ψυχών καθάρματα….

KOYFALES του Σύριζα, κι όχοι ολοι σας, αλλά σες που θέλετε και υποθάλπτετε αυτά τα ξενόφερτα καθάρματα,

αλλάξτε ρώτα και πολιτική, γατί το τέλος σας προβλέπεται οδυνηρόν!!!

Όχι μόνον να κλείσετε τις πόρτες εισόδου σ’ αυτούς τους υπανθρώπους, αλλά και να δείξετε την πόρτα εξόδου και σ’ όσους παράνομα μπήκαν!

Διαφορετικά, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!! Κι ο νοών – νοεί τω …

Τα εγκλήματα των Ισλαμιστών δεν έχουν τέλος, όταν στην Ελλάδα βομβαρδιζόμαστε από το ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχτούμε τη πολυπολιτισμικότητα και κυρίως να ανεχτούμε τον εξισλαμισμό της χώρας από τους λαθροεισβολείς μουσουλμάνους. Η συγκεκριμένη φωτογραφία πιο κάτω, απεικονίζει μία οικογένεια Χριστιανών, σε μία χώρα πρώην Χριστιανική που κατέλαβαν και εποίκισαν μουσουλμάνοι εισβολείς. Αφού βίασαν πολλαπλώς τη μητέρα, μετά τη κρέμασαν μαζί με τα παιδιά της. Εξαιρετικά αφιερωμένο στις ευαισθητούλες και τους ευαισθητούληδες που κλαψουρίζουν για τους δόλιους λαθρομετανάστες και τα παιδάκια τους, που τραβούν τα πάνδεινα για να έρθουν στην Ευρώπη. Ελληνόφωνα ζώα, που μας κάνατε υποτελείς των συμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη τσεπούλα σας.

34804

Μακάρι να πέσει το ολοκαύτωμα στα κεφάλια τους και να τους κάψει, σε όλους αυτούς που προκάλεσαν αυτές της βάρβαρες σφαγές χριστιανών γυναικών και ανήλικων παιδιών. Φυσικά οι αριστεροί νεομενκλατούρα και τα ψευτοπροοδευτικά μορφώματα δεν συγκινήθηκαν για την γενοκτονία χριστιανών πολιτών, μόνο για τους μουσουλμάνους αδερφούς τους νοιάζονται και φυσικά θα κάνουνε και την ανάλογη πορεία και διαμαρτυρία αν πειραχτεί έστω και μία τρίχα από μουσουλμανική κεφαλή!!!

Εμείς οι γηγενείς και γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως, που δεν θέλουμε να εξαφανιστεί αυτή η πατρίδα με ιστορία χιλιάδων χρόνων, που χύθηκαν ποταμοί αίματος για να υπάρχει σήμερα, θα μείνουμε απαθείς ???

Το είδαμε στο cretanpatriot.wordpress.com makeleio.grpolice-voice.blogspot.gr, και elpa.gr


 

Η δεύτερη φωτογραφία υπάρχει και σε διαφορετικό άρθρο. Ας το δούμε κι’ αυτό…


ΘΕΕ ΜΟΥ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΜΑΝΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…

34805

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΑΜΑ… ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ… ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΑ… ΠΥΡΗΝΙΚΑ….

Το είδαμε στο stoxos.gr και eleysis-ellinwn.gr


34802

Δεν θα σας κουράσω. Όλοι γνωρίζουμε πως εκτός από διάφορα και κυρίως οικονομικά προβλήματα, η χώρα μας αντιμετωπίζει ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα με το μεταναστευτικό ζήτημα. Αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται με ψέματα και το μόνο που μπορείς να κάνεις με ψέματα, είναι προπαγάνδα.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να βρει μια φωτογραφία στο ίντερνετ και να γράψει από κάτω μια φανταστική ιστορία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις παραπάνω, δύο φωτογραφίες.

Με την πρώτη φωτογραφία έχουμε ξανασχοληθεί με δύο άρθρα.

Ο θρησκευτικός φανατισμός, πίσω από μια πλαστή φωτογραφία.

Η ψεύτικη φωτογραφία με το σταυρό στο λαρύγγι της γυναίκας

Είναι από μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο Inner Depravity του Remy Couture , ο όποιος στο παρελθόν είχε προβλήματα με το νόμο, για τις αποκρουστικές σκηνές που δημιουργεί. Την έχουν πάρει από ΕΔΩ και είναι κομμένη στο κάτω μέρος για αν μην φαίνεται το copyright.

Ολόκληρη την ταινία μπορείτε να την δείτε παρακάτω. Προσοχή γιατί υπάρχουν πολλές φρικιαστικές και αποκρουστικές σκηνές.

https://www.youtube.com/watch?v=A8dy63m13bk

Και πως γυρίστηκε η ταινία.

Η δεύτερη φωτογραφία με τη μητέρα και τα δύο κρεμασμένα παιδιά, είναι από την Ινδία, όπου όπως φαίνεται η γυναίκα αυτοκτόνησε, παίρνοντας μαζί τα δυο παιδιά της. Η αστυνομία ερευνά και την περίπτωση δολοφονίας.

Η πραγματική είδηση στους παρακάτω συνδέσμους.

https://archive.is/evzTk

https://archive.is/wVd5g

https://archive.is/A5R72

https://archive.is/R5bnu

Και το βίντεο από το NNIS – News

https://www.youtube.com/watch?v=y_OOfcFOQRE

Οι ισχυρισμοί που συνοδεύουν τις δύο φωτογραφίες, καταρρίπτονται.

Το Διαδίκτυο και οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, είναι ιδανικές πλατφόρμες για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων, παραπληροφόρηση, φήμες και προπαγάνδα. Εκατοντάδες ανακριβείς, υπερβολικές, παραπλανητικές ειδήσεις ή απλά ψευδή μηνύματα, κυκλοφορούν κάθε μέρα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.