Όταν τα τρολ, γίνονται υποψήφιοι βουλευτές.

In Fake news, Hoax, Αερολογίες - μπούρδες., Αθλιότητες, Σάτιρα, Φάρσες by Θοδωρής Δανιηλίδης2 Comments

Ότι να’ ναι δημοσιεύουν σελίδες και blogs για να τσιμπήσουν μερικά κλικ. Αυτό το γνωρίζουμε καλά, αλλά είδαμε να γίνονται, τα ολοφάνερα τρολ του διαδικτύου, υποψήφιοι βουλευτές. 

Το όνομα του τρολ είναι Λίτσα Χάρου και αρκετά blog και σελίδες την αναφέρουν σαν υποψήφια του Β. Λεβέντη.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

35304

Εδώ χρησιμοποίησαν και φωτογραφία της πραγματικής υποψήφιας Δήμητρας Γουσέτη, που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με το τρολ Λίτσα χάρου.

Και εδώ χρησιμοποίησαν φωτογραφία της κυρίας Δήμητρας Γουσέτη.

Να μην συνεχίσω άλλο, πιστεύω πως καταλάβαμε όλοι πως η Λίτσα Χάρου, που είναι αρκετά πιθανό να είναι Λίτσος Χάρος, είναι υποψήφια του κύριου Β. Λεβέντη.

Μόνο που η Λίτσα Χάρου δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι ένα τρολ του διαδικτύου που χρησιμοποεί μια φωτογραφία της πορνοιστάρ Bree Daniels.

http://www.1001freedownloads.com/wallpaper/bree-daniels-wallpaper

https://archive.is/W3ggQ

Ούτε υπήρχε υποψήφια του κυρίου Λεβέντη με όνομα Λίτσα Χάρου.

https://archive.is/8dOj7

Αλλά αυτά δεν έχουν καμιά σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι τα κλικ και τι καλύτερο από μια ξανθιά που γράφει πικάντικα tweet και τραβάει τους χρήστες.

  • ym74

    Η μεγαλύτερη «καταστροφή» του διαδικτύου είναι τα Google Ads. Από εκεί που τα sites έψαχναν για κανονικό, οργανικό traffic για να πουλήσουν διαφημιστικό χώρο και να συντηρηθούν, τώρα ανοίγει ο κάθε πικραμένος ένα blog της πλάκας, πουλάνε χώρο στην Google και ανεβάζουν ότι λαλακία τους κατέβει μπας και τσιμπήσουν κάνα κλικ. Για ποιότητα ούτε λόγος.

    • Δημήτρης Ρέινορ

      Μα υπάρχουν ηλίθιοι συντοπίτες μας που όχι απλά τα καταβέζουν αμάσητα,αλλά τα κοινοποιούν κι ολας.Μνημόνια ρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.