Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ;HOAXES FAKE NEWS

Καταρρίπτεται – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ;

2 Απρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Η φήμη πως αφοπλίζουν τους Έλληνες κυνηγούς, κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα (Μαρ 2016) αλλά από πουθενά δεν επιβεβαιώνεται η είδηση. 

Πρώτα θα δούμε τα άρθρα που διέδιδαν αυτή την φήμη. Στις 02 Μαρ 2016 εμφανίστηκε η παρακάτω δημοσίευση.


 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ; (βίντεο)

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
Μ’ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

36101

Ξέρει κάποιος γιατι μαζεύουν τα όπλα των κυνηγών…????

Τουλάχιστον στην
Κέρκυρα ήρθε έγγραφο απο την ασφάλεια Κέρκυρας να παραδοθούν άμεσα και επιστροφή την καινούρια κυνηγετική περίοδο ….??????

Το είδαμε στα attikanea.blogspot.grhellasforce.com, newsnea.gr,  antiratsistiko.blogspot.grkentripotideas.blogspot.gr και loutrakiodusseas.blogspot.gr


 

 

Μετά από 2 βδομάδες (17 Μαρ 2016) εμφανίστηκε και το παρακάτω δημοσίευμα. 


 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

36102

Πριν λίγο, αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, με ενημέρωσε για δυο θέματα ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, τα οποία προσπάθησα να επιβεβαιώσω, αλλά μασημένα λόγια, λες και τηρείται …
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

Έτσι επιλέγω να τα θέσω ως ερωτήματα, με μεγάλη επιφύλαξη, παρά το γεγονός ότι… ψίθυροι υπάρχουν, αλλά… αποφεύγεται η επιβεβαίωση…
Και σ’ αυτή την περίπτωση ισχύει το… “δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”.

1. ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ;;;;

ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ… ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ… ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΟΠΛΟΙ.
2. ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΥΦΑΝΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΔΟΥ;
ΑΝ ΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΤΙ ΑΦΟΡΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;

Συνέλληνες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Το είδαμε στο attikanea.blogspot.grolagossip.grthesecretrealtruth.blogspot.com, και eimaste-edo.blogspot.gr


 

Οι συνωμοσιολόγοι δεν άργησαν να ανακατέψουν τον Κίσσινγκερ και τους Ιλλουμινάτι και έτσι στις 24 Μαρ 2016 εμφανίστηκε το παρακάτω δημοσίευμα που αναφέρει, πως ο Κίσινγκερ έδωσε εντολές, στην κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα την ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες. Τι άλλο θα διαβάσουμε στον μαγικό κόσμο του internet. Ο Κίσινγκερ είναι 92 χρονών και ήταν υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ (22 Σεπ 1973 – 20 Ιαν 1977) και σύμβουλος εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (20 Ιαν 1969 – 3 Νοε 1975). Αν δείτε νόμο, που να αφοπλίζει τους Έλληνες κυνηγούς, θα φάω το καπέλο μου σε ζωντανή σύνδεση.

Στα παρακάτω βίντεο ο ίδιος ερευνητής μας ενημερώσει για την επιχείρηση ομιχλοπαγίδα. Ξεκαθαρίζουμε πως η θέαση των παρακάτω βίντεο γίνεται με προσωπική σας ευθύνη και μην μας ζητάτε ευθύνες για κρούσματα τριχόπτωσης.


 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες: «Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!», thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_912.html έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα εντολή: “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!

Αλλά όπως φαίνεται, αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ………. “γάτοι” της “πληροφόρησης” για να ενημερώσουν τους Έλληνες.

Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.

Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.

Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων.

Ετοιμάζονται λοιπόν να μας ξεκάνουν με τον ΝΟΜΟ και θεωρούν πως οι Έλληνες θα τον ……. δεχτούμε τον αφοπλισμό, αφού …… το λέει η ……. προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού. («Θα σας ζητήσουν τα όπλα. Να έχετε διπλά να κρατήσετε το ένα. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα σώσει».)

Ναι αλλά η προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ το 1936 και τώρα προσπαθούν να την “επαναφέρουν” , αλλά με …….. διαφορετικό τρόπο, για να μας αφοπλίσουν πρώτα και μετά να μας εξοντώσουν.

Εξηγούμαι:
Το 1936, (με δόλο πάλι πριν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο) η Κυβέρνηση Μεταξά ζήτησε από τους Έλληνες τα όπλα, με την αιτιολογία ότι τα χρειαζόταν ο Ελληνικός στρατός. Δεν υπήρχαν τότε κυνηγητικά όπλα και όποιος είχε όπλο, ήταν πολεμικό από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλά τότε, ήταν ακριβώς όπως το είχε πει ο άγιος Κοσμάς. Τα ΖΗΤΗΣΑΝ τα όπλα, δεν τα ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ. Δηλαδή αν ήθελες έδινες, αν ήθελες κράταγες και ένα. Ο μεγάλος όγκος των όπλων τότε , παραδόθηκαν φυσικά από τους Κρητικούς, που πάντα ήταν οπλισμένοι. Τότε βέβαια δεν άκουσαν τον άγιο Κοσμά, γιατί δεν διάβαζαν τα χειρόγραφα των προφητειών όπως σήμερα, αλλά ούτε και οι Πνευματικοί ποιμένες τότε, ασχολούνταν με τις προφητείες για να ενημερώνουν τον κόσμο ως όφειλαν.

Έτσι έμεινε στην ιστορία ως ο “αφοπλισμός της Κρήτης” και φυσικά πρώτα τους αφόπλισαν και μετά τους επιτέθηκαν οι Γερμανοί.

Πάντα προδότες και δόλιοι κατά των Ελλήνων είναι.

Έτσι λοιπον, έχει επαληθευτεί η προφητεία του αγίου Κοσμά, γιατί αν ψηφίσουν σήμερα νόμο αφοπλισμού των Ελλήνων, δεν θα δίνουν φυσικά την δυνατότητα αν θέλεις να κρατήσεις τα μισά. Το καταλάβαμε;; Οπότε δεν αφορά το σήμερα η προφητεία αλλά τον αφοπλισμό του 1936. Θέλουν να κάνουν μία παραποίηση της προφητείας, που αυτούς φυσικά τους εξυπηρετεί, για να αφοπλίσουν τους Έλληνες.

Σήμερα όμως δεν μιλάμε για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Οποιοσδήποτε νόμος θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας.

Να προσέχετε γιατί θα δείτε και θα ακούσετε πολλούς “λαγούς” και “παπαγάλους” να προπαγανδίζουν το μάζεμα των όπλων, για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Και όχι φυσικά με τον τρόπο αυτής της δημοσίευσης που ενημερώνει και ξεσηκώνει, αλλά με ένα άλλο τρόπο υποδούλωσης της αντίδρασης.

Θέλουν να μας ξεκάνουν λοιπόν, αλλά μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν και άοπλους.

Ρε δειλές παλιοαδερφές, μήπως μας θέλετε και …… δεμένους;;;;;

Μωρή π@υτ@ν@ Κίσσινγκερ, πολλά έχεις πει για τους Έλληνες, αλλά είσαι μία κλ@νι@ρ@ κότα. Τίποτα περισσότερο. Μας θέλεις και άοπλους, μας θέλεις και …δεμένους, μήπως να πέσουμε και για…. ύπνο, ή και πάλι φοβάσαι;;;;;

Ρε τον φόβο μας νάχετε και με τον φόβο μας να ζείτε.!!!!

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!!!!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
συγγραφέας-ερευνητής

Το είδαμε στο hellasforce.comtriklopodia.gr, και tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Τις παραπάνω φήμες, καταρρίπτει η ανακοίνωση της Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ) που εκπροσωπεί 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους και περίπου 40.000 χιλιάδες κυνηγούς.


 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΜΑΖΕΜΑ» ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!
1 Απρ, 2016 | Δελτία Τύπου, Νέα, Νομοθεσία

Με αφορμή διαγραφόμενα στο διαδίκτυο ότι δήθεν η Ελληνική Αστυνομία ή η Πολιτεία προβαίνει στη συγκέντρωση των όπλων από τους κυνηγούς σας δηλώνουμε ότι όλα αυτά είναι ανακριβή.
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης (ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ) που εκπροσωπεί 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους και περίπου 40.000 χιλιάδες κυνηγούς σας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ενέργεια για συλλογή των όπλων από τους κυνηγούς. Τα όποια περιστατικά τροφοδότησαν αυτήν την παραπληροφόρηση αφορούν παραβάσεις των νόμων περί κατοχής και εμπορίας όπλων και πυρομαχικών.
Η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ επικοινώνησε και με το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Ελληνικής Αστυνομίας που διέψευσε επίσης ότι υπάρχει οποιαδήποτε ενέργεια της Αστυνομίας για συγκέντρωση των κυνηγετικών όπλων.
Παρόλα αυτά σας επισημαίνουμε ότι ο κάτοχος κυνηγετικού όπλου οφείλει να έχει πάντοτε το Δελτίο Κατοχής του Όπλου του σε ισχύ (ΑΚΚΟ – άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου). Η ΑΚΚΟ έχει διάρκεια 10 ετών. Ο κυνηγός οφείλει να την ανανεώσει πριν τη λήξη της δεκαετίας (τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα).
Σήμερα υπάρχουν επίσης οι εξής ευεργετικές διατάξεις:
Οι κάτοχοι αδήλωτων κυνηγετικών όπλων δεν θα έχουν καμία ποινική συνέπεια, εάν προσέλθουν με δική τους πρωτοβουλία στις αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες και υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των απαραίτητων αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, καταβάλλοντας παράλληλα το σχετικό παράβολο. Μπορούν δηλαδή να προσέλθουν αυτοβούλως, όμως αν σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας βρεθούν με αδήλωτο όπλο, τότε έχουν τις ανάλογες ποινικές ευθύνες.

Μετά το πέρας της διετίας από τη λήξη της ΑΚΚΟ τότε υπάρχουν ποινικές κυρώσεις για τους κατόχους.
Παρακαλούμε τους Κυνηγετικούς Συλλόγους να ενημερώσουν τα μέλη τους ώστε να προβούν στην ανανέωση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων που έχουν στην ιδιοκτησία τους και έχει λήξει η ισχύς τους, αλλά και εκείνοι που μέχρι σήμερα έχουν στην κατοχή τους αδήλωτα κυνηγετικά όπλα, να προβούν στην άμεση δήλωσή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στις αρμόδιες τοπικές αστυνομικές Αρχές.

www.hunters.gr

https://archive.is/1FSex

36105

Ακόμη με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, παρατείνεται μέχρι την 31.12.2016 η ισχύς των αδειών κατοχής συλλεκτικών όπλων και λοιπών αντικειμένων, που εκδόθηκαν πριν τη δημοσίευση της Απόφασης αυτής (ΦΕΚ Β’ 422 από 22.02.2016) και έχουν λήξει ή λήγουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

36104b

Οι φήμες για αφοπλισμό των Ελλήνων κυνηγών καταρρίπτονται από τους ίδιους τους κυνηγούς και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.