Ποιοι είμαστε
Αρχική Όχι, ΔΕΝ βρέθηκε νεκρός ο γιατρός που «αποκάλυψε την σύνδεση των εμβολίων με τον αυτισμό»HOAXES ΥΓΕΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ

Όχι, ΔΕΝ βρέθηκε νεκρός ο γιατρός που «αποκάλυψε την σύνδεση των εμβολίων με τον αυτισμό»

2 Απρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Σε πληθώρα άρθρων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ανακυκλώνεται συχνά η είδηση πως ο Dr. Jeff Bradstreet ήταν ο γιατρός που κατάφερε να αποδείξει τη σύνδεση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού, αποκάλυψη η οποία οδήγησε στη δολοφονία του. Οι ισχυρισμοί των εν λόγω άρθρων ωστόσο είναι ψευδείς.



Το έχουμε δει στα: hellasforce.comattikanea.blogspot.grcrete-news.grtrelogiannis.blogspot.gr και paratolmosblog.blogspot.gr

Τα σχετικά άρθρα αναφέρουν:


ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ο Γιατρός που Αποκάλυψε την Σύνδεση των Εμβολίων με τον Αυτισμό!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ!! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Ο γιατρός που ανατίναξε το σύστημα αποκαλύπτοντας τη σύνδεση εμβολιασμών-αυτισμού βρέθηκε να επιπλέει νεκρός σε ποταμό….

Ήταν ο γιατρός που έβγαλε στο φως τη ζημία που προκαλούν τα εμβόλια στα παιδιά…

Ο Dr. Jeff Bradstreet, ένας άνθρωπος που βοήθησε τις οικογένειες των οποίων τα παιδιά είχαν πιστέψει ότι έχουν καταστραφεί από τα εμβόλια, βρέθηκε νεκρός κάτω από «ύποπτες συνθήκες». Το σώμα του βρέθηκε να επιπλέει σε ένα ποτάμι στη Βόρεια Καρολίνα με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος.

Το σώμα του Dr. James Jeffery Bradstreet βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Rocky στο Chimney Rock την Παρασκευή 19 Ιουνίου του 2015.

Ο Dr. Bradstreet, εξέχων ερευνητής του αυτισμού και ο αντίπαλός του εμβολίου, ήταν επίσης γονέας ενός παιδιού που ανέπτυξε αυτισμό μετά από εμβολιασμό. Ο απολογισμός του τραυματισμού του εμβολίου του γιου του έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στο blog του.

Στο παραπάνω άρθρο διαβάζουμε πως ο Dr. Jeff Bradstreet αποκάλυψε τη σύνδεση των εμβολίων με τον αυτισμό και έφερε στο φως τη ζημιά που προκαλούν τα εμβόλια, αλλά δεν παρουσιάζει τίποτα από όσα ισχυρίζεται ή κάποια έρευνα του Jeff Bradstreet, και αφήνει υπόνοιες για την αυτοκτονία του Jeff Bradstreet.

Με την αυτοκτονία του Jeff Bradstreet, είχαμε ασχοληθεί και σε παλιότερο άρθρο που εξετάσαμε την νέα θεωρεία συνωμοσίας που ισχυρίζεται πως σκοτώνουν τους ολιστικούς γιατρούς, στην Αμερική.

Ο Dr. Jeff Bradstreet, ήταν ένας αρκετά διάσημος γιατρός. Πίστευε πως τα εμβόλια ευθύνονται για τον αυτισμό και ισχυρίζονταν πως μπορούσε να θεραπεύσει τον αυτισμό, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες με ανορθόδοξες και συχνά μη εγκεκριμένες θεραπείες όπως θαλάμους υπερβαρικού οξυγόνου, ενέσεις ορμονών, θεραπεία με βλαστοκύτταρα και αποσιδήρωση, μια επικίνδυνη θεραπεία. Αλλά η πιο αμφιλεγόμενη θεραπεία του Bradstreet ήταν η θεραπεία GcMAF. Μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο υγιές ανθρώπινο αίμα και μπορεί να αφαιρεθεί, συμπυκνωθεί και να δοθεί ενέσιμα σε κάποιο ασθενή.

Την τελευταία δεκαετία, μια χούφτα γιατρών έχουν υποστηρίξει ότι η GcMAF μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, από τον καρκίνο, αυτισμό μέχρι το AIDS και Πάρκινσον ή Αλτσχάιμερ αλλά η θεραπεία GcMAF, δεν είναι εγκεκριμένη από κανένα οργανισμό υγείας και οι έρευνες για την GcMAF έχουν αποσυρθεί λόγω παρατυπιών στην τεκμηρίωση. [πηγή 1][πηγή 2]

Ο Bradstreet, συνεργάζονταν με τον David Noakes, επικεφαλής της Immuno Biotech, μια εταιρεία που παράγει GcMAF. Στο παρακάτω βίντεο ανταλλάσσουν συγχαρητήρια και κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο. Χαρακτηριστική η φράση του Bradstreet:


“I think you have a fabulous team of good scientists who are doing some incredible work here to produce the highest quality of both effective activity as well as purity and sterility of product”.

“Θεωρώ ότι έχετε μια υπέροχη ομάδα αξιόλογων επιστημόνων οι οποίοι κάνουν θαυμάσια δουλειά για να παράγουν ένα προϊόν κατάλληλης ποιότητας και αποτελεσματικότητας.”



Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είναι σαφής. Η GcMAF δεν είναι αναγνωρισμένη θεραπεία για τον αυτισμό και δεν έχει εγκριθεί για χρήση στις ΗΠΑ. Σχεδόν όλοι οι γιατροί συμφωνούν, αλλά γιατί χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την παραγγέλνουν από το internet και υποβάλουν τα παιδιά τους, σε θεραπεία ενέσεων με αυτή; Η απάντηση βρίσκεται στις απίστευτες υποσχέσεις του Bradstreet και του Noakes. 

Σύμφωνα με μια από τις ιστοσελίδες του Noakes, ο Dr. Jeffrey Bradstreet έχει αντιμετωπίσει πάνω από 2.000 περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών με GcMAF και τα αποτελέσματα είναι: στο 15% δεν υπήρχε καμία βελτίωση, το 85% βελτιώθηκε έστω λίγο και στο 15% των περιπτώσεων που βελτιώθηκαν ο αυτισμός έχει εξαλειφθεί. Δηλαδή ο Bradstreet, ισχυρίζονταν πως θεράπευσε τον αυτισμό. [πηγή]



Η Fiona O’Leary, μια Ιρλανδή με σύνδρομο Asperger και δύο γιους με αυτισμό που είναι η ιδρυτής του Autistic Rights Together, μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων σχετικά με τον αυτισμό, ασχολείται και με τις ψεύτικες θεραπείες του αυτισμού, άρχισε να ερευνά για τον Bradstreet, τον Noakes της Immuno Biotech και τη θεραπεία GcMAF.  

Μετά από καταγγελίες της, η Medicine and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκίνησε μια επιδρομή στις εγκαταστάσεις παραγωγής του GcMAF στο Milton, Cambridgeshire, που είχε κινηματογραφηθεί το παραπάνω διαφημιστικό βίντεο. Εκεί που ο Bradstreet (στο βίντεο) είχε δει ένα εργαστήριο με τεχνολογία αιχμής, και μια υπέροχη ομάδα καλών επιστημόνων που κάνουν απίστευτη δουλειά και παράγουν υψηλή ποιότητα με καθαρότητα και αποστείρωση, η MHRA βρήκε έναν εφιάλτη. 

Οι ερευνητές της MHRA ανακοίνωσαν ότι στο μη εγγεγραμμένο και χωρίς άδεια εργαστήριο, η παραγωγή του GcMAF γινόταν από πλάσμα αίματος με την ένδειξη Δεν πρέπει να χορηγείται σε ανθρώπους ή να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε φαρμακευτικά προϊόντα“. Η μονάδα παραγωγής δεν πληρούσε τα σωστά παρασκευαστικά πρότυπα (GMP) και υπάρχουν ανησυχίες για την αποστείρωση του φαρμάκου που παράγεται, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και πιθανή μόλυνση του προϊόντος”.

Ο Gerald Heddell, διευθυντής επιθεώρησης της MHRA δήλωσε:


Τα προϊόντα αυτά μπορεί να συνιστούν σημαντικό κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων. Όχι μόνο οι συνθήκες παραγωγής ήταν απαράδεκτες, αλλά και το υλικό δεν ήταν κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση. Τα GcMAF προϊόντα φέρουν την ένδειξη «First Immune» δεν έχουν άδεια φαρμάκου και δεν έχουν ελεγχθεί για την ποιότητα, την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αρχίσουν θεραπεία με αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα. Είναι σημαντικό, οι ασθενείς που χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα να ζητήσουν τη συμβουλή του γιατρού τους, το συντομότερο δυνατό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα και να ακολουθούν τη συμβουλή του γιατρού τους.


Η MHRA έκλεισε το παράνομο εργαστήριο και κατάσχεσε περισσότερα από 10.000 φιαλίδια. [πηγή]

Μια Ελβετική ιδιωτική κλινική, που αντιμετώπιζε τον καρκίνο με την πρωτεΐνη θαύμα, GcMAF έκλεισε μετά από τους θανάτους πέντε ασθενών. Την κλινική διεύθυνε ο David Noakes.

Η Fiona O’Leary δεν σταμάτησε και κατήγγειλε στο FDA τον Bradstreet. Τέσσερις μήνες μετά το κλείσιμο του εργαστηρίου οι ομοσπονδιακοί χτύπησαν την πόρτα της κλινικής του Bradstreet. Με ένταλμα έρευνας οι αρχές έψαχναν για φιαλίδια GcMAF και άλλα μη τυποποιημένα φάρμακα. Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου και την επόμενη μέρα ο Bradstreet αυτοκτόνησε. Ο Noakes δήλωσε σε μια τηλεφωνική συνέντευξη. Πράκτορες από το FDA και το Georgia Drugs and Narcotics Agency κατάσχεσαν GcMAF, ιατρικά αρχεία, καταλόγους των πελατών και των συνδεδεμένων εταιρειών, υπολογιστές και τα οικονομικά αρχεία, σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας. Με απλά λόγια, όπως φαίνεται και από το ένταλμα έρευνας, τα σήκωσαν όλα.



Σύμφωνα με το Forbes, για την παραβίαση των νόμων σχετικά με απάτη και απάτη με χρήση ραδιοφώνου ή τηλεόρασης, ο Bradstreet αντιμετώπιζε μεγάλο πρόστιμο και ποινή φυλάκισης μέχρι 20 έτη. Την επόμενη μέρα μετά την επιδρομή, του FDA ο Bradstreet, αυτοκτόνησε. [πηγή 1][πηγή 2][πηγή 3][πηγή 4][πηγή 5]

Αλλά όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες για τους συνωμοσιολόγους αντιεμβολιαστές, που τους αρκεί ένα ανυπόγραφο άρθρο που ισχυρίζεται χωρίς καμιά απόδειξη πως το ένζυμο nagalase βρέθηκε στα εμβόλια και προκαλεί καρκίνο και αυτισμό γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες, θησαυρίζουν από τα εμβόλια και τις χημειοθεραπείες, ενώ ο τσαρλατάνος David Noakes που δεν έχει καμιά ιατρική κατάρτιση, με τον συνεργάτη του Jeff Bradstreet, ζητούσε για την εναλλακτική του θεραπεία μόνο 6.000 ευρώ και 1800 ευρώ για τη διαμονή την εβδομάδα. [πηγή]

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν, τόσο ο ισχυρισμός ότι ο Dr. Jeff Bradstreet απέδειξε σύνδεση εμβολίων με αυτισμό, όσο και οι υπόνοιες ότι δολοφονήθηκε γι’ αυτή του την αποκάλυψη κρίνονται ψευδείς.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.