Καταρρίπτεται: Ξήλωσαν το εκκλησάκι στο στρατόπεδο 722 πριν έρθουν οι πρόσφυγες.

In Fake news, Hoax by Γιώργος Ζαβοδημητράκης0 Comments

6b068-fake-sign

Tην είδατε την, ας το πούμε είδηση, που θέλει να αφαιρέθηκε το εκκλησάκι από την είσοδο του στρατοπέδου 722 του δήμου Αλεξάνδρειας; Αν όχι δείτε την από εκεί που ξεκίνησε, στο alexadreia-gidas.gr, με πάνω από εννιάμιση χιλιάδες κοινοποιήσεις στον κόσμο του facebook, όπως θα δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία. Το λόγο που κρατάω το νούμερο των κοινοποιήσεων θα τον καταλάβετε παρακάτω.

Χωρίς τίτλο

Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου του δήμου Αλεξάνδρειας, αφαιρέθηκε το εκκλησάκι το οποίο υπήρχε στην είσοδο του στρατοπέδου 722 όπου θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες τις επόμενες ημέρες.

Η συγκεκριμένη ξαφνική απόφαση σίγουρα αναμένεται να ταράξει τα νερά της περιοχής μας αφού άγνωστο είναι αν έχει συμβεί σε άλλα Hot spots που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας.
Φωτογραφίες, βίντεο και δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου σε λίγο στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς


 

Η λύση ήρθε από το ίδιο το ιστολόγιο, το οποίο με δεύτερη ανάρτηση του εξηγούσε ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Οι κοινοποιήσεις της ανάρτησης με την αποκατάσταση της αλήθειας από το ίδιο ιστολόγιο με το ζόρι ξεπερνούσαν τις 100, απίστευτο; Καθόλου.

Χωρίς τίτλο

 

Γιώργος Ζ.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.