Καταρρίπτεται – Η Θεϊκή Απάντηση Ταξιτζή σε Μουσουλμάνο, που του ζητά με Μαγκιά, να κλείσει τη Μουσική.

In Fake news, Hoax, Αθλιότητες by Θοδωρής Δανιηλίδης4 Comments

Κυκλοφορεί ένα γνωστό ανέκδοτο, σαν πραγματική ιστορία που συνέβει στην Αθήνα. 


Η Θεϊκή Απάντηση Ταξιτζή σε Μουσουλμάνο, που του ζητά με Μαγκιά, να κλείσει τη Μουσική.

38101

Μουσουλμάνος ζήτησε από οδηγό ταξί να κλείσει την μουσική και ο ταξιτζής…

Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.

Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα. Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, “Γιατί σταμάτησες, τι κάνεις;»

Και ο οδηγός του απαντάει:

“Αγαπητέ μου φίλε στην εποχή του προφήτη όπως γνωρίζεις δεν υπήρχαν ταξί, γι’αυτό κατέβα και περίμενε για καμήλα!»

Το είδαμε στο sugklonistiko.gr, newsnowgrc.eu και στο olasimera.gr


38103a

Η παραπάνω ιστορία δεν είναι, πραγματική. Είναι γνωστό ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο εξωτερικό αρκετά χρόνια, μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε σαν πραγματικό περιστατικό.
Για το πολυπόθητο κλίκ, blog και σελίδες, θα μας πλασάρουν μέχρι και ανέκδοτα σαν πραγματικά περιστατικά.

38102

an arab enters a taxi

Οι άραβες έχουν μουσική και ακούνε μουσική, ενώ συχνό φαινόμενο είναι, οι άραβες ταξιτζήδες να ακούν πολύ δυνατά μουσική.

Η ιστορία με τον μάγκα ταξιτζή στην Αθήνα, καταρρίπτεται.

 • John Smith

  Έτσι είναι, στο πρόσωπο ενός εξυπνάκια ταξιτζή δικαιώθηκε όλη η Ελλάδα. Να μάθουν αυτοί οι κακοί ξένοι που μας ζητάνε να κλείσουμε τη μουσική. Και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει που δεν πάμε μπροστά σαν χώρα.

  Αφήνω το γεγονός ότι το αστείο είναι και παλιό και γνωστό, οπότε δύσκολα θα την πατούσε κάποιος αν το έβλεπε σαν σοβαρή είδηση.

 • Diabolo

  τελικα ειναι γυναικα ή αντρας ταξιτζής ;

 • Sly

  Για να μην πούμε, πέρα από την χοντροκομμένη ιστορία, ότι είναι βάσει κανονισμού, αναφαίρετο δικαίωμα του πελάτη να ζητήσει από τον οδηγό να κλείσει την μουσική ή το ραδιόφωνο.

 • Κουνούπι V

  Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου που σκάβεις στο βόθρο και φέρνεις στην επιφάνεια όλες τις απάτες και την σάπια προπαγάνδα (γιατί πολλες από τις απάτες δεν είναι αθώες τρολιές)