Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΠΑ που ΦΕΡΕΙ τον ΘΑΝΑΤΟ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥHOAXES

Καταρρίπτεται: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΑΠΑ που ΦΕΡΕΙ τον ΘΑΝΑΤΟ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

21 Απρ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η μείωση του πληθυσμού απεικονίζονται στο σταυρό του πάπα, όλα αυτά στη φαντασία του συνωμοσιολόγου, ας δούμε τι γράφει το άρθρο για τον σταυρό του πάπα που ο φαντασιόπληκτος συνωμοσιολόγος βλέπει χαραγμένους σκελετούς και τρίαινες.

Fake word on wooden stamp

Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος φοράει έναν ασημένιο Σταυρό που επάνω έχει χαραγμένο έναν σκελετό που τον γυροφέρνουν πρόβατα;

Γιατί ο σκελετός έχει τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος όπως απεικονίσεις του Όσιρη και άλλες αιγυπτιακές θεότητες; Τι κρατάνε; Γιατί δεν βρίσκεται ο Εσταυρωμένος, όπως θα όφειλε;
Τι είναι αυτό το έβλημα στην κορυφή του Σταυρού που μοιάζει με σφυροδρέπανο αλλά και τρίαινα;
Τι συμβολίζουν όλα αυτά;

Χωρίς τίτλο

Σίγουρα δεν μπορούν να ερμηνευτούν με βάση οποιαδήποτε χριστιανική βάση. Ή μήπως μπορούν με κάτι ποιο απόκρυφο;

Στις μέρες μας ο Πάπας, μέσω μίας νέας εγκυκλίου υπερ της κλιματικής αλλαγής, φαίνεται να προωθεί -υπογείως φυσικά- τον αποπληθυσμό του πλανήτη. Ενώ είναι ολοφάνερο πως θα συμμετάσχει σε κάτι που προωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και σίγουρα δεν είναι καλό για την ανθρωπότητα. Επίσης είναι υπέρ μία παγκόσμιας θρησκείας, με ισλαμικές και εβραϊκές προσευχές στο Βατικανό, αφού το Κοράνι και η Βίβλος είναι το ίδιο πράγμα.

Μήπως το σύμβολο που φέρει στον λαιμό του, είναι ο θάνατος της θρησκείας του χριστιανισμού, και των ανθρώπων-προβάτων που εμπεριέχονται και τριγυρίζουν την σκελετωμένη μορφή;

Το είδαμε στο katohika.gr.


Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τις συνωμοσιολογικές ανοησίες περί μείωσης του πληθυσμού αλλά με το σταυρό του πάπα τον οποίο μπορείτε να δείτε στη παρακάτω φωτογραφία.

Χωρίς τίτλο

 

Ο σταυρός δεν απεικονίζει ένα σκελετό αλλά τον Ιησού να κρατάει ένα πρόβατο στους ώμους του, τα πρόβατα συμβολίζουν τους ανθρώπους  που ακολουθούν τον Καλό ποιμένα, Ιησού. Το περιστέρι, στη κορυφή του σταυρού (όχι δεν είναι τρίαινα) συμβολίζει το Άγιο Πνεύμα.

O επιστήθιος αυτός σταυρός φοριέται από πάπες, καρδινάλιους και επισκόπους, ένας από τους πρώτους πάπες που τον φόρεσαν ήταν ο πάπας Λέων Γ ‘ το 811 μ.Χ/

Αν θέλετε παραπάνω λεπτομέρειες για τον επιστήθιο σταυρό του πάπα επισκεφθείτε το παρακάτω σύνδεσμο.

catholicfaithstore.com

Μέσα στο άρθρο όμως υπάρχει και άλλο hoax, ας το δούμε, αντιγράφω το επίμαχο σημείο.

Επίσης είναι υπέρ μία παγκόσμιας θρησκείας, με ισλαμικές και εβραϊκές προσευχές στο Βατικανό, αφού το Κοράνι και η Βίβλος είναι το ίδιο πράγμα.

Ο ισχυρισμός ότι ο πάπας έχει πει ότι το κοράνι και η βίβλος είναι το ίδιο προέρχεται από γνωστή σατιρική ιστοσελίδα, ο πάπας δεν έκανε ποτέ τέτοια δήλωση, με το συγκεκριμένο θέμα είχαμε ασχοληθεί σε παλαιότερο άρθρο μας, δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2015/06/13/hoax-popefrancis-holybible-koran-are-the-same/

Γιώργος Ζ.

 

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής