Καταρρίπτεται – Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων

8

Κυκλοφορεί η «είδηση» πως ο Κούρδος βουλευτής του HDP, Ferhat Encu, σε ομιλία του, είπε τα παρακάτω. «Εσείς οι Τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς«. Όμως δεν είναι αλήθεια. 

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item ~Τ%type=»times-circle»]ΨΕΥΔΕΣ[/icon_list_item][/icon_list]

Ας δούμε πρώτα, το ψευδές δημοσίευμα από το diadrastika.com

[content_band style=»color: #333;» bg_color=»#FBF6D9″ border=»all» inner_container=»true»] [custom_headline style=»margin-top: 0;» level=»h4″ looks_like=»h3″]Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων (video)[/custom_headline]

39001

Αυτό το video θα μείνει στην Ιστορία !!! Και είναι ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!Είναι ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του βαθέως κράτους της τουρκίας!!! Πρέπει να το δούνε όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο αυτό.

Πρέπει να βάλει veto η Ελλάδα, σε όλες τις προενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που αυτός ο Κούρδος Βουλευτής (το όνομά του είναι Ferhat Encu και πρέπει να το κρατήσουμε στη μνήμη μας), πάθει κάτι !!!!!!!!!!!

Οι Ευρωπαίοι εχθές τους δώσανε το ελεύθερο (τους τούρκους) !!! ΔΕΝ χρειάζονται άλλο βίζα για την Ευρώπη !!!!!!! Έχουν λέει μηχανισμούς αυτόματης ενεργοποίησης για την Ακύρωση του ελευθέρας (των τούρκων) …..Να δούμε τι θα κάνουν από αύριο … Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, θα κάνω μια σύντομη μετάφραση αυτών που ευθαρσώς «κοπάνησε» στα μούτρα των τούρκων βουλευτών, ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ αυτός Κούρδος Βουλευτής.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, μπήκε κατ’ευθείαν στο «ψητό».

«Εσείς οι τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς.Όσην ώρα τα έλεγε αυτά, ακούγονταν συνέχεια και αλλεπάλληλα ΑΠΕΙΛΕΣ από τους τούρκους βουλευτές, του τύπου «έρχεται δώρο μία σφαίρα για σένα», «τί τον κοιτάτε και δεν τον πυροβολείτε», «δεν θα βγείς ζωντανός από εδώ», «είσαι ένας νεκρός που περπατάει» και άλλες τέτοιου τύπου απειλές.Προσέξτε την φωτογραφία-τίτλο της δημοσίευσης, με τους τούρκου βουλευτές να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τους λύκους το θήραμά τους και τον απειλούν !!!

Ταυτόχρονα δε, ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής (με ευγενικό,πλήν όμως πολύ απόλυτο τρόπο και μοχθηρό ταυτόχρονα) του έλεγε (του Κούρδου Βουλευτή) ότι με αυτά είναι ήδη κρατούμενος για τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή.Στη συνέχεια του τα έκανε 10 τα χρόνια φυλακής και καλούσε την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει !!

Ο Κούρδος Βουλευτής όμως, με θάρρος, Γενναιότητα και Τεράστια Ψυχραιμία και ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και σε πολύ cool στυλ (πολύ το γούσταρα), τους απαντούσε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ αν τον σκοτώσουν και ότι τα Τανκς τους και η Τρομοκατία τους ΔΕΝ θα καταφέρουν τίποτα εναντίον των Κούρδων, γιατί ο κατακτητής (όσος χρόνος και αν χρειάζεται να περάσει), στο τέλος, πάντα, χάνει το παιχνίδι.Στο τέλος του λόγου του μάλιστα, τους είπε το εξής φοβερό: «εσείς οι τούρκοι φωνάζετε όταν είστε πολύ μαζί, εγώ όμως σαν Κούδρος που είμαι σας «κανονίζω», μόνος μου όλους σας.

Τέτοια ΑΡΧ@@@Α το ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!

Όλοι οι Έλληνες Βουλευτές μαζί ΔΕΝ φτάνουν τα Αρχ@@@Α του !!! Και μία ΑΠΟΡΙΑ ρε παιδιά !!! Το είδατε σε κανένα Ελληνικό κανάλι ;;; Λέω εγώ τώρα …Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Φοβάμαι ότι όλες αυτές τις αλήθειες που ξεστόμισε, θα τις πληρώσει με την ζωή του στο τέλος. Θα τον φάνε… Και μάλλον το ξέρει και ο ίδιος , πιστεύω … Είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ !!! Εύγε του !!![/content_band]

Με την παραπάνω ψευδή είδηση έχει ασχοληθεί το makpress.blogspot.com.
Αναδημοσιεύουμε τμήματα του άρθρου.

Μούφα με video Κούρδου βουλευτή.

Η κλασική συνταγή: παίρνουμε ένα βίντεο από την Τουρκική εθνοσυνέλευση, βάζουμε δικούς μας υπότιτλους / μετάφραση, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λέει ο ομιλών !

Σου λέει ο πονηρός «τουρκικά δεν ξέρουν», ας γράψουμε ό,τι μας κατέβει !

Ο βουλευτής είναι ο (όντως) λεβέντης, μαχητικότατος, Ferhat Encü του Κουρδικού HDP. Και φυσικά, λέει άλλα , απ΄αυτά που έβαλαν οι κλικομανείς ως υπότιτλους / μετάφραση (και στα Αγγλικά και στα ελληνικά).

Το αυθεντικό βίντεο από ειδησειογραφικά sites είναι αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=Kex_ZZhz4FA

o Φερχάτ λέει, από το 1.01′ (ακούστε το στο βίντεο και πατήστε το εικονίδιο υποτίτλων στην μπάρα κάτω για να διαβάζετε την μούφα μετάφραση στα ελληνικά):

https://www.youtube.com/watch?v=Lxlh4DjqSn4

Son dört ayda yaşadığımız, bizzat kolluk kuvvetlerinin şiddetine maruz kaldığımız, insanlarımızın gözümüzün önünde kolluk kuvvetleri tarafından nasıl katledildiği, nasıl işkence edildiği herkes tarafından biliniyor. Yaşananlar, bunlara göz yuman AKP iktidarının bu tasarıda ne kadar samimiyetsiz olduğunu göstermektedir. Burada dillendirdiğimiz gerçekler sizin hoşunuza gitmeyebilir. Ne yazık ki bunlar gerçektir.

Προχειρη μετάφραση google
Ζούμε σε τέσσερις τελευταίους μήνες, είμαστε εκτεθειμένοι στη βία των ίδιων των δυνάμεων ασφαλείας, πώς οι άνθρωποι μας σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας μπροστά από εμάς, αυτό που είναι γνωστό από όποιον έχει βασανιστεί. Το ρεκόρ της κυβέρνησης του ΑΚΡ κάνουν τα στραβά μάτια για να τους δείχνει πόσο ανειλικρινής το νομοσχέδιο. Εδώ μπορούμε να εκφράσουμε τα γεγονότα που θα θέλατε να πάτε.Δυστυχώς, αυτές είναι πραγματικές.

και στο συγκεκριμένο σημείο η «μεταφράστρια» γράφει «εσείς οι τούρκοι, που ήρθατε από τη Μογγολία» κι άλλες τρίχες

39002

 

και φυσικά δεν λέει τίποτε για Μογγόλους, Έλληνες, κεμπάπ κι άλλες μπούρδες, που εφευρίσκονται οι Μπουρδόπουλοι, για να γίνει πιασάρικο το θέμα.

Και φυσικά δεν λέει πουθενά «κλέψατε τη γη των Ελλήνων και των Αρμενίων».

Περισσότερα εδώ http://www.sosyalistgazete.net/2016/04/28/tbmminde-linc-edilmeye-calisilan-ferhat-encu-sizden-korkmuyoruz/

https://archive.is/e0MK0

Τι πραγματικά συνέβη:
Η ‘φωτιά’ άναψε όταν ο βουλευτής Φερχάτ Ενσού που εκλέγεται στην επαρχία Σιρνάκ ξεκίνησε την ομιλία του ζητώντας να σεβαστούν όλοι «τους πολίτες και τα παιδιά που έγιναν θύματα των στρατιωτών και των δυνάμεων ασφαλείας» και συνέχισε:

«Σας υπενθυμίζω τους άμαχους που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό στο Ουλούντερε. Ήταν 34 άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών. Το περιστατικό έγινε πριν τέσσερα χρόνια και σκοτώθηκαν συγγενείς μου», είπε ο Ενσού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διακόπτονταν από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης με κραυγές και κατηγορώντας τον ως τρομοκράτη που υποστηρίζει το PKK.

Η διαφωνία αυτή επεκτάθηκε σε χειροδικίες μεταξύ των βουλευτών των δύο κομμάτων.

Στα γρονθοκοπήματα έλαβαν μέρος και γυναίκες βουλευτές, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής για τη Ρύθμιση των δυνάμεων ασφαλείας, Αχμέτ Αϊντίν αναγκάστηκε να διακόψει τη συζήτηση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω link.
Πηγή: http://makpress.blogspot.com/2016/05/video_6.html
https://archive.is/pSBJV

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε
 • Μαρία Παπαδοπούλου

  https://www.facebook.com/HDPenglish/photos/pcb.962958387136286/962958370469621/?type=3

  Εδώ υπάρχει ο διάλογος στα Αγγλικά, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του ίδιου του κουρδικού κόμματος στις 28 Απριλίου 2016.

 • Κονταξής Κ.

  Εγώ ξέρω οτι οι τούρκοι στις προπαγάνδες είναι μανούλες.

 • ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

  Ό ,τι γράφτηκε σε ελληνικούς υπότιτλους , από το πρώτο βίντεο που πρωτοπαρουσιάστηκε είναι πέρα για πέρα αληθινά ! Φίλος μου Κωνσταντινοπολίτης , που γνωρίζει άπταιστα την Τουρκική , επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας όσα τους είπε ο ήρωας Κούρδος , περί δολοφόνων και εποίκων της γης των Ελλήνων , των Κούρδων και των Αρμενίων ! Και τους αποκάλεσε απολίτιστους Μογγόλους ! Λέτε συνειδητά ψέματα ! Έλληνες μην ακούτε τους διεθνιστές ! Αν αμφιβάλετε δώστε το βίντεο για μετάφραση ! Είναι εύκολο ! Μην σας δουλεύουν οι αλληλέγγυοι και οι φιλότουρκοι ! Τους ξεφτίλισε μέσα στο σπίτι τους ! Και άφρισαν γιατί δεν μπορούσαν να του κάνουν τίποτε ! Όχι να τον σκοτώσουν οι μεμέτηδες όπως ούρλιαζαν με ψευτοπαληκαρισμούς , μα ούτε να τον διακόψει ο πρόεδρος , γιατί η συνέλευση μεταδιδόταν ζωντανά , όπως γίνεται με το δικό μας κανάλι της βουλής και υπήρχαν και άλλες κάμερες και θα ξεσηκωνόταν όλη η παγκόσμια γνώμη εναντίον τους ! Το ωραίο είναι πως από εδώ και στο εξής το ίδιο το τουρκικό κράτος θα τον προστατεύει , καθώς αν τον σκοτώσει κάποιος θα βρουν τον μπελά τους κυβερνητικοί παράγοντες ! Και τους ξεφτίλισε και δεν μπορούν να του ακουμπήσουν ούτε μία τρίχα ! Μπράβο του !

  • John Smith

   Δεν έχεις δίκιο. Τουλάχιστον στην αρχή της ομιλίας αυτά που ακούγονται είναι αυτά που γράφει το άρθρο, και όντως δεν έχουν καμία σχέση με τη μετάφραση. Ο άνθρωπος μιλάει για τα προβλήματα της χώρας του, και μπράβο του που έχει το θάρρος και το κάνει. Τι λόγο έχει όμως να αναφερθεί σε μας;

   Επίσης, αν σαν Έλληνες είμαστε τόσο σημαντικοί, γιατί θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι κάθε φορά που οι ξένοι το παραδέχονται; Δεν θα ήταν αυτό κάτι το φυσιολογικό, που δεν θα άξιζε καν να αναφερθεί; Μήπως τελικά κάποιοι -αν και θεωρούν ότι είναι ανώτεροι- έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης, άσχετα από που προέρχεται;

  • Aris Katsaris

   Έχουν πλάκα οι δήθεν περήφανοι ελληναράδες που όχι μόνο πρέπει να βασίζονται σε ψέματα για την περηφάνεια τους, αλλα νομίζουν πως τους δοξάζει να μιλάνε για «χιλιάδες χρόνια» πριν, και για τους προγόνους — λές και αυτό δε προδίδει ότι δεν έχουν τίποτα σημερινό για το οποίο να περηφανευτούν.

   Ο κούρδος βουλευτής μιλάει για σημερινά πράγματα, και κάνει αγώνα εναντίον της σημερινής καταπίεσης του κουρδικού λαού, αλλά οι ξεφτίλες ελληναράδες ξέροντας για την δική τους ελληναράδική ξεφτίλα (π.χ. βελανίδια, Ακροπόλεις, κτλ) νομίζουν οτί θα ήταν καλύτερο να μιλάει για μογγόλους και για στέπες και για το αν είχαμε προγόνους 1000 ή 5000 χρόνια πριν στην περιοχή. Επομένως έναν πραγματικά θαραλλέο κούρδο βουλευτή θέλουν να τον μειώσουν στο δικό τους το μηδέν.

   • durka durka

    ego to video to eida sto kanali tou kourdistan ama kai ekei exei filoellinikoys agglikoys ypotitilous e tote ti na po.

 • leon06010

  Έτσι λεβέντη Κούρδε βουλευτή! Ξύπνα μας! Δγιάδωσέ τα! Ρίξε βόμβα στα θεμέλια του βαθέως Τουρκικού κράτους και πάρε τους τα σώβρακα!
  Πέρα από την πλάκα αυτά που «είπε ο Κούρδος βουλευτής» δεν νομίζω ότι απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

 • John Smith

  Εκατό κιλά ψέματα, μόνο και μόνο για να βγάλει το συμπέρασμα που θέλει. Και είναι ακόμα πιο εκνευριστικό διότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κόπο να πουν αυτά τα πράγματα με σωστό και σοβαρό τρόπο, και μετά έρχεται ένας βλάκας, βγάζει μια τέτοια «είδηση» και τινάζει όλη τους την προσπάθεια στον αέρα.

  Αναρωτιέμαι αν ο ΉΡΩΑΣ Κούρδος θα ήταν το ίδιο ήρωας στα μάτια των αναγνωστών του άρθρου αν ήξεραν τι στην πραγματικότητα είχε πει, και ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες. Θα ήταν πάλι ο μάγκας που όλοι οι Έλληνες βουλευτές μαζί δεν τον φτάνουν -που για να είμαστε ειλικρινείς όντως είναι-, ή θα ήταν κάποιος που πέρασε και δεν ακούμπησε;