Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΟΥ…!!!HOAXES

Καταρρίπτεται – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΟΥ…!!!

16 Μαΐ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει πολλά άρθρα σχετικά με τα μεταλλαγμένα, αλλά τώρα θα δείτε πως κατασκευάζονται στο χέρι. Το κόλπο είναι συνηθισμένο, παίρνουμε ένα βίντεο, αν χρειαστεί το κόβουμε και από κάτω γράφουμε ότι ανοησία μας κατέβει. Όσο πιο μεγάλη ανοησία γράψουμε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία…

Ας διαβάσουμε πρώτα το άρθρο…


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΟΥ…!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

39203

Ένα σοκαριστικό βίντεο..

Σε κάποιο εργαστήρι μεταλλαγμένων παράγουν ¨πλαστικά¨
λαχανικά που φτάνουν στο τραπέζι μας και θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας .

Το προϊόν αυτό δυστυχώς φθάνει στα ράφια των Super Market και ίσως και στα μανάβικα και το οποίο πωλείται ελεύθερα χωρίς απολύτως καμία ένδειξη…
Κοινοποιήστε το και προσέχεται πολύ τι ταΐζεται τα παιδιά σας !!

https://www.youtube.com/watch?v=Ez4-jHJz_c4

Το είδαμε στο oparlapipas.com και μια παραλλαγή του άρθρου στο voicenews.gr


Όπως γράψαμε και στην εισαγωγή, ένας εύκολος τρόπος να κατασκευάσεις εντυπωσιακά άρθρα, είναι να πάρεις κάποιο βίντεο ή φωτογραφία και να γράψεις ότι πιο εντυπωσιακό κείμενο σου έρθει σαν ιδέα. Αν το κείμενο έχει και λίγο κίνδυνο ή κάποια απειλή η επιτυχία του άρθρου είναι σίγουρη.
Οι παραπάνω ισχυρισμοί για μεταλλαγμένα “πλαστικά” λαχανικά που φτάνουν στο τραπέζι μας και βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, είναι στην κυριολεξία, ανοησίες.

39201
Το βίντεο που συνοδεύει το άρθρο είναι τμήμα του παρακάτω βίντεο, που δείχνει μια ιαπωνική τεχνική, πως κατασκευάζουν ρεαλιστικά τρόφιμα από κερί για να τα χρησιμοποιήσουν τα καταστήματα στις βιτρίνες, σαν δείγματα που δεν χαλάνε και δεν θα χρειαστούν αντικατάσταση.

Τα ρεαλιστικά αυτά τρόφιμα που δεν είναι για κατανάλωση, είναι φτιαγμένα από υλικά όπως κερί, ζελατίνη, πλαστικό και πολλές φορές είναι ζωγραφισμένα, όπως στην Ελλάδα έχουμε τα ψεύτικα αρνιά που υπάρχουν πάνω στις σούβλες, από τα καταστήματα που πουλάνε σούβλες και μηχανισμούς.

http://www.nippon.com/en/nipponblog/m00036/

Ένα κιτ ψεύτικης μπύρας.

Ψευτικα, ζυμαρικά με σάλτα σόγιας.

Ψευτικο παγωτό σοκολάτα.

Μήπως παραγγείλατε πίτσα;

 

39204
http://www.ganso-sample.com/en/shop/soramachi.html

Ο ισχυρισμός για μεταλλαγμένα πλαστικά τρόφιμα που πωλούνται σε Super Market και φτάνουν στο πιάτο μας, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.