Καταρρίπτεται – Ζωντανός ο Μπομπ Μάρλεϊ μέχρι χτες !!!!!

In Fake, Fake news, Αερολογίες - μπούρδες., Σάτιρα, Φάρσες by Θοδωρής Δανιηλίδης1 Comment

Κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα το ψευδές δημοσίευμα που υποστηρίζει πως το σώμα ενός νεκρού άστεγου άνδρα που βρέθηκε πίσω από ένα εστιατόριο, τελικά ήταν του Bob Marley. 


Ζωντανός ο Μπομπ Μάρλεϊ μέχρι χτες!

Την περασμένη εβδομάδα, το σώμα ενός ηλικιωμένου άστεγου άντρα ανακαλύφθηκε…
σε ένα κουτί από χαρτόνι στα σκουπίδια πίσω από ένα φαστφουντάδικο στο κέντρο της πόλης Κίνγκστον, στη Τζαμάικα.

Εδώ και αν θα κάνουν πάρτι οι ιστοσελίδες με τα Hoax …αλλά να θυμάσαι πάντα … πως θα σου πουν αν είναι αλήθεια η όχι…πως μπορεί κάποιος να το αποδείξει;
Η πάλι οι επικυρίαρχοι κάνουν την ελεγχο για το πόσο σβηνουν την πληροφορια και πόσο δυνατά στην επιρροή είναι τα hoax που ελέγχουν;

Την περασμένη εβδομάδα, το σώμα ενός ηλικιωμένου άστεγου άντρα ανακαλύφθηκε σε ένα κουτί από χαρτόνι στα σκουπίδια πίσω από ένα φαστφουντάδικο στο κέντρο της πόλης Κίνγκστον, στη Τζαμάικα.

Οι ιατροδικαστές δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν αμέσως τον άνθρωπο που δεν υπήρχε καμία αναγνώριση για τον ίδιο. Τα μόνα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του ηλικιωμένου άνδρα ήταν μια ξεθωριασμένη φωτογραφία από τα κτίρια του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο, ένα μικρό κουτί με μια μικρή ποσότητα μαριχουάνας και μια κακοποιημένη παλιά κιθάρα.

39301

Χωρίς στοιχεία για να συνεχίσουν, οι αρχές στράφηκαν προς την Εθνική Βάση Δεδομένων DNA της Τζαμάικα. Όταν τα αποτελέσματα επέστρεψαν από το εργαστήριο, οι ιατροδικαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι ένα αστείο,» είπε ο Jacob, ο επικεφαλής ιατροδικαστής στο NOW 8 News.

«Ο συνάδελφός μου ήρθε τρέχοντας στο γραφείο κουνώντας ένα κομμάτι χαρτί στον αέρα. «Δεν πρόκειται να το πιστέψεις αυτό», φώναξε. Του είπα να ηρεμήσει και να μου εξηγήσει για τι όλος ο ενθουσιασμός. Όταν μου είπε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. »

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποκάλυψαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας που η αστυνομία είχε ανακαλύψει πίσω από το εστιατόριο fast food δεν ήταν άλλος από τον reggae σούπερ σταρ Bob Marley.

To είδαμε στο arpaktiko.grtro-ma-ktiko.blogspot.gr και katohika.gr


Οι ισχυρισμοί της δημοσίευσης είναι ανοησίες και τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Αν η ιστορία ήταν πραγματική, η είδηση θα έπαιζε συνεχώς σε τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο, με απευθείας συνδέσεις και συνεντεύξεις των αστυνομικών και του ιατροδικαστή. Ο Bob Marley έχει πεθάνει τις 11 Μαΐου 1981 από μελάνωμα σε ηλικία 36 χρονών.

Η δημοσίευση είναι μια φάρσα που έχει δημοσιευθεί από διάφορες σατιρικές ιστοσελίδες που δημοσιεύουν ψεύτικες ειδήσεις σαν πραγματικές, όπως το δικό μας «το κουλούρι» Το Richmond Globe που την πρωτοδημοσίευσε στις 21 Μαΐου 2015, δεν είναι δημοσιογραφική σελίδα και δημοσιεύει μόνο ψευδή άρθρα που κατασκευάζει, ανακατεύοντας πραγματικές ειδήσεις ή πρόσωπα με διάφορες ανοησίες. Η ίδια ιστορία είχε δημοσιευτεί παλιότερα, στις 31 Ιαν 2015, από τη σατιρική σελίδα Empire News για τον Elvis Presley.

http://www.hoax-slayer.com/bob-marley-homeless-man-fake-news.shtml

http://www.snopes.com/media/notnews/marleyhomeless.asp

http://www.thatsfake.com/did-a-homeless-man-turn-out-to-be-bob-marley/

(Hoax) Body Of Homeless Man Found In Fast Food Restaurant Was BOB MARLEY!

Για την ιστορία τα τεστ και οι βάσεις δεδομένων DNA έκαναν τα πρώτα τους βήματα το 1985, τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Bob Marley

https://www.theguardian.com/science/2009/may/24/dna-fingerprinting-alec-jeffreys

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουμε το σχόλιο που θα περιέχει:

1. Απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες και προσβολές.
2. Προσωπικά δεδομένα τρίτων.
3. Σχόλια, άσχετα με τη δημοσίευση.
4. Θεωρίες συνωμοσίας και hoaxes που παρουσιάζονται σαν πραγματικά με σκοπό να παραπλανήσουν.
5. Πολλαπλά, όμοια σχόλια. (Δημοσιεύουμε μόνο το ένα)
6. Διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
7. Πολιτική Προπαγάνδα.
8. Κακόβουλα σχόλια από ψεύτικους χρήστες του disqus.
Επίσης σας παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι ιδιαίτερα μακροσκελή και σε άλλη γλώσσα ή με λατινικούς χαρακτήρες.
Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και οι διαχειριστές της σελίδας ellinikahoaxes ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν. Στην περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με σχόλιο αναγνώστη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • John Smith

    Δε φτάνει που γράφουν βλακείες, κάνουν και τους έξυπνους από πάνω. «Θα κάνουν πάρτι οι ιστοσελίδες με τα hoax», «οι επικυρίαρχοι κάνουν έλεγχο»… ναι, το παγκόσμιο σύστημα κυριαρχίας κινδυνεύει από την αποκάλυψη ότι ο Bob Marley ζούσε, και θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Και φυσικά όποιος λέει ότι όλα αυτά είναι μπούρδες είναι και αυτός μέρος του σχεδίου. Λογικότατοι όπως πάντα.

    Αλλά θα τους κάνω τη χάρη. Έστω ότι η είδηση είναι αληθινή και ότι οι»παγκόσμιοι κυρίαρχοι» μας δοκιμάζουν για να δουν αν θα το πιστέψουμε ή όχι. Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν το αντίθετο, και δεν δοκιμάζουν τελικά εσένα για να δουν αν θα το πιστέψεις ή όχι; Αφού κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αν η είδηση είναι ψεύτικη ή όχι -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου-, γιατί να την πιστέψω;

    Σκέψου το, και σε καμιά δεκαετία τα ξαναλέμε.