Ποιοι είμαστε
Αρχική «Τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI»- Kαταρρίπτεται.HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI»- Kαταρρίπτεται.

25 Μαΐ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ένα άρθρο είχε κυκλοφορήσει και είχε φορεθεί  στο διαδίκτυο μας ενημερώνει για τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με λίστα που έδωσε το FBI.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο iefimerida.gr

Ας δούμε τι γράφει το άρθρο.

Η εγκληματική φύση είναι θέμα ζωδίου: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα σύμφωνα με στοιχεία του FBI

Καταγραφή256

Το ζώδιο ενός ατόμου σχετίζεται άμεσα με το είδος του εγκλήματος που είναι πιθανό να διαπράξει. Αναλύοντας στοιχεία του FBI σχετικά με το ζώδιο συλληφθέντων κατά συρροή δολοφόνων οι ειδικοί κατέληξαν στο ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα από άποψη εγκληματικής συμπεριφοράς.

Τα ζώδια χωρίζονται σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: Φωτιά, Νερό, Γη και Αέρας

Τα Ζώδια της Φωτιάς είναι Τοξότης , Κριός και Λέων.
Από τα τρία , Τοξότης έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγκληματιών και είναι ο πιο δύσκολος να συλληφθεί, ο Κριός είναι συνήθως ο πιο βαριά οπλισμένος, αλλά στην πραγματικότητα ο πιο επικίνδυνος από τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Λέων.

Τα Ζώδια του Αέρα είναι Ζυγός , Δίδυμοι και Υδροχόος
Οι Ζυγοί έχουν το πιο βεβαρυμένο ποινικό μητρώο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα και είναι συνήθως οπλισμένοι και πολύ επικίνδυνοι. Από την άλλη οι Δίδυμοι εμπλέκονται συνήθως σε εγκλήματα απάτης, ενώ οι Υδροχόοι συνήθως διαπράττουν εγκλήματα με στόχο την εκδίκηση.

Τα Ζώδια της Γης είναι Αιγόκερως , Παρθένος και Ταύρος
Στην κατηγορία αυτή οι εγκληματίες συλλαμβάνονται σχεδόν κατά κανόνα. Ο Ταύρος ο πιο ευέξαπτος και γι’ αυτό επικίνδυνος, ο Παρθένος είναι επίσης συνήθως βαριά οπλισμένος, ενώ το ποινικό μητρώο ενός Αιγόκερου έχει λίγο απ’ όλα.

Τα Ζώδια του Νερού είναι Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς
Οι Καρκίνοι έχουν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία εγκληματιών μεταξύ όλων των ζωδίων και είναι επίσης πολύ βίαιοι, ενώ ο Σκορπιός και οι Ιχθείς είναι επίσης αρκετά ευέξαπτοι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του FBI, οι Καρκίνοι είναι οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες από όλα τα ζώδια, ενώ ακολουθούν οι Ταύροι στη δεύτερη θέση. Τρίτοι πιο επικίνδυνοι έρχονται οι Τοξότες και τέταρτοι οι Κριοί, ενώ ακολουθούν κατά φθίνουσα σειρά Αιγόκερως , Παρθένος , Ζυγός , Ιχθείς , Σκορπιός , Λέων , Υδροχόος και οι Δίδυμοι τελευταίοι στη λίστα αφού τα εγκλήματα τους σπανίως συνδέονται με βία, αλλά κυρίως με απάτες και κομπίνες.

Οι Καρκίνοι είναι ως επί το πλείστον δολοφόνοι πάθους. Σκοτώνουν σχεδόν κατά κανόνα και αφήνουν κάποια διακριτικά σημάδια στο σώμα των θυμάτων τους για να υπογράψουν το έγκλημά τους.

Οι Ταύροι συνήθως εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και συνήθως ενεργούν μόνοι τους χωρίς συνεργούς.

Οι Τοξότες είναι απατεώνες και κλέφτες, ωστόσο σπάνια βλάπτουν το θύμα τους εκτός κι αν κινδυνεύει η δική τους ζωή.

Οι Κριοί συνήθως προσλαμβάνονται για να κάνουν εγκλήματα, ενώ οι Αιγόκεροι ως επί το πλείστον συμμετέχουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Οι Σκορπιοί αναδείχθηκαν το πιο σαδιστικό και δολοφονικό ζώδιο, ενώ οι Παρθένοι είναι συνήθως διαρρήκτες ή χάκερ . Οι Ζυγοί είναι βουτηγμένοι στη διαφθορά, ενώ οι Ιχθείς εμπλέκονται ως επί το πλείστον σε εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά .

Από την άλλη οι Δίδυμοι δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι και συνδέονται συνήθως με οικονομικές απάτες και αναίμακτες κλοπές. Αντίθετα οι Λέοντας συνήθως εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση κι έτσι δεν ασχολούνται με μικροαδικήματα. Τέλος οι Υδροχόοι είναι χάκερ και ειδικεύονται στην εξαπάτηση. 

Αυτά γράφει το άρθρο το οποίο είδαμε στο iefimerida και έχει παίξει και σε αστρολογικές ιστοσελίδες, όπως ο astrologos.gr

Αστρολογία λοιπόν, η πεποίθηση ότι οι πλανήτες καθορίζουν τις ζωές μας και τις τύχες μας, την συναντάμε παντού, από συζητήσεις σε παρέες μέχρι και τηλεοπτικά κανάλια, να μας μιλούν με δήθεν επιστημονικό τρόπο για το πως ο Ερμής, η Σελήνη, ο Άρης και λοιπά ουράνια σώματα καθορίζουν τα πάντα στη ζωή μας. Από το αν θα έχουμε μία καλή ή κακή ημέρα, αν θα κερδίσουμε το τζόκερ, αν βρούμε το έτερον μας ήμισυ και λοιπά.

Πόσες φορές θα έχετε ακούσει  αστρολόγους να λένε…..

«Το ζώδιο σας αγαπητοί τοξότες σήμερα είναι από τα ευνοούμενα του ζωδιακού κύκλου καθώς η όψη της Σελήνης σε συνδυασμό με την Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους-ες στο αντίθετο φύλο και ο Δίας σε συνδυασμό με τη Σελήνη σας κάνει απίστευτα τυχερούς, για αυτό φίλοι τοξότες παίξτε άφοβα τυχερά παιχνίδια.»

Ακούω και εγώ αυτά και βγαίνω έξω γεμάτος χαρά που θα γίνω πλούσιος και θα ρίξω επιτέλους και τη τύπισσα στη καφετέρια που συχνάζω. Αντ’ αυτού με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο δεν παίρνει μπρος, τέλος η μπαταρία, είμαι ήδη μείον 60-70 ευρώ, αλλά δεν πτοούμαι, θα γίνω πλούσιος, παίζω λοιπόν τζόκερ με την αίσθηση του νικητή και περιμένω απλά το βράδυ να επιβεβαιωθώ για να πάω ταμείο.

Συνεχίζω λοιπόν τη γεμάτη τύχη μέρα μου και πάω στη καφετέρια να κερδίσω το άλλο έπαθλο της ημέρας, έτσι γιατί μπορώ και γιατί το λέει το ζώδιο. Ελα όμως που η καθυστέρηση με το αυτοκίνητο έπαιξε το ρόλο της και άργησα να πάω στη καφετέρια, η τύπισσα έφευγε με έναν τύπο και οι υπόλοιπες τύπισσες ούτε να με φτύσουν, καρφί δεν τους καιγόταν για το τι έλεγε το ζώδιο μου, τις ένοιαζε τι λέει το δικό τους.  Λέω δεν πειράζει είμαι ήδη πλούσιος, το τζόκερ βλέπετε, έρχεται το βράδυ και ενώ περιμένω απλά να εισπράξω, το βράδυ τρώω απανωτή σφαλιάρα και δεν πετυχαίνω ούτε ένα νούμερο.

Τι φταίει άραγε και δεν συνέβησαν όλα αυτά που έλεγε το ζώδιο μου, έφταιξα εγώ; Έκανα μήπως κάπου λάθος στις οδηγίες χρήσης;

Την απάντηση όμως την δίνει ο έμπειρος ο αστρολόγος, ο καλός. Δεν φταίω εγώ, ο πελάτης βλέπετε πρέπει να μείνει ικανοποιημένος, δεν φταίω εγώ λοιπόν που ενώ υπάρχει η τάση να γίνω πλούσιος και ακαταμάχητος υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν και δεν συμβαίνουν όλα αυτά, παράδειγμα η ώρα που γεννήθηκα, έτσι και εγώ ανακουφίστηκα, δεν φταίω εγώ που γεννήθηκα 9:13 φταίνε οι πλανήτες μου που βαράγαν μ……. δεν θα τη πω τη λέξη, μην επιμένετε, δεν θα την πω.

Γυρίζω όμως στο θέμα μας, καμία τέτοιου είδους έρευνα-μελέτη δεν έδωσε στη δημοσιότητα το FBI, σιγά μην τους έφτιαχνε και αστρολογικό χάρτη.

Το γνωστό snopes που καταρρίπτει μύθους και ψευδή δημοσιεύματα επί μια εικοσαετία, επικοινώνησε με το FBI.

https://archive.is/xgybe

Η αστρολογία (παρά τα όσα λένε οι φαν της) δεν είναι επιστήμη καθώς απέτυχε να πείσει την επιστημονική κοινότητα για τους ισχυρισμούς της. Δεν καθορίζουν τις τύχες μας και τις ζωές μας οι πλανήτες, για τις όποιες λανθασμένες κινήσεις μας δεν φταίνε τα άστρα, φταίμε εμείς, αν είμαστε τυχεροί επίσης δεν ευθύνονται τα άστρα, το τυχαίο είναι μέρος της ζωής.

Πραγματική επιστήμη λοιπόν είναι η αστρονομία. Τα μόνα ουράνια γεγονότα που μπορούν να επηρεάσουν τη καθημερινότητά μας είναι οι ηλιακές καταιγίδες ή οι μετεωρίτες που μπορούν να χτυπήσουν τη γη κλπ.

Για τους φίλους αναγνώστες-τριες που έχουν αντίθετη άποψη, να ξέρετε ότι ανήκω στο τρίτο πιο εγκληματικό ζώδιο.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής