Ποιοι είμαστε
Αρχική Όλοι θέλουν να μας σκοτώσουν αλλά αποτυγχάνουν παταγωδώς!Χωρίς κατηγορία

Όλοι θέλουν να μας σκοτώσουν αλλά αποτυγχάνουν παταγωδώς!

26 Μαΐ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Όλες οι βασικές και μεγάλες θεωρίες συνωμοσίας έχουν ένα κοινό παρονομαστή: οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να μας σκοτώσουν

Το ποιες είναι αυτές οι δυνάμεις εξαρτάται από το ποια συνωμοσία παρακολουθείτε, αλλά μπορεί να είναι οι Ιλουμινάτι, η CIA, οι Μασώνοι, οι Εβραίοι, οι Φαρμοκοβιομηναίες, η Monsanto, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ή το ΔΝΤ.

Όλες αυτές οι δυνάμεις, μαζί ή χώρια, θέλουν να μας σκοτώσουν, γρήγορα ή αργά, με εργαλεία όπως οι αεροψεκασμοί, τα εμβόλια, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα φάρμακα, το φθόριο στο νερό και άλλα πιο γραφικά μέσα.

Αν αυτό όντως συμβαίνει τότε θα πρέπει να το δούμε στις στατιστικές και στο προσδόκιμο ζωής, κυρίως στον ανεπτυγμένο κόσμο, όπου όλα τα παραπάνω (εμβόλια, ΓΤΤ, κτλ) είναι πιο διαδεδομένα από το μη ανεπτυγμένο κόσμο όπου οι άνθρωποι ζούνε “φυσικά” και χωρίς “χημικά”.

Ακόμα και αν δεν πιστεύει κάποιος σε όλες τις παραπάνω συνωμοσίες (οι περισσότεροι πιστεύουν σε περισσότερες από μία), η κάθε μια από αυτές παρουσιάζεται ως αρκετά θανατηφόρα για το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

Δυστυχώς για αυτές τις συνωμοσίες και ευτυχώς για εμάς, τα στατιστικά που έχουμε για το προσδόκιμο ζωής διαψεύδουν τις συνωμοσίες και δείχνουν πόσο αβάσιμες είναι.

Στο παρακάτω βλέπετε το προσδόκιμο ζωής ανά ηλικία και ανά χρονική περίοδο για πολλές χώρες. Νομίζω  στο σχεδιάγραμμα, η εικόνα είναι ξεκάθαρη.

Life expectancy 2

Συχνό επιχείρημα είναι πως ο μέσος όρος ζωής επηρεάζεται από τη παιδική θνησιμότητα που έχει μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ένα λογικό επιχείρημα μιας και αν υπολογίσεις όλες τις ηλικίες τότε η εντυπωσιακή μείωση της παιδικής θνησιμότητας πραγματικά επηρεάζει την εικόνα.

Παρακάτω βλέπετε τη εξέλιξη της παιδικής θνησιμότητας. Ξεκάθαρη και απότομη πτώση ακόμα και σε χώρες που δεν θεωρούνται ανάμεσα στις ανεπτυγμένες. Μάλιστα, με αυτό το σχεδιάγραμμα καταρρίπτεται το επιχείρημα των αντι-εμβολιαστών που λέει πως η μείωση των παιδικών αρρωστιών έχει προκληθεί από βελτίωση των συνθηκών ζωής. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με σοβαρό πρόσωπο πως η Αιθιοπία έχει βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της σε τέτοιο σημείο που να δικαιολογεί τέτοια μείωση της παιδικής θνησιμότητας.

child-mortality

Αλλά οι στατιστικοί γνωρίζουν πως η μείωση της παιδικής θνησιμότητας επηρεάζει τη συνολική εικόνα οπότε την συνυπολογίζουν ώστε να μην “χαλάει” το τελικό συμπέρασμα.

Στο παρακάτω βλέπουμε το προσδόκιμο ζωής ανά ηλικία για το Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό της κατάστασης στη δυτική Ευρώπη.

life expectancy

Ξεκάθαρα λοιπόν, ακόμα και συνυπολογίζοντας της μείωσης της παιδικής θνησιμότητας, ο μέσος όρος ζωής αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Μήπως όμως ο μέσος όρος αυξάνεται για τους λίγους αλλά οι πολλοί, οι ανυπεράσπιστοι που δεν ανήκουν στην “ΕΛΙΤ”, πεθαίνουν σαν τις μύγες;

Όχι! Ούτε αυτό συμβαίνει όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχεδιάγραμμα όπου φαίνεται η αύξηση του πληθυσμού της γης.

world-population-growth-in-the-long-view

Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε λοιπόν;

Όσες συνωμοσίες έχουν στόχο τη θανάτωση των ανθρώπων με οποιοδήποτε τρόπο, αποτυγχάνουν παταγωδώς! Μάλιστα αποτυγχάνουν εδώ και χρόνια και οι “ΕΛΙΤ” δεν δείχνουν διάθεση να διορθώσουν τα λάθη τους.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν αυτά είναι τα αποτελέσματα της προσπάθειας να σκοτώσουν, τότε ίσως θα πρέπει να τους ζητήσουμε να συνεχίσουν τη δουλειά που κάνουν.

Αρθρογράφος - Ερευνητής