Ποιοι είμαστε
Αρχική “Γονείς παρακολουθούν τον γιο τους να κάνει σεξ για πρώτη φορά” – ΚαταρρίπτεταιHOAXES FAKE NEWS

“Γονείς παρακολουθούν τον γιο τους να κάνει σεξ για πρώτη φορά” – Καταρρίπτεται

30 Μαΐ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Κυκλοφόρησε και σε ελληνικές σελίδες η “είδηση” πως στη Σιγκαπούρη έχουν ένα περίεργο έθιμο και το βλέπουν σαν το τελικό στάδιο της ενηλικίωσης. 

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο sdna.gronsports.grthestival.gr, και aftodioikisi.gr

Η “είδηση” αναφέρει:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γονείς παρακολουθούν τον γιο τους να κάνει σεξ για πρώτη φορά

Και όμως! Συνέβη και αυτό. Νεαρός έκανε για πρώτη φορά σεξ με την κοπέλα του και οι γονείς του έκατσαν ακριβώς δίπλα για να τον παρακολουθήσουν!

40201

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Σινγκαπούρη με τα μέλη της οικογένειας να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον γιό τους που ζούσε τις (όχι και τόσο προσωπικές) στιγμές με την κοπέλα του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως την διαδικασία τραβούσε βίντεο ο θείος του νεαρού κάνοντας το όλο θέμα ακόμα πιο… άβολο!

Ο θείος μάλιστα υποστήριξε ότι «Μπορεί στους περισσότερους να μοιάζει περιέργο όμως για μας δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο να γιορτάσουμε από το να κάνει ο ανηψιός μας σεξ για πρώτη φορά. Το βλέπουμε σαν το τελικό στάδιο της ενηλικίωσης του».

Η φωτογραφία δείχνει τα μέλη της οικογένειας που όπως αναφέρεται βρίσκονται εκτός των άλλων και για να ενθραρρύνουν τον νεαρό την ώρα που κάνει σεξ.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για μία παράδοση που ακολουθείται από πολλές οικογένεις στην χώρα της Ασίας, αν και δεν είναι λίγες και οι αντιδράσεις που υπάρχουν προκειμένου να προστατευθεί μία τόσο προσωπική στιγμή.

Υπάρχουν ωστόσο και απόψεις που συμφωούν με την συγκεκριμένξη παράδοση αναφέροντας ότι δεν είναι κακή ιδέα να δίνονται οδηγίες στους νεαρούς την ώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η παραπάνω είδηση που εξαπλώθηκε στο facebook και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, είναι μια κακόβουλη φάρσα με στόχο τη δυσφήμηση της Σιγκαπούρης.

Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα της ερωτικής ταινίας, “Due West” του 2012. Δεν μπορούμε να σας παρουσιάσουμε την ταινία αλλά στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως γυρίστηκε η συγκεκριμένη σκηνή.  Δεν υπάρχει τέτοιο έθιμο στη Σιγκαπούρη.

Παρατηρήστε πως τα σεντόνια μαξιλάρια κτλ. είναι ίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=P0ch_tYCoDw

Τη συγκεκριμένη σκηνή μπορείτε να την δείτε για μια στιγμή και στο τρέιλερ της ταινίας. 

Η “είδηση” και ο ισχυρισμός πως στη Σιγκαπούρη έχουν παράδοση, οι γονείς παρακολουθούν τον γιο τους να κάνει σεξ για πρώτη φορά, καταρρίπτεται.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.