Οι αναγνώστες επικοινωνούν

5

Πριν από μερικές ημέρες ξύπνησα το πρωί και βρήκα στο inbox μου ένα κατεβατό μηνύματα από άτομο που με κατηγορούσε για διάφορα, αλλά κυρίως πως είμαι κακός άνθρωπος που γράφω αυτά που γράφω και τα επιχειρήματά του τα διάνθισε με πολλές βρισιές.

Ο συγγραφέας των μηνυμάτων αυτών είναι παιδικός μου φίλος, αλλά στην πορεία οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει, όπως φαίνεται και από τα μηνύματα.

Το όνομα είναι σβησμένο, παρόλο που μου έδωσε το ΟΚ να το δημοσιοποιήσω, γιατί δεν στοχοποιώ άτομα αλλά κατακρίνω συμπεριφορές.

Gal1gal2gal3gal4gal5

Για να σας δώσω μια μικρή γεύση, ο φίλος αυτός πιστεύει πως μας ψεκάζουν, πως η σελήνη είναι μεταλλική, κούφια και βάση εξωγήινων, πως τα εμβόλια σκοτώνουν, πως τα μεταλλαγμένα σκοτώνουν (καλά, αυτό το πιστεύετε οι περισσότεροι), πως μας κυβερνά μια φυλή εξωγήινων ερπετόμορφων που αλλάζουν μορφή και μοιάζουν με άνθρωπους και πως όλα αυτά συντονίζονται από τη σκοτεινή οργάνωση που ονομάζεται (από τους άλλους, γιατί πως τη λένε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουμε) Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε όλα τα παραπάνω δεν ξέρω τι να πω. Για κάθε ένα επιμέρους θέμα έχουμε γράψει κατά καιρούς και δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε. Οπότε θα κλείσουμε με το εξής μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν παρόμοιες ιστορίες και βρίσκονται εκεί έξω και σκέφτονται να μας γράψουν:

Δεν είσαι αφυπνισμένος.

Δεν είσαι διαφωτισμένος.

Δεν είσαι ένας από τους λίγους που ξέρουν την αλήθεια.

Δεν είσαι ειδικός σε τίποτα και δεν έχεις επιστημονικές αποδείξεις να ακυρώσεις τις θέσεις της επιστημονικής κοινότητας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET!

Θοδωρής Μαγουλάς

Θοδωρής Μαγουλάς

Αρθρογράφος - Ερευνητής at ellinika hoaxes
Θοδωρής Μαγουλάς

Latest posts by Θοδωρής Μαγουλάς (see all)

 • John Smith

  Είναι πρόβλημα όταν μπορείς να επικοινωνείς με άλλους αλλά όχι με τον εγκέφαλό σου.

 • Antonis Armageddon

  Τελευταια παραγραφο την κλέβω για FB status….

 • chriss

  Και εγώ σε μια γκόμενα που με παράτησε και δεν διάβαζε τα μυνήματα μου, σε αυτό το στυλ της έγραφα…. Ασυνέχειες, ασυναρτησίες, με πολλά νεύρα…..

 • Kiriakos

  Μην επηρεάζεσαι. ο άνθρωπος έχει μαζέψει τόσο δηλητήριο για την ανθρωπότητα που πλέον χρειάζεται να παρέμβουν οι υπηρεσίες του κράτους. Το φαινόμενο αγγίζει τη ψυχασθένεια. Μάλλον για να τον λυπάσαι είναι. Το κλείσιμο της ανάρτησης σου τα λέει όλα.

 • Phoenix

  «Φίλος» , και καλά τώρα. Μόνο που τσακώνεται το άτομο με τον παιδικό του φίλο γιατί η πεποίθηση του δεν ταιριάζει με την δικιά σου το άτομο καθαρά σφάλει και έχει θέματα.

  Ειδικά ο τρόπος που γράφει είναι καθαρά ασυνάρτητος/ακατάστατος , σαν τον τρόπο σκέψης του προφανώς αφού η γραφή αντικατοπτρίζει την σκέψη.

  Κάτι τελευταίο , μου αρέσει π.χ. σε αυτή την ανάρτηση που λέει «ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΣ Φαρμακοβιομηχανίες»

  Έπιασε το «Φαρμακοβιομηχανίες» από το Google γιατί δεν ήξερε πως να το γράψει 😀

  Αρθρογράφε ελπίζω αυτή η συζήτηση με τούτο το άτομο να μην επηρέασε αρνητικά το ηθικό σου και να συνεχίσεις ακάθεκτος.