Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι αναγνώστες επικοινωνούνΧωρίς κατηγορία

Οι αναγνώστες επικοινωνούν

16 Ιου
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Πριν από μερικές ημέρες ξύπνησα το πρωί και βρήκα στο inbox μου ένα κατεβατό μηνύματα από άτομο που με κατηγορούσε για διάφορα, αλλά κυρίως πως είμαι κακός άνθρωπος που γράφω αυτά που γράφω και τα επιχειρήματά του τα διάνθισε με πολλές βρισιές.

Ο συγγραφέας των μηνυμάτων αυτών είναι παιδικός μου φίλος, αλλά στην πορεία οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει, όπως φαίνεται και από τα μηνύματα.

Το όνομα είναι σβησμένο, παρόλο που μου έδωσε το ΟΚ να το δημοσιοποιήσω, γιατί δεν στοχοποιώ άτομα αλλά κατακρίνω συμπεριφορές.

Gal1gal2gal3gal4gal5

Για να σας δώσω μια μικρή γεύση, ο φίλος αυτός πιστεύει πως μας ψεκάζουν, πως η σελήνη είναι μεταλλική, κούφια και βάση εξωγήινων, πως τα εμβόλια σκοτώνουν, πως τα μεταλλαγμένα σκοτώνουν (καλά, αυτό το πιστεύετε οι περισσότεροι), πως μας κυβερνά μια φυλή εξωγήινων ερπετόμορφων που αλλάζουν μορφή και μοιάζουν με άνθρωπους και πως όλα αυτά συντονίζονται από τη σκοτεινή οργάνωση που ονομάζεται (από τους άλλους, γιατί πως τη λένε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουμε) Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε όλα τα παραπάνω δεν ξέρω τι να πω. Για κάθε ένα επιμέρους θέμα έχουμε γράψει κατά καιρούς και δεν έχουμε πολλά να προσθέσουμε. Οπότε θα κλείσουμε με το εξής μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν παρόμοιες ιστορίες και βρίσκονται εκεί έξω και σκέφτονται να μας γράψουν:
Δεν είσαι αφυπνισμένος.

Δεν είσαι διαφωτισμένος.

Δεν είσαι ένας από τους λίγους που ξέρουν την αλήθεια.

Δεν είσαι ειδικός σε τίποτα και δεν έχεις επιστημονικές αποδείξεις να ακυρώσεις τις θέσεις της επιστημονικής κοινότητας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET!

Αρθρογράφος - Ερευνητής